Seba_LDZ Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 no ladna jest no co ukryc sie nie da chyba ze sie nie umaluje
chriss Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 siema no Chriss hehe wprawne oko myślałem że będzie to jakiś tatuaż [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:18_________________________________________________Egipt mistrzostwo świata
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 witam:) dla odmiany tata miał dzisiaj kolizje jak pech to pech
kachnazgierz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jestem dopiero teraz miło mi, że tak czekaliście na mnie zbokaski [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:35_________________________________________________ I co Wy na to dziewczęta ??? :slina: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:45_________________________________________________ jak dla mnie nr 1 i 2
chriss Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 a co to za chippendalesi [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:54_________________________________________________z photoshopa :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 nie, poprostu normalni faceci :gwizdanie: Wy możecie, a my nie?
chriss Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 o to ty Kasiu a już myślałem ze fora pomyliłem
Kimi Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Przerwa kurczakowo-ryżowo-warzywna nie, poprostu normalni faceci :gwizdanie: Wy możecie, a my nie? A kto powiedział, że nie możecie? Panowie z fotek 5 i 6 to jakieś kółko gejowskie? No ale żeby być obiektywnym - gdybym wyglądał tak, jak ten na 3 fotce, nie obraziłbym się... :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 15:17_________________________________________________ Tomek, naprawdę, ale to już zaczyna być mało śmieszne Ale też Twoim autem, czy swoim? [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 15:19_________________________________________________ No to na razie [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 15:42_________________________________________________ I znowu jestem, a tu cisza Spadam na kwadrat
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Przerwa kurczakowo-ryżowo-warzywna nie, poprostu normalni faceci :gwizdanie: Wy możecie, a my nie? A kto powiedział, że nie możecie? Panowie z fotek 5 i 6 to jakieś kółko gejowskie? No ale żeby być obiektywnym - gdybym wyglądał tak, jak ten na 3 fotce, nie obraziłbym się... :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 15:17_________________________________________________ Tomek, naprawdę, ale to już zaczyna być mało śmieszne Ale też Twoim autem, czy swoim? [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 15:19_________________________________________________ No to na razie [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 15:42_________________________________________________ I znowu jestem, a tu cisza Spadam na kwadrat tym razem swoim, iveco daily mu wjechał i cały zderzak poszedł się tentegować a tata ma jeszcze większy od mojego zderzak<lol> ja już z tego wszystkiego się śmieje bo od września to ciągle coś nas prześladuje:) na Święta nie ma auta który by się nadawał bo nie licze siostry pandy:D bo nie zaliczam to do auta rodzinnego którym można swobodnie jechać na Święta także jest dobrze. Ja jednak chyba teraz już do idczaka oddaje bo mam pod spodem wszystkie osłony połamane całe nadkole to już za duże koszty nie chce mi się w to bawić
chriss Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 tym razem swoim, iveco daily mu wjechał i cały zderzak poszedł się tentegować a tata ma jeszcze większy od mojego zderzak<lol> ja już z tego wszystkiego się śmieje bo od września to ciągle coś nas prześladuje:) na Święta nie ma auta który by się nadawał bo nie licze siostry pandy:D bo nie zaliczam to do auta rodzinnego którym można swobodnie jechać na Święta także jest dobrze. Ja jednak chyba teraz już do idczaka oddaje bo mam pod spodem wszystkie osłony połamane całe nadkole to już za duże koszty nie chce mi się w to bawić tylko nie do idczaka jest przecież w mieście dożo innych blacharzy oni też te osłony pozakładają
chriss Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 wiesz musisz popytać jest sporo blacharzy w mieście którzy zrobią ci to lepiej, Mario powinien być zorientowany bo ostatnio też szukał lakiernika nawet mu jednego podesłałem ale okazał się za drogi, ale ty przecież i tak z ubezpieczenia będziesz robił chyba a z tego co słyszałem to idczak ma bardzo kiepską opinie jeżeli chodzi o lakiernie ja kiedyś robiłem na ul.Gorkiego 102 i byłem bardzo zadowolony
MarianekZg Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 siemanko jeśli chodzi o Gorkiego to słyszałem od kilku osób, że nie walą fuszerki więc jak na ubezpieczenie to chyba bym zrobił u nich - ja nie będę na razie malował dokładek, na wiosnę się zobaczy Ale słyszałem też o Idczaku i jego złej opinii na temat lakierowania
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jak ktoś ma ochotę, to niech wbija na piwo do Route 66 o 20 (Lukoil naprzeciwko Ikei)
MarianekZg Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jakby to było w Zgierzu to czemu nie
Adrenalina Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jestem dopiero teraz miło mi, że tak czekaliście na mnie zbokaski [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:35_________________________________________________ I co Wy na to dziewczęta ??? :slina: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:45_________________________________________________ jak dla mnie nr 1 i 2 Kasia, no nie gadaj ze kręcą Cię takie wymuskane 'laleczki' dawaj coś bardziej męskiego
kachnazgierz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 życzysz masz :polew: prawdziwi mężczyźni i ich zabawy :polew:
Bartas Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 wigilie pracownicza uwazam za udana.... ale dopijam
Adrenalina Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kasia, od razu jakoś tak swojsko się zrobiło :polew:
Rekomendowane odpowiedzi