Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Magda - nie wiem, co dokładnie u siebie wymieniałaś w rozrządzie, ale i tak dostałaś dobrą cenę:) Ja właśnie borkowi skompletowałem rozrząd z pompą wody INA i tłumikiem drgań Gates za 1200 niecałe - po oficjalnym otwarciu niestety już takiej ceny zrobić się nie da...;]

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dj skąd wziąłeś taką płaską maskę od c6?:D to będzie sklep, czy salon spotkań?:P

Opublikowano

Zrobiona z laminowanego paździerza&szpachli&ameliniowej blachy;D Ma to być za dnia sklep, z wieczora agencja towarzystka, a w chwilach wolnych od pracy można napić się przy stoliku z v6. Do każdego cylindra wchodzi 0,7. Cylindrów jest 6. Zapewne niektórzy rozpracowaliby v8 przy takich spotkaniach, ale to trzeba ze 3 razy w bukowinie być, żeby wypić z tych ośmiu garów;p

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

Mam kalendarze klubowe, przywiezione przez jednego z ich twórców, czyli Andrzeja (spin444) - jak ktoś chce, to chyba jest 3-4 sztuki na handel, bo jedna idzie do Kanu, a drugą kupił Marcin;) Generalnie rzecz biorąc, kalendarz jest spoko, tylko nie rozumiem nicku jednego z kolegów, którego auto jest w kalendarzu - ów kolega nosi nick "ciasnyWiesiek" hmmmm.....:grin:

Opublikowano

bry dzień :) podjadę po niego w wolnej chwili :)

Opublikowano
Magda - nie wiem, co dokładnie u siebie wymieniałaś w rozrządzie, ale i tak dostałaś dobrą cenę:) Ja właśnie borkowi skompletowałem rozrząd z pompą wody INA i tłumikiem drgań Gates za 1200 niecałe - po oficjalnym otwarciu niestety już takiej ceny zrobić się nie da...;]

DJ trzeba mieć znajomości ;) a wymieniałam wszystko co nakazano kochałam to auto więc mu nie szczędziłam

---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ----------

:hi:bry

Opublikowano
  • Autor

lo matko a Tys tez rozowa ?? :shock3:

---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ----------

:hi:

Opublikowano

nawet nie wiesz ile mnie to kosztowało :decayed: tyle cycków że HO !

---------- Post dopisany at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ----------

Zrobiona z laminowanego paździerza&szpachli&ameliniowej blachy;D Ma to być za dnia sklep, z wieczora agencja towarzystka, a w chwilach wolnych od pracy można napić się przy stoliku z v6. Do każdego cylindra wchodzi 0,7. Cylindrów jest 6. Zapewne niektórzy rozpracowaliby v8 przy takich spotkaniach, ale to trzeba ze 3 razy w bukowinie być, żeby wypić z tych ośmiu garów;p

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

Mam kalendarze klubowe, przywiezione przez jednego z ich twórców, czyli Andrzeja (spin444) - jak ktoś chce, to chyba jest 3-4 sztuki na handel, bo jedna idzie do Kanu, a drugą kupił Marcin;) Generalnie rzecz biorąc, kalendarz jest spoko, tylko nie rozumiem nicku jednego z kolegów, którego auto jest w kalendarzu - ów kolega nosi nick "ciasnyWiesiek" hmmmm.....:grin:

DJ wezme jeden po wypłacie :) zarezerwuj mi

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

mój już wisi w sklepie;]

Opublikowano
:siema:

:hi::hi::hi:

---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ----------

mój już wisi w sklepie;]

mój w domku :grin: a drugi chciałam podarować

Opublikowano

Siema?

Opublikowano
:hi::cheesy:
Opublikowano

i co robimy z tak pieknie rozpoczetym dniem :whistling:

Opublikowano

Pracujemy ?

Opublikowano
Pracujemy 

chyba wy :grin: ja leze na wyrze do gory palnikiem :decayed:

Opublikowano

dokładnie ...i w pocie czoła

---------- Post dopisany at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ----------

Pracujemy 

palnikiem ? ee to my i tak w ten sposób nie możemy....z braku palnika :grin:

Opublikowano
dokładnie ...i w pocie czoła

---------- Post dopisany at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ----------

Pracujemy 

palnikiem ? ee to my i tak w ten sposób nie możemy....z braku palnika :grin:

:grin:

Opublikowano

I co młody zacieszasz ?

Opublikowano

zawsze ma zaciesz :) ciekawe czy Vera nas zabierze :decayed:

Opublikowano
zawsze ma zaciesz :) ciekawe czy Vera nas zabierze :decayed:

Damy rade bo jak nie my to kto!?