Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja mam po raz kolejny propozycje grafika raz w miesiącu ustalić która sobota i tyle. Wszędzie się to sprawdza. Dawno was nie widziałam poza tym. Widuję indywidualnie. popieram....... niedziela jest dobrym dniem - pozostaje do ustalenia godzina i terminy....
Magdalenah Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja mam po raz kolejny propozycje grafika raz w miesiącu ustalić która sobota i tyle. Wszędzie się to sprawdza. Dawno was nie widziałam poza tym. Widuję indywidualnie. popieram....... niedziela jest dobrym dniem - pozostaje do ustalenia godzina i terminy.... Dobra niedziela godzina ? 16:00
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 godzina myślę że akurat w ten dzień będzie wszystkim odpowiadać jeśli chodzi o jedną niedzielę to można się dogadać że może to być pierwsza niedziela danego miesiąca
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 dla mnie 16:00 jest OK..... pytanie do innych jak im ten termin odpowiada
marcindlug Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mnie tez pasuje. Jak bede w lodzi to przyjade na spota
Magdalenah Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 czyli pierwsza niedziela miesiaca ?
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja mam po raz kolejny propozycje grafika raz w miesiącu ustalić która sobota i tyle. Wszędzie się to sprawdza. Dawno was nie widziałam poza tym. Widuję indywidualnie.popieram....... niedziela jest dobrym dniem - pozostaje do ustalenia godzina i terminy.... Furę sobie kupił to i na spota przyjedzie
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja mam po raz kolejny propozycje grafika raz w miesiącu ustalić która sobota i tyle. Wszędzie się to sprawdza. Dawno was nie widziałam poza tym. Widuję indywidualnie.popieram....... niedziela jest dobrym dniem - pozostaje do ustalenia godzina i terminy.... Furę sobie kupił to i na spota przyjedzie nigdzie nie przyjeżdżam tylko termin dogaduję
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 czyli pierwsza niedziela miesiaca ? mi odpowiada niech inni odpowiedzą czy im też
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja mam po raz kolejny propozycje grafika raz w miesiącu ustalić która sobota i tyle. Wszędzie się to sprawdza. Dawno was nie widziałam poza tym. Widuję indywidualnie.popieram....... niedziela jest dobrym dniem - pozostaje do ustalenia godzina i terminy.... Furę sobie kupił to i na spota przyjedzie nigdzie nie przyjeżdżam tylko termin dogaduję wszystko jasne to dagadjcie termin jak będzie więcej niż 4 auta to i ja za miesiąc przyjadę
Magdalenah Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 moje to juz jedno, twoje to juz dwa Panton wieki cię i juniora nie widziałam także będzie 3 auto
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 moje to juz jedno, twoje to juz dwa Panton wieki cię i juniora nie widziałam także będzie 3 auto Twoje nie Audi Pantona nie A4 wiec znowu zostaje sam
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) 4 auta..... A4 .......... czyli nie dojedziesz ja wpadnę rowerem jak nie będzie lało Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Panton
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 4 auta..... A4 .......... czyli nie dojedziesz ja wpadnę rowerem jak nie będzie lało No i cały spot w piz*u rozwaliłes Jak chcesz rowerem to na masę krytyczna sie złap
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 młody do 16 się wyśpi to go zabiorę - będzie większy skład
Magdalenah Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 buhahah masa krytyczna.....tez kocham rower ale nie mam nic wspolnego z tą bandą rozjeżdżającą staruszków na pasach
Rekomendowane odpowiedzi