Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

kurde ale w szoku bylem tak jak i policjanci jak przyszedl gosciu ktory wygladal na 60 letniego biznesmena w plaszczu z nesesererm i powiedzial ze on chce zglosic wykroczenie bo szedl sobie ulica i zrobil zdjecia inagral filmy aut ktore staly zle zaparkowane na ulicy :facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ----------

paranoja

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

najpierw to idź do nich niech Ci to przetłumaczą po bo czarnuch chyba po zerówce skończył edukacje i za***iście czytelnie pisze;)

Opublikowano
  • Autor
1922515_10152282362024726_852389190_n.jpg
Opublikowano
  • Autor

heh no niby tak tylko kurde nie spodziewalem sie ze tak teraz jest nie sadze zeby mnie wydymali jakies zjebane przepisy weszly w zycie i nie bylem tego swiadomy

wiecej pierdolenia z tym wszystkim praca dla sedziego dla miliona innych osob po drodze o j**ane 100 zl bzdura po prostu kpina

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

zamiast wiesz na cos pozytecznego eksploatowac czas pieniadze i zasoby ludzkie to k**wa na takie bzdury idzie kupe naszych pieniedzy

komedia

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

dobrze ze jestem napisany duzymi literami klysek + Zalotka_LDZ + Seba_LDZ

heheheh jakby dziecko Klyskow :D

Opublikowano

:hi:

Kurfa tyle wolnych miejsc na Bukowine a tu trzeba przeglad, ubezpieczenie, studia oplacic :facepalm:

Seba, wezwanie miales na termin 27.03.2014r. Jak cos ktos podobnie trafi to co nieco moge podpowiedziec :wink:

]heh teraz sie ponoc zmienilo przynajmniej takie info uslyszalem ze opcje sa dwie albo przyjmuje mandat i zaluje za grzechy i jest sprawa w sadzie bez mojej obecnosci albo nie przyjmuje mandatu i jest sprawa w sadzie z obecnoscia obowiazkowa i w razie przegrania doliczaja koszty sadowe ok 500 zl k**wa pojebalo ich :D za 3 miesiace sprawa i za 3 miesiace nie wiem k**wa jak to nazwac wyrok ? oficjalne orzeczenie o wykroczeniu ? bzdura k**wa ale wszyscy co sie zajmuja takimi glupotami k**wa dostaja za to kase PARANOJA gdzie my zyjemy

a jakby bylo ciekawiej gosci byl bardzo sympatyczny i powiedzial ze pracuje tu 2 miesiace bo go awansowali z patroli uliczny ch i powiedzial ze pier**li to i chyba wroci na ulice bo mu sie bardziej podobalo i bylo mniej problemow niz tu

Tak są takie opcje. Jak nie przymniesz kwita policjant kieruje wniosek o ukaranie do sadu. Chyba że udostepniles auto innej osobie ale nie pamietasz komu wtedy mozesz dostac kwita za niepodanie danych osoby i bez PKT karnych czyli czasami lepiej niz za zatrzymanie sie na zakazie ;)

Opublikowano
  • Autor

widzialem inne kwity tylko moj byl ze zj***na data ale byl tez raport z data poprawna

bez szans :/

Opublikowano

osama i tak was za***ie :decayed:

a swoja droga zacne pietro 4 same znajome mordy :decayed:

Opublikowano

:hi:

a moja mama dzis rano dostala mandat za probe powieszenia ogloszenia o wynajem mieszkania...

qrna wszedzie wisza fiszki z providentami itd to nie scigaja ich za to...

co za jeb... kraj zlodziejski :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

jak to mandat za próbę ? to jak mandat za próbę zaparkowania na zakazie ? jak to za próbę ?

Opublikowano
Seba, krótko mówiąc nie możesz się wychylać bo co by nie było to jest najwyższe piętro :grin: :grin: :grin:

http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/bukowina-tatrzanska-2014-watek-informacyjny-312276/

osz....:facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ----------

i :hi:bry

Opublikowano

---------- Post dopisany 22-03-2014 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2014 at 20:39 ----------

Ale tu spamu dziś :decayed: kiedy ja to wszystko ogarnę :decayed:

---------- Post dopisany 23-03-2014 at 06:42 ---------- Poprzedni post napisany 22-03-2014 at 11:49 ----------

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

o qrczaczek, zdycham :facepalm:

Opublikowano

nie jest tak źle skoro jeszcze masz siłę klikać :grin:

Opublikowano
  • Autor

:whistling:

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ----------

niestety nie będę mógł jechać do BT :/ nie uda mi się zamknąć spraw które mam na tapecie :/ a muszę pewne rzeczy dopilnować osobiście na miejscu ;/

Opublikowano
:whistling:

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ----------

niestety nie będę mógł jechać do BT :/ nie uda mi się zamknąć spraw które mam na tapecie :/ a muszę pewne rzeczy dopilnować osobiście na miejscu ;/

:polew: :polew: :polew: dobre dobre tylko żeby nie spalić :grin: :grin: :grin:

W pierwszej chwili nawet uwierzyłem :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:kwasny: niestety Mario :/
Opublikowano

:thumbdown:strasznie slaby temat zapodales

Opublikowano

bedzie dzisiaj ktos na spocie ?

Opublikowano
bedzie dzisiaj ktos na spocie ?

słabo to widze :decayed: