Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jak zawsze Podstawa to higiena :naughty: A nie, potem laska się krztusi, bo był kłaczek :kox: hehehe no no tak ma byc pozatym wygodniej moze mniej cieplo ale co tam czapke nosze :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jak zawsze Podstawa to higiena :naughty: A nie, potem laska się krztusi, bo był kłaczek :kox: hehehe no no tak ma byc pozatym wygodniej moze mniej cieplo ale co tam czapke nosze :polew: :polew: :polew: :polew: KImi prosze cie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 No jakie fajne czapeczki :naughty: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:04_________________________________________________Kacha i Ania zobaczyły baner i się zastanawiają, czy w dobry wątek weszły :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no laseczka ladna tylko za duzy troche ten baner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no laseczka ladna tylko za duzy troche ten baner No nie dogodzisz, nie dogodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 nie jest za duzy jest dobry i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 nie jest za duzy jest dobry i koniec Ta jest Bo to jest baner na miarę naszych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jak ma byc wielki bo wielkie perspektywy przed nami na 2011 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Baner mnie powalił Zajebiaszczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam jeszcze w starym roczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ciesze sie ze Ci sie podoba Aniu :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 jestem pełna podziwu dla twórcy tego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 hehe nie no bez przesady dzielo sztui to to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 mi się podoba tylko do galerii zdjęć dołożyłbyś jeszcze zdjęcia ze spota w Zgierzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ii twoje nogi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ii twoje nogi :gwizdanie: No no :naughty: Ja pierdzieeeeeelę, jak te prawie 900 stron trzasnęło, jak z bicza :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22268.msg1823834#msg1823834 Ehh, wzruszyłem się... ;( Seba, pamiętasz tamtą rozmowę ? O statywie i robieniu zdjęć z bagażnika ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no mi tez sie podoba jednak ta szmatka bedzie nas witala ja bym byl za trojka ale jak przeglosowany to przeglosowany :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no mi tez sie podoba jednak ta szmatka bedzie nas witala ja bym byl za trojka ale jak przeglosowany to przeglosowany :gwizdanie: No ja też chciałem 3, ale mnie chriss z Pantonem przegłosowali Ale i tak baner jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 baner jest w pytke Zbysia :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ii twoje nogi :gwizdanie: co moje nogi????!!!!!!!!!! coś komuś nie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ii twoje nogi :gwizdanie: co moje nogi????!!!!!!!!!! coś komuś nie pasi no dzisiaj sylwester to musisz oglic swoje nogi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi