Bartas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 kufa... nie chcial bym byc Twoja dziewczyna, za czesto Ci gumy pekaja
Adrenalina Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 kufa... nie chcial bym byc Twoja dziewczyna, za czesto Ci gumy pekaja :polew: sorki Bart
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 jakiđ h*j d upe j bany pryeciol mi kapcia moze ty sie komus narazile jakiejs lasce [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 13:14_________________________________________________ kufa... nie chcial bym byc Twoja dziewczyna, za czesto Ci gumy pekaja jak zawsze zamiast pomoc pocieszyc doradzic to stanie z boku i sie turla
bartek1605 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 i sa nie dostepne nowe a za uzywke wolaja tyle ile ja zaplacilem za nowa
Adrenalina Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 i sa nie dostepne nowe a za uzywke wolaja tyle ile ja zaplacilem za nowa Bart, szkoda nerwów pamiętaj ze nigdy nie ma tak źle żeby nie mogło być gorzej :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 i sa nie dostepne nowe a za uzywke wolaja tyle ile ja zaplacilem za nowa A nie możesz dwóch innych używek na jedną oś zakupić od kogoś z forum?
Bartas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie da sie ukryc ze ostatnio cos pechowo z gumami masz
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 No ja Ci mogę pożyczyć do wiosny dwa Dunlopy 205/55 R16 na alusach, ale letnie, więc chyba Cię nie urządza
Amster Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 cze wszystkim -okrutna Łódzka bando:)))))
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 dziadostwo straszne... Ale moje Dunlopy, czy Ci co przebili Bartkowi koła? Siema Amster
Amster Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 hejka-jakie potrzebuje te opony -moze w krakowie takie czekają [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 13:38_________________________________________________siema Kimi:)
Panton Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 dziadostwo straszne... Ale moje Dunlopy, czy Ci co przebili Bartkowi koła? Siema Amster Nie no Kimi mam oczywiście na myśli takie akcje "rozwalona opona.... ukręcona wycieraczka....butelka na masce lub szybie.... urwane lusterko itp." Łódź pod tym względem jest masakryczna....
Amster Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a'propos wycieraczek-nie wiem czy Zlota chwaliła sie -własnie nam ukręcili tylna wycieraczke pod blokiem:( łobuzy
Bartas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a moze zlota czyszczenie tylen szyby wlaczyla, wycieraczka byla przymarznieta i sama sie ukrecila
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a'propos wycieraczek-nie wiem czy Zlota chwaliła sie -własnie nam ukręcili tylna wycieraczke pod blokiem:( łobuzy Chwaliła się :thumbdown: Skurw.....
Amster Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zlota nie robi takich jaj haha-to doświadczony kierowca-pozatym prócz lekkiego powyginania ramienia to pioro zaginęło w cudowny sposób haha -pewnie przechodził jakis superman i pokazał na co go stać
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zlota nie robi takich jaj haha-to doświadczony kierowca-pozatym prócz lekkiego powyginania ramienia to pioro zaginęło w cudowny sposób haha -pewnie przechodził jakis superman i pokazał na co go stać Takiego to za nogę do haka i przeciągnąć po Limanowskiego, po tych dziurach od Klonowej do Zgierskiej. Juz by więcej nawet cudzej bułki nie ruszył
Amster Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kimi-na trasie nr 1 od Łęczycy do Daszyny są jeszcze większe dziury więc może tam go przeciągnąć:)to by nie ruszył juz nigdy nawet własnej bułki:)))))
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kimi-na trasie nr 1 od Łęczycy do Daszyny są jeszcze większe dziury więc może tam go przeciągnąć:)to by nie ruszył juz nigdy nawet własnej bułki:))))) By jadł przez słomkę do końca życia :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi