Adrenalina Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 zaraz spadam na podbój marketu ... :gwizdanie: trzymajcie kciuki żeby mnie nie pokonali
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 siemka Basiu jak to nie w pracy ?? zazdroszcze
Adrenalina Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie ma czego ... wczoraj odrobiłam dzisiejszą dniówkę
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 uuaaa no to grubo nie daj sie tam ladnie walcz
zlota1977 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 hejka wszystkim Basi udanych zakupów Reszcie wytrwałości ostatniego dnia w pracy A sobie pomyślnego wyniku w sądzie Całuski do życzeń :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 czesc Aniu jak to w sadzie ?? powodzonka [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:06_________________________________________________
Kimi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Aloha ewryciało Wczoraj padłem jak kawka - wróciłem z pracy, jeb na wyro, do 23 spałem, wstałem, ogarnąłem się, wypiłem herbatkę i z powrotem jeb do wyra i tak do dziś do 7 rano. Mario, to napiszemy PW do jarko, że zamawiasz i że ma iść razem jedną paczką To tam tylko trzeba będzie jakieś grosze dopłacić chyba za przesyłkę (różnicę pomiędzy 1 a 2 sztukami). No chyba, że jeszcze ktoś z Was będzie zamawiał to zrobimy zbiorczą pakę, nie ? Aha, chłopaki ze Skierniewic, Radomska i chyba Kutna się twardo do Nas wybierają 29-go stycznia [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:24_________________________________________________ Smoczyco, nie znam sprawy - ale powodzenia i rozstrzygnięcia na Twoją korzyść :good:
zlota1977 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 sprawa o paszporty dla dzieci :> ex małżonek nie do dogadania się w żadnej kwesti a co do spania to ja mam ostatnio na zawołanie, wystarczy że położę głowę na jasiu
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 kurde Jasiu to ma dobrze ... dlugo sie juz znacie ?? :decayed:
Kimi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 sprawa o paszporty dla dzieci :> ex małżonek nie do dogadania się w żadnej kwesti A, to standard, moja macocha przerabiała to ze swoją córką (z pierwszego małżeństwa). Obyło się na szczęście bez sądu, ale też były problemy. a co do spania to ja mam ostatnio na zawołanie, wystarczy że położę głowę na jasiu Chyba na Michasiu.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 od urodzenia on jeden rozumie mnie najlepiej, nigdy na mnie nie krzyczy i wszystkie moje łzy wsiąka jak gąbka [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:36_________________________________________________ Chyba na Michasiu.... :gwizdanie Ten to wiecznie nie obecny
Kimi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kimi a ty dzisiaj wolne??????? W pracuni, ale jesteśmy tylko w dwie osoby, a szefa na razie też nie ma, no to co się będę... szczypał
zlota1977 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 no to pozazdrościc choc u mnie też spokój
Kimi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 no to pozazdrościc choc u mnie też spokój Pozazdrościć pozostałym, którzy dzisiaj mają wolne Ania, przyjedziecie 29-go styczna do nas?
zlota1977 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja już w Szwecji będe także odpadam tym razem i bardzo nad tym ubolewa ;( ;( ;( Temu co wymyślił ten termin do przy najbliższej okazji dam w zęby :naughty: A Michaś to nie wiem to już z nim musicie ustalac :gwizdanie: P.S. mam nadzieje że będziecie się bawic zle beze mnie :polew:
Kimi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja już w Szwecji będe także odpadam tym razem i bardzo nad tym ubolewa ;( ;( ;( Temu co wymyślił ten termin do przy najbliższej okazji dam w zęby :naughty: A Michaś to nie wiem to już z nim musicie ustalac :gwizdanie: P.S. mam nadzieje że będziecie się bawic zle beze mnie :polew: ;( Spoko, zrobimy powtórkę, jak wrócisz Ta impra jest, bo na poprzedniej nie było Seby. To kolejną zrobimy, bo na tej nie będzie Ciebie. A znów następną, bo na tej dla Ciebie też kogoś nie będzie i tak w kółko [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 10:03_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 hehe kimi widze pracujesz na post man of da day
Rekomendowane odpowiedzi