Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Halo Halo

prezes klubu jest u nas w miescie czy ma ktos ochote wyskoczyc gdzies na jakies zarcie piatek/sobota ? bo w niedziele wraca :)

ja na ta chwile jeszcze nei wiem czy bede w lodzi ale moze ktos by chcial sie spotkac :)

---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ----------

Ja tam chce wiedziec co nasz artysta rysuje :D

hmm moge pokazac co juz narysowalem dla firmy zmieniajacej kolor auta :) z przeczkolem sie mecze :P

u3f.png

---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ----------

znajdzcie co sie nie zgadza na zdjeciu i opisie :)

1014264_486865814726700_1682689210_n.jpg

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: a się rozpisujecie dzisiaj:decayed: :hi: Seba_LDZ,

szczawik,

xXPiotrekXx19

Opublikowano
  • Autor
:grin:
Opublikowano

z trojki mozna zrobic osemke :grin:

Opublikowano

ladna estetyczna stronka, bardzo fajnie sie prezentuje:) a co dla przedszkola trzaskasz?

:hi:hehe, ja tu mam dylemata, trafila sie moze fuszka, sie zastanawiam ile im powiedziec... zna ktos ta firme?

Witam,

Jestem zainteresowana stworzeniem biblioteki w ARCHICAD.

Proszę o kontakt.

Pozdrawiam,

Magdalena Richert- Sierocka

Specjalista ds. klientów kluczowych

Gsm. 692 187 288

PROCAD® SA

Autodesk Gold Partner

Authorized Developer

Authorized Training Center

HP Preferred Partner Gold

www.procad.pl

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

heheeh dla przedszkola strone plodze ale cos marnie idzie ;)

a firmy nie znaju

Opublikowano

Więc wracam do punktu wyjścia, skoro ADR ma zmienne fazy rozrządu a AEB nie ma to co z napinaczem w moim ADR? Pytanie kolejne: wersja z 94 roku ma inny kolektor dolotowy z plastikowymi elementami i napinaczem z wtyczką, a wersja z 98 nie ma wtyczki i kolektor dolotowy jest cały metalowy. Jak to ugryźć ? Zakładam nowy temat na forumie, by nie zaśmiecać tego - okazało się że mnożą mi się pytania:)

Opublikowano
Więc wracam do punktu wyjścia, skoro ADR ma zmienne fazy rozrządu a AEB nie ma to co z napinaczem w moim ADR? Pytanie kolejne: wersja z 94 roku ma inny kolektor dolotowy z plastikowymi elementami i napinaczem z wtyczką, a wersja z 98 nie ma wtyczki i kolektor dolotowy jest cały metalowy. Jak to ugryźć ? Zakładam nowy temat na forumie, by nie zaśmiecać tego - okazało się że mnożą mi się pytania:)

czlowieku na co ci turbo :whistling: daj sobie siana albo kup kompletny silnik i bedzie z banki twoj problem :decayed:

Opublikowano
994295_432749820157500_1888786637_n.jpg
Opublikowano

Z kompletnym silnikiem jest problem, bo wypadałoby zrobić remont - nie wiadomo co kupię. Do tego trzeba mieć trochę sprzętu którym nie dysponuję by wyjąc silnik. W wypadku montażu turbiny blok silnika zostaje na miejscu walczę tylko z osprzętem - nie rozpinam klimy, wspomagania i innych elementów. Dużo taniej i wiem co mam.

Opublikowano

ja mysle ze jak nie dasz komus kto sie na tym zna pozadnie to bedziesz tez mial w uj koszta bo wyjdzie to tamto chyba ze sam masz tak wiedza to walcz i powodzenia zycze :wink:

Opublikowano

Można się pośmiać od rana:D "Z trójek się ósemki wytnie i po temacie":polew:

Opublikowano
Można się pośmiać od rana:D "Z trójek się ósemki wytnie i po temacie":polew:

temat dla majsterkowicza :polew:

Opublikowano

No właśnie nie chcę dawać komukolwiek. Mam nadzieje, że podołam nie chcę się zarzekać, że to zrobię na 100% ale chciałbym, a wiem że bez pomocy forum to nie da rady ogarnąć.

Opublikowano
No właśnie nie chcę dawać komukolwiek. Mam nadzieje, że podołam nie chcę się zarzekać, że to zrobię na 100% ale chciałbym, a wiem że bez pomocy forum to nie da rady ogarnąć.

no to zycze powodzenia tylko czy gra jest warta swieczki :whistling:

Opublikowano

Nie jest. Znam jeden projekt uturbienia wolnossacego 1.8 i zakobczyl sie swapem. Szkoda czasu i kasy

Opublikowano

dlatego mowie zeby sobie dal siana :whistling: albo motorownie cala zmienil :wink:

Opublikowano

I prawidlowo ;) z madrym to az przyjemnie pogadac :D

Opublikowano
I prawidlowo ;) z madrym to az przyjemnie pogadac :D

a myslisz ze skad mam tyle postow :decayed: wiedza robi swoje :grin: