Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 odrazu jak odstawie to blotnik, maske i mala zaprawke na tylnej klapie, a jak udami sie zmiescic w tych pieniadzach co maja mi wyplacic mam male wgniecenie w przednich drzwiach od pasazera moze tez by to zrobil musze pogadac z nim
Kimi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 jak sie wypala ja po prostu chory jestem Kimi Anetka jest zajebiaszcza O, widzę Kolega Sebastian zna się na rzeczy :naughty: Musimy się częściej "konsultować" Nic się nie wypala, nic się nie wypala, Kasia przesadzasz Mamy ciężką zimę, utrudniającą organizację imprez "integracyjnych" Co chwila ktoś jest chory albo są inne wypadki losowe. Moim skromnym zdaniem frekwencja na spotach w ciągu ostaniego miesiąca dopisuje (nie wiem, jak było wcześniej), poza tym mieliśmy ostatnio dwudniową bibę jak przyjechał Hugo, akcję dla Drużynowej (w której składało się PIĘTNAŚCIE osó - nie sądzę, aby to świadczyło o wypalaniu się Kasiu, myślę, że odnosisz takie wrażenie, gdyz długo nie pojawiła się nowa twarz w Bandzie Moze tu moglibyśmy coś pomyśleć - rozesłać na PW zachęty do "udzielania się" i wpadania na spoty? Może jest sporo osób, które, podobnie jak ja na początku, po prostu wstydzą się lub mają opory przed "integracją". Zachęćmy ich, jesteśmy normalnymi ludźmi, lubiącymi pożartować, pobawić się - no i łączy nas fakt posiadania najwspanialszego auta na świecie - Audi A4 Dziękuję za uwagę
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 heeh czyli pelna opcja pewnie jak sie kasa zmiesci to trzeba robic
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 heeh czyli pelna opcja pewnie jak sie kasa zmiesci to trzeba robic nawet jak to 100 czy 200 bede musial dolozyc to jakos to przezyje ale zeby juz bylo wszystko zrobione, co prawda zaraz i tak wymiana oleju i filtrów
Hugo Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Nie jesteśmy normalni Kimi Ty też świecisz na zielono w nocy ? :polew:
zlota1977 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Nie jesteśmy normalni Kimi Ty też świecisz na zielono w nocy ? :polew: nie ale mam różki i naje@ane pod sufitem idealnie pasuje do tej bandy !
Kimi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Nie jesteśmy normalni Kimi No wiesz, ja też lubię czasem trochę perwersji, więc spoko - masz rację
chriss Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 bandyci [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 20:45_________________________________________________ci normalni i nie no i z różkami też :polew:
Kimi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 bandyci [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 20:45_________________________________________________ci normalni i nie no i z różkami też :polew: Aloha po raz drugi dziś
MarianekZg Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Siemano wszystkim VICTORY :punk: :punk: :punk: :dance: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :banan2: :banan2: wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi - wskazówka stoi na 90*C aż miło i to na podróbie Wahler :wink4: a ori z ASO do kosza :> :> :> :> :> :>
chriss Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Siemano wszystkim VICTORY :punk: :punk: :punk: :dance: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :banan2: :banan2: wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi - wskazówka stoi na 90*C aż miło i to na podróbie Wahler :wink4: a ori z ASO do kosza :> :> :> :> :> :> Mario reklamuj niech kasiorę oddają taż sie ciesze
MarianekZg Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 nie mogę reklamować - nie mam paragonu :wallbash: :wallbash:
Kimi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Siemano wszystkim VICTORY :punk: :punk: :punk: :dance: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :banan2: :banan2: wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi - wskazówka stoi na 90*C aż miło i to na podróbie Wahler :wink4: a ori z ASO do kosza :> :> :> :> :> :> :good:
chriss Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 ja dzisiaj swojego testowałem to tak waha się pomiędzy 78-85*C a na blacie też stoi w pionie
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Misiek od razu mniej na ON bedzie wydawal
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Siemano wszystkim VICTORY :punk: :punk: :punk: :dance: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :banan2: :banan2: wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi - wskazówka stoi na 90*C aż miło i to na podróbie Wahler :wink4: a ori z ASO do kosza :> :> :> :> :> :> Mario reklamuj niech kasiorę oddają taż sie ciesze a propo temperatury mam pytanie czy u Was samochod tez sie długo nagrzewa tzn osiaga tem 90*C bo np w moim poprzednim aucie o wiele szybciej osiągał ta tempereate
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 mysle ze to zalezy jak jedziesz czy troszke mocniej cisniesz czy spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi