Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje!/tak mi przykro... :( *

* - niepotrzebne skreslic ;)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko, szef wrócił wlaśnie z Brna przywiózł browar, na wieczór jak znalazł :)

Opublikowano

no i super;D Krzysiu, łączymy się z Tobą w tej jakże podniosłej i wielkopomnej chwili:decayed:

Opublikowano

dzień niepodleglości qrna :polew:

Opublikowano

Faktycznie, amerykany dzis pijo!

Opublikowano

ale najlepsze, mam kumpla w robocie co urodził się właśnie 4 lipca, a imieniny ma 11 września, tak po amerykańsku idealnie :D jak nie dzień niepodległości to terryści obalający 2 budynki :)

Opublikowano
  • Autor

Krzysiu a Ty co ludzi nie poznajesz na ulycy ? mkniesz tym rowerkiem z juniorem na krzeselku i nic rozgladasz sie po niebie no :)

Opublikowano

a Ty Seba jakieś jeszcze życie masz, czy remont only? :D Ja tam rezam, to lepszy nie jestem, ale wiesz - jakiś urlop planuj już:D

Opublikowano
  • Autor

urlop jak umre to bedzie :/ urwanie macimy mam teraz :/ i wiem pamietam czekam na oplaty

---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ----------

:)

Opublikowano

Seba <3 :*

Opublikowano
  • Autor

Lofciam :D <3 :*

Opublikowano
który mi kuzwa dmuchnal mojego boinga no ... mowilem nie latac bo sie powylewa wszystko no :)

Madzie jak kupilas alfe 77 to poszalalas :) gratki

---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ----------

moze ja bym swoja alfe sprzedal i dolozyl i kupil cos nwoego :eusathink:

Sebek Ty to najpierw akumulator znajdź hyhyhy Aplha jest współużytkowana :decayed:

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ----------

A co jest fajniejszego niz gole baby i slodkie kotki w internecie? Chyba tylko gole baby z kotkami :P

Dokladnie! Przeciez do przesylania wlasnie takich tresci powstal internet :D

Jak to co ?! SAMOCHODY !!!! zboczeńcy :decayed: ja pisałam w sensie ,że zdrowo jest mieć kobietę a nie gapić się w kompa!zmarnowany czas jak dla mnie , no ale skoro nie MOŻNA inaczej...w takim razie współczuję :grin:

Opublikowano
  • Autor

Madzia znalalzem ze 3 dni temu calkiem przypadkowo :) szukalem kabli do kompa i oo jest :)

tiaaaa jak na imprezie wpadnij na browara wpadna dziewczynki ... a ile ? a z 7 Gb :D

---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ----------

Opublikowano
Krzysiu a Ty co ludzi nie poznajesz na ulycy ? mkniesz tym rowerkiem z juniorem na krzeselku i nic rozgladasz sie po niebie no :)

co zrobić, człowiek zmęczony po robocie jedzie sobie na powietrzu trochę się poruszać to już nie ogarnia reszty :naughty:

Opublikowano

Ja wczoraj byłem u Madzi w bloku :decayed: Okazało się ze mój wujas jest sąsiadem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

pieknie Klysiu do wuja na wodke bedziesz szedl to Madzie zgarniesz :D

Opublikowano
pieknie Klysiu do wuja na wodke bedziesz szedl to Madzie zgarniesz :D

:naughty: Na wode ?

Opublikowano

Seba chyba chciales powiedzieć ze bedzie szedł na palcach żeby go Madzia nie widziała :grin::grin: wszyscy mnie tak odwiedzają z % w reku że szok :decayed::decayed: Gąbka to juz sto lat nie był a do ośrodka jezdzi. Kiedys jeszcze mleko przywiozł. Teraz juz totalna zlewka :grin: wystarczy miec Hondę i juz nie masz kolegów:naughty::naughty:

Opublikowano

Gabka nie ma juz mleka, na zloty tez ostatnio nie smigam bo nie mam kiedy. Hmmm co do osrodka faktycznie wpadam ale to jest moment ale obiecuje poprawe i prosze o rozgrzeszenie

Opublikowano

:hi:Dobra Tomasz ...czekam na rehabilitacje :decayed: od jutra urlop :grin: