Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema: co wy jeszcze spicie :shocked::tongue4:

:siema: będziesz miał te lata to też będziesz chciał pospać troszkę dłużej :polew: :polew: tym bardziej, że kobita w pacy - spokój w domu :beach: :beach: :beach:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry::)
Opublikowano

siemka siemka a calkiem warszawa->rawa korki troche co jakies swiatla zwezki oznaczone ktore hmm nie sa swezkami tzn oznaczyli kilka miejsc ze jest zwezka jedziesz wszyscy sie pakuja na praw bo lewy zamkniety i jedziesz jakis czas mijasz znaki i nic nie ma tzn normalny pas mozna bylo jechac ehhh a wszyscy wiesz pakuja sie na jeden i robia sie korki ;) od rawy do lodzi juz gorzej przed sama lodzia przy m1 no to mozna bylo potancowac ;) a na osiedlach to poezja :D zaraz lece zrobic traske ldz-->rawa maz --> ldz

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

siema Kimi :) ja sie wlasnie zbieram w traske :)

Opublikowano

siema Kimi :) ja sie wlasnie zbieram w traske :)

No to szerokości i przyczepności życzę :good:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 10:51_________________________________________________

A ja się zabieram za sprzątanie :disgust:

Opublikowano

Powitać :hi:

Siemanko Kimi :hi: jak tam moja tapetka :naughty: :naughty: :mysli::wink4:

Usiąde do niej wieczorkiem :wink4:

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 11:01_________________________________________________

A właśnie, jaką masz rozdzielczość w tym lapku? Tak jak u mnie 1280x800 ? :mysli:

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

jes tu kto ?

Opublikowano

jest :tongue4:

:hi:

Opublikowano

Witka Basiu :hi:

Opublikowano

siemka Krzyś :cool1:

Opublikowano

Siemka Basia :wink4: siemka chriss :wink4: co to dziś jakiś taki spokój - :doh1: :doh1: wszyscy sprzątają przed świętami :)

No dobra to ja też pójdę i cosik zrobię żeby nie było że tylko :beer1: i :beer1: :polew: :polew:

Opublikowano

No, trochę ogarnąłem :heat:

Teraz nakarmić brzdąca i kurs po małzonkę do szkoły :dance:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 12:49_________________________________________________

Siema Adzia :papa:

Opublikowano

:hi:

sprzątać chłopaki sprzątać, żeby żonki jak wrócą mogły leżeć i pachnieć :decayed:

Ta, jasne. :disgust:

A kiedy ja sobie poleżę i popachnię? :naughty:

Opublikowano

Ściema ludziki :> Pojechałem sobie dzisiaj na przeglądzik, okazało się, ze mi prawy stop nie świeci...nawet nie wiedziałem;p Liczyłem, że sobie sprawdzę amorki, wahacze na trzepaku, a tu k***a światełka, heble i daj Pan dowód... Zaleta jest taka, że jak się coś lekko nie zgadza, to puszczają to, ale jednak 100 się płaci, to by mogli sprawdzić wszystko :confused4:

Opublikowano

Wy tu narzekacie że zima, spryski zamarzają,silnik się nie dogrzewa,termostat do wymiany a tu popatrzcie co dziś zobaczyłem :slina:

zima_w_odzi.jpg

Spokojnie spacerkiem bez żadnych zmartwień i problemów z temperaturą :polew:

Trzeba twardym być a nie miękkim :kox:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:01_________________________________________________a tak dla wiadomości było -12*C :cool1:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: dla tego gościa :polew: :polew: ewidentnie musiał być wczorajszy i jeszcze go grzało od środka :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:22_________________________________________________gdybym nie widział nazw ulic to bym pomyślał że idzie do siebie do szpitala na Aleksandrowską :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: