Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tak obserwuję i widzę, że tutaj się niezły skład zawiązał.... a odnośnie strat świątecznych (ktoś stracił wycieraczkę przez jakiegoś barana) to mi poszła przednia szybka (i nie od kamyczka tylko mrozu ?) ehh.... samo życie. jak to od mrozu ?? nie ma bata chyba ze Ci ktos wrzatek wylal na zmarznieta szybe
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Wyrazy współczucia Ale faktycznie mogła pierd...., jeśli była np. źle wklejona, od naprężeń. Wymieniana była kiedyś? Tak obserwuję i widzę, że tutaj się niezły skład zawiązał.... Mamy jeszcze wolne wakaty :naughty: [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 14:06_________________________________________________ Przy okazji, właśnie ugotowałem (to może wielkie słowo na to, co zrobiłem) córce omleta Jedno wiem na pewno: kucharzem to ja raczej nie będę
Panton Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tak obserwuję i widzę, że tutaj się niezły skład zawiązał.... a odnośnie strat świątecznych (ktoś stracił wycieraczkę przez jakiegoś barana) to mi poszła przednia szybka (i nie od kamyczka tylko mrozu ?) ehh.... samo życie. jak to od mrozu ?? nie ma bata chyba ze Ci ktos wrzatek wylal na zmarznieta szybe Zostawiłem autko na parkingu i było wszystko OK.... wracam i widzę, że od dołu mniej więcej na środku pojawiła się 2cm rysa... jak ruszyłem to widziałem jak "rosła" po czym odbiła w bok... Nic nie walnięte ani nie polewane wodą.. szyba oryginalna... nic wcześniej z nią nie kombinowałem..... może na naszych Łódzkich dziurach trochę poszła... (czego nie było widać bo może była pod podszybiem) a mróz swoje zrobił...
kachnazgierz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 kto mi się pomoże pakować ??????? necik ma być podobno, nie wyobrażam sobie jakby nie było, dzień bez forum dniem straconym
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tak obserwuję i widzę, że tutaj się niezły skład zawiązał.... a odnośnie strat świątecznych (ktoś stracił wycieraczkę przez jakiegoś barana) to mi poszła przednia szybka (i nie od kamyczka tylko mrozu ?) ehh.... samo życie. jak to od mrozu ?? nie ma bata chyba ze Ci ktos wrzatek wylal na zmarznieta szybe Zostawiłem autko na parkingu i było wszystko OK.... wracam i widzę, że od dołu mniej więcej na środku pojawiła się 2cm rysa... jak ruszyłem to widziałem jak "rosła" po czym odbiła w bok... Nic nie walnięte ani nie polewane wodą.. szyba oryginalna... nic wcześniej z nią nie kombinowałem..... może na naszych Łódzkich dziurach trochę poszła... (czego nie było widać bo może była pod podszybiem) a mróz swoje zrobił... no to niezly dol :/ Kasia musisz sobie murzyna kupic :polew:
kachnazgierz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Adaś lubi też "omlety", przyjedź kimi, zrobisz adasiowi i pomożesz mi w pakowaniu bo mój szanowny małżonek walczy w garażu
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Adaś lubi też "omlety", przyjedź kimi, zrobisz adasiowi i pomożesz mi w pakowaniu bo mój szanowny małżonek walczy w garażu Ten omlet, co go upitoliłem, to był "omletem" chyba tylko z nazwy, bo przypominał skrzyżowanie rozciapcianej jajecznicy z naleśnikiem Na szczęście małe picowanko Nutellą "ukryło" niektóre wady i Nikola wszamała prawie całego Na razie sraczki nie dostała, więc jest nieźle
kachnazgierz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 no widzisz jaki jesteś zdolniacha, dla dzieci najważniejsze żeby było słodkie a my jedliśmy dopiero pierogi z serem - z wigilii jeszcze
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Z tą szybą to niestety tak czasem bywa, że leci sama z siebie - u nas w warsztacie był kiedyś znajomy odebrać auto. Wszystko już było zrobione, ale sobie tata z wujkiem pogawędkę ze znajomym ucięli. Stoją i gadają, a tu trzask... Podchodzą, a szyba pęknięta...Było lato, więc nie ma reguł [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 14:28_________________________________________________Lucy fajna, ale silikon masakryczny.
kachnazgierz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Z tą szybą to niestety tak czasem bywa, że leci sama z siebie - u nas w warsztacie był kiedyś znajomy odebrać auto. Wszystko już było zrobione, ale sobie tata z wujkiem pogawędkę ze znajomym ucięli. Stoją i gadają, a tu trzask... Podchodzą, a szyba pęknięta...Było lato, więc nie ma reguł [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 14:28_________________________________________________Lucy fajna, ale silikon masakryczny. szczególnie na ostatniej fotce
Panton Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 aaa nom czasami tak bywa... było minęło... u Idczaka oryginał 1057 zł więc nie ma jakiejś tragedii. Lepiej kontynuować wątek Kimiego.
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 image host Gdyby nie to, że sprzedała się do playboy'a, to bym na ten Śląsk pojechał, bo dziewczyna jest naprawdę piękna. Szkoda, że coraz częściej przekonuję się, że "wszystko jest na sprzedaż" i Jędruś Krzywy się nie mylił...
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 DeeJay, co to za cnotka? :naughty: :naughty: :naughty: Tu masz lachona z prawdziwego zdarzenia :kox: Charlie Laine
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 a mnie tam sie tak Kimiego nie podoba
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 a mnie tam sie tak Kimiego nie podoba Okej, masz prawo do innego gustu :naughty: To może Valentina Vaughn? :kox: No tu już się nie masz do czego doczepić, bo ona jest :slina: :slina: :slina:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 no ta jest :slina: :slina: :slina: :slina: zaraz ide [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 15:26_________________________________________________dobrze mi znana [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 15:26_________________________________________________ta mozesz wstawiac chocby co dziennie
Rekomendowane odpowiedzi