chriss Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 siema dziewczę siema wszystkim [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 12:23_________________________________________________co jest a gdzie moje echo
Kimi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Przerwa - ściema full legal unlimited Dzisiaj żulik Może da się go męczyć dłużej niż chałkę
Adrenalina Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 siema dziewczę siema wszystkim [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 12:23_________________________________________________co jest a gdzie moje echo popsuło się
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kimi nie mecz zulika kurde lubisz tak sie znecac nad ludzmi ?? :polew: i tylko sie Basia pojawila i juz nagle wszyscy wylegli
chriss Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 coś na poprawe humoru Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa ... wyladowali ... juz zbieraja sie do wyjscia az tu nagle podlecialo 2 Marsjan, takich smiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjsciowe. Amerykanie probuja wyjsc ... 10 minut, 30 minut ... po godzinie sie udalo. Wyszli a tam juz zebrala sie wieksza grupka Marsjan. No wiec witaja sie i pytaja : - Czemu zaspawaliscie nam drzwi wyjsciowe ? Na co Marsjanie : - Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno tu Polacy byli ... koledzy zaspawali im drzwi a oni po 5 minutach juz byli na zewnatrz... i jeszcze prezenty przywiezli ... Amerykanie : - Prezenty ? Polacy ? jakie prezenty ? Marsjanin : - Wpie**ol to sie nazywalo czy cos, ale wszyscy dostali.[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 12:38_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 o co chodzi z żulikiem? Żulik, droga Koleżanko, to taki słodki chlebek z rodzynkami - bardzo dobry Jak kiedyś przyjedziesz do Łodzi - polecam, są do kupienia w każdej dobrej piekarni. Natomiast inne znaczenie słowa "żulik" - to mały żul, czyli taki żul do max. 150 cm wzrostu Ale ja żulików nie męczę, to oni męczą mnie: "daj pan dwa złote na wino", "daj pan papierosa" ehhh... [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 12:40_________________________________________________ coś na poprawe humoru Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa ... wyladowali ... juz zbieraja sie do wyjscia az tu nagle podlecialo 2 Marsjan, takich smiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjsciowe. Amerykanie probuja wyjsc ... 10 minut, 30 minut ... po godzinie sie udalo. Wyszli a tam juz zebrala sie wieksza grupka Marsjan. No wiec witaja sie i pytaja : - Czemu zaspawaliscie nam drzwi wyjsciowe ? Na co Marsjanie : - Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno tu Polacy byli ... koledzy zaspawali im drzwi a oni po 5 minutach juz byli na zewnatrz... i jeszcze prezenty przywiezli ... Amerykanie : - Prezenty ? Polacy ? jakie prezenty ? Marsjanin : - Wpie**ol to sie nazywalo czy cos, ale wszyscy dostali.[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 12:38_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 12:41_________________________________________________
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 hehe to jest wyzysk na Pande Pan da Pan da
chriss Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 hehe to jest wyzysk na Pande Pan da Pan da :polew:
Kimi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 12:48_________________________________________________
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 heheh jakie to zyciowe ale dobra jest nie powiem [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 12:50_________________________________________________huhuhu czlowiek d*pa
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 heheh no teraz Ci powiem ze tak wielokrotnie
Kimi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 heheh no teraz Ci powiem ze tak wielokrotnie He he, sam się bałeś napisać pierwszy ?
Kimi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Top strony po prostu powala :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 aaa tak napisalem chodzilo mi z tym ze teraz powiem ci ze tak o to ze kiedys wstawiales jakies inne ktore nie specjalnie mi sie podobaly a ta teraz jest naprawde dobra
Kimi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 aaa tak napisalem chodzilo mi z tym ze teraz powiem ci ze tak o to ze kiedys wstawiales jakies inne ktore nie specjalnie mi sie podobaly a ta teraz jest naprawde dobra Aaaa, o to chodzi. Okej, będę wklejał wyselekcjonowane sztuki
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 o w piczke haha :polew: :polew: :polew: to ze mnie jest #@$#$@ a nie grafik nie umiem tak ;( ;( ;(
Rekomendowane odpowiedzi