MarianekZg Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Madzia do dziś nie był mi jeszcze potrzebny :grin: Ale jutro podlecę - obiecuję tak się odgrażałem i w końcu nie podjechałem :facepalm: ---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- Siemka złotko
zlota1977 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Madzia do dziś nie był mi jeszcze potrzebny :grin: Ale jutro podlecę - obiecuję tak się odgrażałem i w końcu nie podjechałem :facepalm: ---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- Siemka złotko No w koncu buźka na nowy rok? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Misiek spoko jest wielu chętnych, buziaczki Aniu :*
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 No buzka jak cos ja tez chce ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Magdalenah Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 jak misiek nie odbierze to odloze dla ciebie hyhyhy ---------- Post dopisany 05-01-2014 at 12:37 ---------- Poprzedni post napisany 03-01-2014 at 11:14 ---------- :hi:co tu się wyprawia że taka cisza ? Net Wam odcięli ?
zlota1977 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja tez nie poznaje tego wątku? ?? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
endrike Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja tez nie poznaje tego wątku? ??Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Po mału umiera , ja też tak czekam że ktoś w końcu napisze, dawać robimy spota i lecimy z koksem tak jak to było chociaż by rok temu.Na spocie było po 10,15 fur a teraz 3 w porywach do pięciu . Więc człowiek odpuszcza,nie opyla mi się kręcić 25km i jedną stronę by zobaczyć pusty parking.Pozdrawiam
Bartas Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 lepiej się spotkać na trasie we Wszystkich Świętych
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ja dzisiaj byłem po raz pierwszy na spocie od puki jestem na forum i niestety trafiłem chyba w złą niedzielę postałem sam 20 minut nikogo nie było to się zmyłem
Amster Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzień dobry wieczór wszystkim znanym mi i nie znanym:) Wszystkiego Najlepszego w Nowy Roku 2014-Super roku )))) całej Bandzie Łódź specjalne życzenia i ukłony dla miasta Zgierz oraz dla Złotej zaglądającej do tego forum:)))))))))Amsti ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- ja dzisiaj byłem po raz pierwszy na spocie od puki jestem na forum i niestety trafiłe m chyba w złą niedzielę postałem sam 20 minut nikogo nie było to się zmyłem Nie martw się :)będzie jeszcze okazja-byłem raz i był gril alkohol impra i wszystko co najlepsze:) cierpliwość cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 nie martwię się bo wiem że za tydzień może być inaczej a teraz zresztą długi weekend to każdy baluje
Amster Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 oj tak a u Was w Łodzi potraficie imprezę rozkręcić znam z autopsji:)))))))
Magdalenah Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzień dobry wieczór wszystkim znanym mi i nie znanym:) Wszystkiego Najlepszego w Nowy Roku 2014-Super roku )))) całej Bandzie Łódź specjalne życzenia i ukłony dla miasta Zgierz oraz dla Złotej zaglądającej do tego forum:)))))))))Amsti---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- ja dzisiaj byłem po raz pierwszy na spocie od puki jestem na forum i niestety trafiłe m chyba w złą niedzielę postałem sam 20 minut nikogo nie było to się zmyłem Nie martw się :)będzie jeszcze okazja-byłem raz i był gril alkohol impra i wszystko co najlepsze:) cierpliwość cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość Zgierz pozdrawia \_/ my nadal % jak widać....nikt nie ma siły pisać.... spoty jak mówiłam winny być raz w miech i nie na stojaka to byłaby obsada, np druga niedziela m-ca a tak....lipa:facepalm:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie ma co sie mazac chlopaki nie placa ;p Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Magdalenah Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 i nie przyjeżdżają.....kolega w tym deszczu stał....sam...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 I was out Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Magdalenah Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ja poszłam na siatkę rozpacz i wychodzisz i jeszcze na ciebie leje
endrike Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 lepiej się spotkać na trasie we Wszystkich Świętych Bartek moja żona by się chciała przejechać avantem,zaradzisz coś
Bartas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 hahaah nie wiem czy teraz moja pozwoli
Rekomendowane odpowiedzi