Kimi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 ciekawe co z resztą bandy Ze mną też kiszka dzisiaj, chyba dopiero po Nowym Roku się spotniemy, bo za tydzień Święta, potem Sylwek.
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja dzisiaj jestem troche kontuzjowany po wigilii
kachnazgierz Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 znaczy, że Mikołaj wlał Ci lochą :bicz3: :bicz3: :bicz3: :polew:
Magdalenah Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja tylko pytam skąd u was takie przekonanie że jak już ASO to zrobią najlepiej Tym bardziej ze nie idzie to z waszych kieszeni tylko z ubezpieczenia,ja bym znalazł takiego co robi najlepiej nie ważne za jaką kasę bo w tym przypadku liczy się jakość wykonania.Chyba że was satysfakcjonuje samo to ze auto było naprawiane w ASO. Wiem co pisze bo wiem jak wygląda ASO od zaplecza [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:37_________________________________________________o w mordę ale wam napisałem [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:40_________________________________________________ Jak tam, znalazłeś coś? jestem w toku ale może to już będzie to coś Chriss to jakbyś znalazł to daj znać,w tym problem, że ja nie mam kiedy szukać i potrzebuje auto jak najszybciej. Muszę jeździć a do mnie na wieś komunikacją miejską to wiesz- przyjedzie albo nie. Reasumując potrzebuje lakiernika dobrego, sprawnego i nie takiego co struga w garażu. Moi mechanicy mi polecili faceta ale on spod Pabianic i do tego świeży tatuś, nie będę więc ryzykować jak mi teraz polakieruje Nie wiem też co jeszcze w trawie piszczy oprócz lakieru np. geometria kół ? więc sam rozumiesz.....[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 16:52_________________________________________________ widzę że ostatnio nie tylko ja jestem pechowy, Magdo współczuje. Ja na obecna chwile nie wiem do końca gdzie wstawiać auto i co robić czekam na rzeczoznawce zobaczymy co proponuje i jak mi to wszystko będzie się opłacać. Chciałem wstawić do autoryzowanego punktu ale jak wszyscy straszą to już sam nie wiem. Tekst miesiąca Pana kierowcy autobusu- Ja juz nie wsiadam wiecej za kółko, znowu kolizja , ja to pechowy jestem , bo znowu kobieta i te EZG..... Ja tam w sumie mam dość zimy w tym roku.Szkoda mi samochodu i te załatwianie a ja w pracy mam przeprowadzkę tuż przed Wigilią i bez auta teraz? Nie wiem jak geometria kół a nie mam kiedy sprawdzać. Nic tylko czołg kupić. Zawsze się znajdzie taki co powie o drugim że ten spier......sprawe, czy to lakierowanie, czy to naprawianie. Skoro nie ja płacę to dlaczego mam się zastanawiać czy robić u Idczaka ? No dlatego tez chcialem robic u Idczaka skoro nie place. Magdo nie chce nic mowic ale mnie koles wyjechal z rejestracja zaczynajaca sie na litery EZG i tacie tez 3 magiczne litery EZG:) ale to pewnie zbieg okolicznosci:) Tomciu .....moje wszystkie uszkodzenia niestety spowodowały EL hehehe cóż za zbieg okoliczności. Generalnie zlewam to. Zaskoczył mnie tylko tym tekstem, bo wiesz facet po 60 a takie pierdoły opowiada ? napisać powinien, że mnie jeb* bo miałam EZG w rejestracji? Koń by się uśmiał.
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 No tekst faktycznie mógł zaskoczyć. Ja mam dobrego lakiernika ale u niego trzeba poczekać bo mnie pow że dopiero czas po nowym roku będzie miał żeby wziąć za mój samochód ale mnie to nie przeszkadza bo w sumie mogę jeździć a i tak jeszcze pieniędzy nie dostałem więc mogę czekać. A u Idczaka jak pytałem to dadzą Ci auto zastępcze a pociągną z oc sprawcy bo ja pytałem o auto, więc jak Ci na tym zależy no to jest to wyjście z sytuacji
lukasera Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 CZesc koledzy! Co tam szykujecie na koniec stycznia? cos w rodzaju spota wojewódzkiego? dajcie znac jeśli cos takiego bedzie robione, myśle,ze tym razem dam rade dojechac. Pozdro
Kimi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 CZesc koledzy! Co tam szykujecie na koniec stycznia? cos w rodzaju spota wojewódzkiego? dajcie znac jeśli cos takiego bedzie robione, myśle,ze tym razem dam rade dojechac. Pozdro Siemanko, No taką małą bibkę planujemy Jak coś - zapraszamy
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 siemanko Uploaded with ImageShack.us prezent ;P
chriss Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 siemanko Uploaded with ImageShack.us prezent ;P No super o takim właśnie marzyłem
MarianekZg Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Siemanko wszystkim i znowu 20min. będę odśnieżał "Myszę" :wallbash: Myślę, że można by powiedzieć "Pani Zimie Już Dziękujemy :hi:" BTW Seba odpaliłem kompa a tu światło zapalone :shocked: ciężko jest zrobić PSZTRYK :polew: :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 siemka heheheh no kurde padlem jak mucha i zapomnialem zgasic
Seba_LDZ Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 heheh no tak jak ja nie nawidze poniedzialkow hehehe wczoraj widzialem sonde ktora pytala przechodniow czy sa przesadni i czy to ze sylwester wypada w tym roku w piatek trzynastego czy to im nie przeszkadza i czy beda sie dobrze bawiali
kachnazgierz Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 :hi: i aby tradycji stało się zadość.... w poniedziałek zawsze jestem bardzo zły, w poniedziałek do niedzieli mi się skni zęby wypadają zdrowe, kac rozwala moją głowę, poniedziałek to jest dla mnie sądny dzień. w poniedziałek regularnie pada deszcz, czarna rozpacz kąsa jak łonowa wesz manna mi nie spanie z nieba, do roboty lecieć trzeba by szefowej feministki poczuć sexapil. je...jebał poniedziałek bury pies, diabeł z nim tańcował aż po pieśni kres ślady szminki na mych spodniach ,karzą bym dzień tygodnia wciąż przeklinał na czym tylko stoi świat. w poniedziałek marszczę czoło strosząc brwi, w poniedziałek wciąż niedziela mi się śni zęby bolą mnie trzonowe, kac rujnuje mi wątrobę, w poniedziałek znów zanosi się na zgon w poniedziałek ciągle pada zimny deszcz, h*j komornik nęka jak łonowa wesz manny nie chce spaść mi puszek, do roboty lecieć muszę by miłosnych uciech poznać perwersyjny styl w poniedziałek życie traci smak i sens wtorek jeszcze gorszy bo bezbożny jest, nudny wtórny i jałowy, beznadziejny dzień targowy wrednie szczerząc zęby śmieje mi się prosto w nos dobrze, że się urodziłem w środę smiley może nauczycie się w końcu na pamięć to będziemy śpiewać na imprezach miłego dzionka życzę - idę spać paaaaaaaaaaaaa
Rekomendowane odpowiedzi