MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 sieeeeeeeeeeeeeeema Seeebbbbbbbbbbaaaaaaaa brachu w końcu się odezwałeś :wink4: :wink4: to co PYK- niemy ;) ;) ;)
zlota1977 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 on nie pije,pełna abstynencja :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 no ciotka ty też zaproponowałaś i zginęłaś :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mario - za termostat i pionową wskazówkę, stojącą, jak Sztywny Pal Azji Nadmieniam, że opijanie mojego termostatu już nastąpiło, więc do spółki, chętnie wypiję "zdrowie Wahlera"
zlota1977 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 no ciotka ty też zaproponowałaś i zginęłaś :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: kufa siedziałam na necie na tel strasznie małe literki!!!!!!!!!!! no ja już prawie 0,7l wina kończe :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:47_________________________________________________Kasia w pracy???????????
MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mario - za termostat i pionową wskazówkę, stojącą, jak Sztywny Pal Azji Nadmieniam, że opijanie mojego termostatu już nastąpiło, więc do spółki, chętnie wypiję "zdrowie Wahlera" zdrowie Wahlera i wszystkich innych dzięki którym skazówka stoi jak ..uj na weselu - Wielkie PYK [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:48_________________________________________________Ania Kasia właśnie wróciła z pracy - właśnie coś tam konsumuje w pokoju
Seba_LDZ Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Maaaaaaaaaario jasne ze PYKne caly tydzien nic to w sumie 2 dni hahahhaha a to dzis PYKne a co PYK
zlota1977 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mario - za termostat i pionową wskazówkę, stojącą, jak Sztywny Pal Azji Nadmieniam, że opijanie mojego termostatu już nastąpiło, więc do spółki, chętnie wypiję "zdrowie Wahlera" zdrowie Wahlera i wszystkich innych dzięki którym skazówka stoi jak ..uj na weselu - Wielkie PYK [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:48_________________________________________________Ania Kasia właśnie wróciła z pracy - właśnie coś tam konsumuje w pokoju a to smacznego dla koleżanki Seba a ja tu się produkuje że ty nie pykasz i wogóle :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 PYKU PYKU :dance: Zdrówko przez duże Z pisane :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ania a Wy co z Mariem razem gdzie polecieliscie ??? PYKam PYKam ostatnio zaczalem trosze zmieniac nawyki po prostu
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Lejdis end dżentylmen, Panie i Panowie, Wskazówka w pion poszła - Wypijmy za zdrowie! Motor dogrzany, w środku też ciepło Misiek zalany, We łbie go trzepło :> Nas zaraz również Promil dosięgnie I za Wahlera zdrowie flaszeczka pęknie :gwizdanie: Jaś Wędrowniczek z wujkiem Hennessy'm Odwiedzą Miśków, a ich adresy W świat pójdą szybko, Ku naszej radości - Kasiu, Mariuszu - Będziecie mieć gości Weźmiemy z sobą Rozmowną wodę I słońce wyjdzie Nawet w tą pogodę!!! Będzie gorąco, jak przy silniku, By się ochłodzić - Walniem po PYK'u Teraz już na bok Odkładam "pióro" Łykam gorzałę, W zgodzie z naturą
Kimi Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Aloha Co za dzień - niby wolne, a jestem zrąbany jak koń po westernie, do d*py z takim wolnym Pyknę se Reddsa z Wami, bo nic innego w domu ni ma [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 21:21_________________________________________________ DeeJay_Kill, Ty to powinieneś żyć w XVI wiemku - byłbyś takim wędrownym bardem
MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ania a Wy co z Mariem razem gdzie polecieliscie ??? PYKam PYKam ostatnio zaczalem trosze zmieniac nawyki po prostu jestem jestem tylko wbiłem się w film "The Killing Room" i tak pykam troszkę na tzw dochodzącego, ale już przerwałem dokończę jak się położę :naughty: tym czasem PYK [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 21:23_________________________________________________ Aloha Co za dzień - niby wolne, a jestem zrąbany jak koń po westernie, do d*py z takim wolnym Pyknę se Reddsa z Wami, bo nic innego w domu ni ma [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 21:21_________________________________________________ DeeJay_Kill, Ty to powinieneś żyć w XVI wiemku - byłbyś takim wędrownym bardem dobre Kimi [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 21:24_________________________________________________no i widzicie - najpierw Seba opieprza, że nikogo nie ma a zaraz potem sam umyka po angielsku :wallbash: co za człowiek :polew:
MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 i znowu kazanie poszlo ty no co by nie mówić to łeb ma :kox: [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 21:31_________________________________________________Sorki głowę ma :decayed:
Bartas Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 no ma ma, jak sklep. ja jednak wole drinunia wiec zdruufko
Kimi Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 no ma ma, jak sklep. ja jednak wole drinunia wiec zdruufko zdroofko
MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 no ma ma, jak sklep. ja jednak wole drinunia wiec zdruufko życzysz - masz Pyk
MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 myślę, że chyba już w nowym 2011 roku niestety :confused4:
Rekomendowane odpowiedzi