marcindlug Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 O przepraszam! Nawet raz nie uderzylem swojego auta!
OficeR Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Rozumiem ze teraz w neidziele jako pierwsza niedziele miesiaca robimy spota
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 a ja sie chyba rozchorowalem po dwoch dniach picia do upalego
marcindlug Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Eheheeheheheh wreszcie odpowiedni nick
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Eheheeheheheh wreszcie odpowiedni nick no truli mi truli mowie a niech bedzie
bartek1605 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 jak myślicie, warto zmieniać na zime opony
Gość cwiara Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Eheheeheheheh wreszcie odpowiedni nick no truli mi truli mowie a niech bedzie Ale że kto?
marcindlug Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 jak myślicie, warto zmieniać na zime opony Nie warto, nowoczesne systemy w naszych autach wiedzo kiedy masz letnie opony i umozliwiaja jazde caly rok na tych samych.
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Eheheeheheheh wreszcie odpowiedni nick no truli mi truli mowie a niech bedzie Ale że kto? Grzegorzu na pewno nie Ty
Seba_LDZ Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) DJ cos dla Ciebie juz k**wa na prawde nudzui im sie a jak potrzeba to ich k**wa nie ma co za chory kraj i jeszcze takie mandaty k**wa no przeciez to sa jakies publiczne jaja Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Seba_LDZ
bartek1605 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 jak myślicie, warto zmieniać na zime opony Nie warto, nowoczesne systemy w naszych autach wiedzo kiedy masz letnie opony i umozliwiaja jazde caly rok na tych samych. tak też podejrzewałem, ale warto sie upewnić
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja nie moge, co za ch...e :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
Magdalenah Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Bry Państwu... mam nadzieję że żyjecie Gąbka ograniczaj się żebyś w niedzielę na miesięczny spot dojechał. Biorę aparat. Proszę zabrać dobry humor i do zobaczenia
Panton Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Ja nie moge, co za ch...e :/ Sent from my iPhone using Tapatalk DJ nie przejmuj się... trafili na prostych ludzi to ich pojechali po kieszeni.... Ty DJ kup sobie 20 paczek TIK TAK-ów i przy każdym kursie jak ktoś Ci zapłaci to dajesz paczkę TIKTAKów.... jak się grubas z ITD czy inny chuuuj będzie pytał co robisz w nocy... dlaczego przyjechałeś po nich..., że wziąłeś kasę za kurs to odpowiadasz jasno "Szanowny Panie pieniądze wziąłem za paczkę TIK TAKów... a kurs to był dowóz paczki TIKTAKów do klienta. Od taka usługa jak PIZZA na telefon. " Na koniec zadajesz pytanie "Czy Pan mnie pomawia o nielegalny, nielicencjonowany przewóz osób w celach zarobkowych?" Ciekawe co wtedy ta gruba kuurrwa miałaby do powiedzenia i jakimi paragrafami by sypała. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Panton
Magdalenah Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Panton Ty wiesz jak podejść do tematu
Gość SpongeBob Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Bry Państwu... mam nadzieję że żyjecie Gąbka ograniczaj się żebyś w niedzielę na miesięczny spot dojechał. Biorę aparat. Proszę zabrać dobry humor i do zobaczenia spoko spoko do niedzieli to kupa czasu, juz dzis jestem po degustacji
klysek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja nie mam czym przyjechać chyba ze Cygan mi do niedzieli ogarnie temat
Seba_LDZ Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) http://youtu.be/1UvVcY_QFsg Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Seba_LDZ
kanu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja nie moge, co za ch...e :/ Sent from my iPhone using Tapatalk DJ nie przejmuj się... trafili na prostych ludzi to ich pojechali po kieszeni.... Ty DJ kup sobie 20 paczek TIK TAK-ów i przy każdym kursie jak ktoś Ci zapłaci to dajesz paczkę TIKTAKów.... jak się grubas z ITD czy inny chuuuj będzie pytał co robisz w nocy... dlaczego przyjechałeś po nich..., że wziąłeś kasę za kurs to odpowiadasz jasno "Szanowny Panie pieniądze wziąłem za paczkę TIK TAKów... a kurs to był dowóz paczki TIKTAKów do klienta. Od taka usługa jak PIZZA na telefon. " Na koniec zadajesz pytanie "Czy Pan mnie pomawia o nielegalny, nielicencjonowany przewóz osób w celach zarobkowych?" Ciekawe co wtedy ta gruba kuurrwa miałaby do powiedzenia i jakimi paragrafami by sypała. Padnie pytanie czy i gdzie ma pozwolenie na handel z dowozem i co wtedy?
Seba_LDZ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 a wtedy w pkd powinien miec wpisane handel obwozny
Rekomendowane odpowiedzi