Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jak już tak - to Kimi + 2 :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no a powracajac do tematu to co z tymi d*pami w koncu wybralismy jakas :mysli:

Opublikowano

Seba a może coś w tym stylu wkomponujesz :mysli:

women_black_09.jpg

Opublikowano

Seba a może coś w tym stylu wkomponujesz :mysli:

women_black_09.jpg

No wreszcie coś normalnego :cool1:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zapisy to każdy będzie musiał machnąć pw wedlug podanego wzoru. Na ogólny wrzucę jutro wieczorem , tak abyście zdążyli wytrzeźwieć i się zapisać :wink4: Dam Wam znać jak się pojawi temat :wink4:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Bukowinę to jutro pojawi się temat na forum ogólnym. Spokojnie się załapiecie bo dostępnych miejsc jest 200 :good:

Hugo tam czuwaj i mnie wklikni zaraz po tobie klysek89+1 :decayed:

Tomek a jednak balast zabierasz :naughty:
Opublikowano

Jeżeli chodzi o zapisy to każdy będzie musiał machnąć pw wedlug podanego wzoru. Na ogólny wrzucę jutro wieczorem , tak abyście zdążyli wytrzeźwieć i się zapisać :wink4: Dam Wam znać jak się pojawi temat :wink4:

:good:

No to czekamy :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:00_________________________________________________

Dobra, wracajmy do pracy :naughty: :naughty: :naughty:

To w końcu jaka ma być ta d.u.p.a? Leżąca? Klęcząca? Stojąca? Duże bimbały? Małe bimbały? Bo już nie wiem.. :no:

Opublikowano

:good:

No to czekamy :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:00_________________________________________________

Dobra, wracajmy do pracy :naughty: :naughty: :naughty:

To w końcu jaka ma być ta d.u.p.a? Leżąca? Klęcząca? Stojąca? Duże bimbały? Małe bimbały? Bo już nie wiem.. :no:

musi byc w siadzie potakrskim jeden cycek czarny miseczka D drugi rozwy miseczka b suty jak w reklamie mientosa :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nie no lezaca ja szukam czarna odpada chociaz akt fajny zarabiste sa takie zdjecia chcialbym pstrykac takie fotki :)

Opublikowano

:polew: :polew: kleczaca z Bartkiem i krzyzem

:polew: :polew: :polew: :polew: :oklaski: :oklaski: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Opublikowano

ważne by jeszcze ciepła była :polew:

by żarówką nie podgrzewać :polew:

Opublikowano

ooo suty z mentosow byly pojechane heheheehe jak slone paluszki :D

Opublikowano

Skupcie się :angry:

Opublikowano

siema mateeejjj chociaz nam pomozesz wybrac jaks ladne dupke moze tym dobra oko i cos wynajdziesz

Opublikowano

no ja szukam caly czas ale wiec to nie jest proste laska musi byc ladna byc CALA czyli nogi rece wszystko w pozycji lezacej ewentualnie hmm takiej na pieska :P [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:07_________________________________________________dzizas ile ludu heheheh :D robimy halas :D

Opublikowano

nie gadam z Wami;p Lecę płyty na sylwka nagrywać :tongue4:

Opublikowano
Kimi, B4rt4s, rkwon, klysek89, DeeJay_Kill, chriss, matteeej, FeLIcitas i 0 Gości przegląda ten wątek.

No no, matteeej, dawaj dawaj :kox: :kox: :kox: