MarianekZg Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 co wy jeszcze spicie będziesz miał te lata to też będziesz chciał pospać troszkę dłużej :polew: tym bardziej, że kobita w pacy - spokój w domu :beach:
MarianekZg Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witka Seba - jak tam traska wczoraj :kox:?????
Seba_LDZ Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 siemka siemka a calkiem warszawa->rawa korki troche co jakies swiatla zwezki oznaczone ktore hmm nie sa swezkami tzn oznaczyli kilka miejsc ze jest zwezka jedziesz wszyscy sie pakuja na praw bo lewy zamkniety i jedziesz jakis czas mijasz znaki i nic nie ma tzn normalny pas mozna bylo jechac ehhh a wszyscy wiesz pakuja sie na jeden i robia sie korki od rawy do lodzi juz gorzej przed sama lodzia przy m1 no to mozna bylo potancowac a na osiedlach to poezja zaraz lece zrobic traske ldz-->rawa maz --> ldz
Seba_LDZ Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 siema Kimi ja sie wlasnie zbieram w traske
Kimi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 siema Kimi ja sie wlasnie zbieram w traske No to szerokości i przyczepności życzę [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 10:51_________________________________________________ A ja się zabieram za sprzątanie
MarianekZg Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Powitać Siemanko Kimi jak tam moja tapetka :naughty:
Kimi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Powitać Siemanko Kimi jak tam moja tapetka :naughty: Usiąde do niej wieczorkiem [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 11:01_________________________________________________ A właśnie, jaką masz rozdzielczość w tym lapku? Tak jak u mnie 1280x800 ?
MarianekZg Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Siemka Basia siemka chriss co to dziś jakiś taki spokój - :doh1: :doh1: wszyscy sprzątają przed świętami No dobra to ja też pójdę i cosik zrobię żeby nie było że tylko :beer1: i :beer1: :polew:
Kimi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 No, trochę ogarnąłem Teraz nakarmić brzdąca i kurs po małzonkę do szkoły [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 12:49_________________________________________________ Siema Adzia
kachnazgierz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 sprzątać chłopaki sprzątać, żeby żonki jak wrócą mogły leżeć i pachnieć
Kimi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 sprzątać chłopaki sprzątać, żeby żonki jak wrócą mogły leżeć i pachnieć Ta, jasne. A kiedy ja sobie poleżę i popachnię?
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ściema ludziki :> Pojechałem sobie dzisiaj na przeglądzik, okazało się, ze mi prawy stop nie świeci...nawet nie wiedziałem;p Liczyłem, że sobie sprawdzę amorki, wahacze na trzepaku, a tu k***a światełka, heble i daj Pan dowód... Zaleta jest taka, że jak się coś lekko nie zgadza, to puszczają to, ale jednak 100 się płaci, to by mogli sprawdzić wszystko
chriss Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Wy tu narzekacie że zima, spryski zamarzają,silnik się nie dogrzewa,termostat do wymiany a tu popatrzcie co dziś zobaczyłem Spokojnie spacerkiem bez żadnych zmartwień i problemów z temperaturą Trzeba twardym być a nie miękkim [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:01_________________________________________________a tak dla wiadomości było -12*C
MarianekZg Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 :oklaski: :oklaski: dla tego gościa :polew: ewidentnie musiał być wczorajszy i jeszcze go grzało od środka :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:22_________________________________________________gdybym nie widział nazw ulic to bym pomyślał że idzie do siebie do szpitala na Aleksandrowską :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi