Kimi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 widzę że ostatnio nie tylko ja jestem pechowy, Magdo współczuje. Ja na obecna chwile nie wiem do końca gdzie wstawiać auto i co robić czekam na rzeczoznawce zobaczymy co proponuje i jak mi to wszystko będzie się opłacać. Chciałem wstawić do autoryzowanego punktu ale jak wszyscy straszą to już sam nie wiem.
Magdalenah Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 widzę że ostatnio nie tylko ja jestem pechowy, Magdo współczuje. Ja na obecna chwile nie wiem do końca gdzie wstawiać auto i co robić czekam na rzeczoznawce zobaczymy co proponuje i jak mi to wszystko będzie się opłacać. Chciałem wstawić do autoryzowanego punktu ale jak wszyscy straszą to już sam nie wiem. Tekst miesiąca Pana kierowcy autobusu- Ja juz nie wsiadam wiecej za kółko, znowu kolizja , ja to pechowy jestem , bo znowu kobieta i te EZG..... Ja tam w sumie mam dość zimy w tym roku.Szkoda mi samochodu i te załatwianie a ja w pracy mam przeprowadzkę tuż przed Wigilią i bez auta teraz? Nie wiem jak geometria kół a nie mam kiedy sprawdzać. Nic tylko czołg kupić. Zawsze się znajdzie taki co powie o drugim że ten spier......sprawe, czy to lakierowanie, czy to naprawianie. Skoro nie ja płacę to dlaczego mam się zastanawiać czy robić u Idczaka ?
Kimi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja juz nie wsiadam wiecej za kółko, znowu kolizja , ja to pechowy jestem , bo znowu kobieta i te EZG..... Musiał mieć niezłą traumę...
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 widzę że ostatnio nie tylko ja jestem pechowy, Magdo współczuje. Ja na obecna chwile nie wiem do końca gdzie wstawiać auto i co robić czekam na rzeczoznawce zobaczymy co proponuje i jak mi to wszystko będzie się opłacać. Chciałem wstawić do autoryzowanego punktu ale jak wszyscy straszą to już sam nie wiem. Tekst miesiąca Pana kierowcy autobusu- Ja juz nie wsiadam wiecej za kółko, znowu kolizja , ja to pechowy jestem , bo znowu kobieta i te EZG..... Ja tam w sumie mam dość zimy w tym roku.Szkoda mi samochodu i te załatwianie a ja w pracy mam przeprowadzkę tuż przed Wigilią i bez auta teraz? Nie wiem jak geometria kół a nie mam kiedy sprawdzać. Nic tylko czołg kupić. Zawsze się znajdzie taki co powie o drugim że ten spier......sprawe, czy to lakierowanie, czy to naprawianie. Skoro nie ja płacę to dlaczego mam się zastanawiać czy robić u Idczaka ? No dlatego tez chcialem robic u Idczaka skoro nie place. Magdo nie chce nic mowic ale mnie koles wyjechal z rejestracja zaczynajaca sie na litery EZG i tacie tez 3 magiczne litery EZG:) ale to pewnie zbieg okolicznosci:)
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Powitam Qrde, śniło mi się, że koleżanka podrzuciła mi Heineken'a, po czym wsiadłem za kółko i pojechałem - pierwsza część snu jak najbardziej jest godna spełnienia
Bartas Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 mam nadzieje ze wyczerpaliscie juz wypadki na tym forum tej zimy
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 znajomi robili w skodzie u zimnego to to samo i zrobili dobrze funkiel nowka a tez mieli stluczke maska ksenon blotnik felga itd wyglada jakby nic nie bylo robione
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 mam nadzieje ze wyczerpaliscie juz wypadki na tym forum tej zimy no zima sie jeszcze nie skonczyla ale mam nadzieje ze juz skonczylismy limit przygod
chriss Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja tylko pytam skąd u was takie przekonanie że jak już ASO to zrobią najlepiej Tym bardziej ze nie idzie to z waszych kieszeni tylko z ubezpieczenia,ja bym znalazł takiego co robi najlepiej nie ważne za jaką kasę bo w tym przypadku liczy się jakość wykonania.Chyba że was satysfakcjonuje samo to ze auto było naprawiane w ASO. Wiem co pisze bo wiem jak wygląda ASO od zaplecza [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:37_________________________________________________o w mordę ale wam napisałem [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:40_________________________________________________ Jak tam, znalazłeś coś? jestem w toku ale może to już będzie to coś
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 a ja jakąś godzinę temu postanowiłem że nie robię w aso:) mam swojego mechanika robil mi wczesniejsze auto i byłem bardzo zadowolony, kupie tylko swiatelko zderzak przedni i dam mu do rooboty bo kleic go nie chce bo ma pare defektow:)
Kimi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja tylko pytam skąd u was takie przekonanie że jak już ASO to zrobią najlepiej Tym bardziej ze nie idzie to z waszych kieszeni tylko z ubezpieczenia,ja bym znalazł takiego co robi najlepiej nie ważne za jaką kasę bo w tym przypadku liczy się jakość wykonania.Chyba że was satysfakcjonuje samo to ze auto było naprawiane w ASO. Wiem co pisze bo wiem jak wygląda ASO od zaplecza [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:37_________________________________________________o w mordę ale wam napisałem [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:40_________________________________________________ Jak tam, znalazłeś coś? jestem w toku ale może to już będzie to coś :good: Oby wreszcie się udało. Tomek, to może pomyśl o jakimś małym modzie - np. jakiś zderzaczek od S-ki albo RS-a? :naughty:
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Kimi narazie to musze pomyslec ile mi wyplaca a jak bede znal fundusze to bede mogl robi:)
Kimi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Kimi narazie to musze pomyslec ile mi wyplaca a jak bede znal fundusze to bede mogl robi:) Nie no, wiem, spoko
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 dajcie znać, jakbyście chcieli się gdzieś spocić, jednak ja o 18 nie mogę;/
klysek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 leeeeee to dzisiaj d*pa w 2 smochody nie ma co ;(
Rekomendowane odpowiedzi