Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jestem ale chwilowo, z Kimi to ja nie wiem w ogole co sie dzieje czy on w ogole w PL jeszcze jest bo mowil ze wyjezchac chce i pytanie czy tego nie zrobil

Opublikowano
jestem ale chwilowo, z Kimi to ja nie wiem w ogole co sie dzieje czy on w ogole w PL jeszcze jest bo mowil ze wyjezchac chce i pytanie czy tego nie zrobil

tez sie nad tym zastanawiałem czy nie wyjebal gdzies za gramanice

Opublikowano

Kimi widziany był z tydzień temu koło manu. żyje, ma się dobrze i nie ma na nic czasu.

Opublikowano
Kimi widziany był z tydzień temu koło manu. żyje, ma się dobrze i nie ma na nic czasu.

cale szczescie ze nie został uchodzcem i nie wyjechal z naszego mega wyjebistego kraju :decayed:

Bartas jakos w przyszlym tygodniu podrzuce ci gry :wink:

---------- Post dopisany at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ----------

znalzlem swoj nowy hit :banan:

Opublikowano

coś się k***a dziwnie czuję po przyjeździe... Trzeba się ogarnąć;]

Opublikowano
coś się k***a dziwnie czuję po przyjeździe... Trzeba się ogarnąć;]

musisz sieknac cos co Polacy lubia najbardziej :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

sieknąłem wczoraj i nie pomogło;p

Opublikowano
sieknąłem wczoraj i nie pomogło;p

chyba nie mowimy o tym samym :naughty:

0_0_0_1697518080_middle.jpg

Opublikowano
  • Autor

Klysiu co za gowno wkleiles .... sprawdz to !!!

Opublikowano

kuzwa chyba bedzie to teraz w mojej top 3 :dancing::banan::decayed:

Opublikowano
Powrót foki do oceanu - Joe Monster :grin::grin::grin::grin: przyroda lubi płatać figle...normalnie oszukać przeznaczenie, się nie opłacało jej ratować
Opublikowano
Powrót foki do oceanu - Joe Monster :grin::grin::grin::grin: przyroda lubi płatać figle...normalnie oszukać przeznaczenie, się nie opłacało jej ratować

ta widziałem wszyscy podjarani foka a tu uj :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

hahaah niezla sciema

czsami sie zastanawiam po co ludzie takie gowna robia siedziec to przerabiac montowac yhhh

chyba z nudow :)

Opublikowano

pocas ustrzelony dziś przy Wólczańskiej ok 12.00 :wink:

Opublikowano

czy ktos z was slucha daft punk? nie moge wyjsc z podziwu jak za***ista jest nowa plyta (random access memories)... kurna jest chyba lepsza nawet od debiutanckiej plyty braci figo fagot! :decayed:

Opublikowano

my sluchamy tylko dobrego disco polo :banan:

Opublikowano

Witam wszystkich, przybywam z zapytaniem: Chciałbym założyć turbo do mojej a4. Tak wiem, nie opłaca się, kup sobie inne a4. Z racji tego, że mój bolid jest w nienagannym stanie mimo wszystko chciałbym spróbować nawet dla samego siebie, jestem trochę "dłubek" i byłaby to dla mnie nie lada satysfakcja. Teraz seria pytań: Słyszałem, że od ADR pasuje blok i głowica a nawet wałki ale nie uzyskałem w internecie jednoznacznej odpowiedzi (mam etkę numery się różnią tylko literką) Napinacz wiem, że jest inny. Mam adr'a z 98, więc najlepiej pasuje silnik AEB z 98. Jeśli dobrze kombinuje to potrzebuję kolektory, turbo, wiązkę elektr i chyba komputer(mówię chyba bo etka mówi że to ta sama jednostka motronic 3.2, więc jest tam wgrany inny soft?) oczywiście kupiłbym silnik dawcę i od niego przekładał. Inne układy takie jak klima, chłodzenie, wspomaganie itp jest to samo. Z racji tego, że nie wiadomo w jakim stanie kupię silnik chciałbym głowicę i blok od siebie stąd pytanie czy to pasuje. Zapodaję temat tutaj, bo nie ukrywam że potrzebna byłaby mi pomoc w zdobyciu silnika w niezłym stanie najlepiej w łodzi lub okolicach, byłem kilka razy na zlocie na włókniarzy, wiem że są w ldz bandzie zapaleńcy co znają się na audi i może moglibyście mi pomóc merytorycznie, naświetlić mi jakieś problemy zawczasu. Jeśli ktoś z was dysponuje dodatkowo miejscem na taki zabieg i chciałby mi pomóc to moglibyśmy się odpowiednio dogadać:) Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

loo no to litanie nasmarowales teraz sie wszyscy boja odezwac :) kazdy mysli co tu napisac ;)

ja nie pomoge :/ ale sa tacy co pomoga wpadaj na spoty to sie pogada :) i dostaniesz namaszczenie ;)