Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

odebrane odpisane :) :* :kox:

---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ----------

a ja tez zawsze leje do pelnej kwoty :decayed::decayed::decayed::decayed:

d90ccecd15eb.gif

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
I co radzicie z tymi glosnikami?

---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

siemka, chlopaki potrzebuje na szybko rady jakiej firmy glosniki na przod a4 b4 165mm bede przerabial drzwi tylko ktorej firmy najlepsze ?

Lanzar , Crunch, Helix ,Hertz , peiying????????????

---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ----------

i jeszcze sinuslive i boschmann . ceny maja podobne wiec ktore z nich najlepsze?

Ja bym brał Hertza

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ----------

:decayed::decayed::decayed::decayed:

pisalem Ci ze pyle so jeszcze spoko i w przyzwoitych cenach a w b5 nie bylo zestawu bose ?

:polew::polew::polew::polew::polew:

koncowka najlepsza

http://img.sadistic.pl/pics/abbbf35ebcaa.gif

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

było BOSE

Opublikowano

Hej,

Brygada potrzebuję pomocy w Łodzi. Chodzi o interfejs diagnostyczny ELM 327 na bluetooth. Chciałbym ustrojstwo kupić, ale nie wiem czy będzie u mnie działało, czy ktoś dysponuje takim urządzeniem i czy znalazł by 5 minut dla mnie żeby sprawdzić czy to zadziała??

Opublikowano

Jaki masz os? Powinno spokojnie działać:)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Opublikowano

Nie mam pojęcia od czego jest skrót os. Jest to A6 C5 z 97 roku silnik AFN 110km.

Opublikowano

prawdopodobnie operating system.

Opublikowano

znaczy mogę to odczytać VAG-iem, ale nie mniej jednak gdyby ktoś dysponował takim ustrojstwem w Łodzi prosiłbym o odpowiedź. Ogólnie wiem że w AFN część twierdzi że działa inni że nie działa, na stronie jest wyraźnie napisane że silniki od 2001.

Przed zakupem wolałbym się upewnić empirycznie czy to będzie chodziło u mnie.

Opublikowano
:hi: Siema pany,pytanie mam obejrzał by który furmankę bo się czaje a nie chce pół Polski drzeć żeby wracać z pustymi rękoma :facepalm: chodzi konkretnie o tą maszynerię Audi S4 B5 2.7Bt 265km LPG (3699122334) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak by ktoś coś wiedział na jej temat prosił bym o PW Pozdrawiam WIŚNIA
Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 07:58 ----------

co tu taka cisza?

Opublikowano

Ja jestem nieśmiały. Nie wiem jaka wymowke maja inni... ;)

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
:hi: Siema pany,pytanie mam obejrzał by który furmankę bo się czaje a nie chce pół Polski drzeć żeby wracać z pustymi rękoma :facepalm: chodzi konkretnie o tą maszynerię Audi S4 B5 2.7Bt 265km LPG (3699122334) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak by ktoś coś wiedział na jej temat prosił bym o PW Pozdrawiam WIŚNIA

Patrząc na zużycie kierownicy wygląda na przebieg 400 tyś +.:wink:

Opublikowano

dłuższy czas już wisi, nawet z forum był chętny na nią ale widze że dalej jest ogłoszenie

Opublikowano
  • Autor

1450296_449551061818170_726489085_n.jpg994972_449518028488140_1728257382_n.jpg1458436_449033818536561_726064998_n.jpg

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ----------

tumblr_mi5sfyMZVK1qkgjwwo1_500.jpg piwko

Opublikowano

Ciągle te biedne panie które stać tylko na skrawki ubrań :(

Opublikowano
  • Autor

tumblr_mtna63p4rK1sr8zk0o1_1280.jpg

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

tumblr_mmwz2nFdTI1r09wbpo1_500.gif

Opublikowano

witam elite :D

---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ----------

Seba obgaduja nas :decayed::grin:

Opublikowano
  • Autor

Jak to gdzie ? Mnie ?? Nas ??????

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 06:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ----------

:doh::facepalm:

Opublikowano

dłuższy czas już wisi, nawet z forum był chętny na nią ale widze że dalej jest ogłoszenie

nie wiesz może kto? chętnie bym się dowiedział dlaczego zrezygnowal

Opublikowano
  • Autor
:whistling:
Opublikowano
:ssij::decayed: