bartek1605 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 no to macie Oszszszsz w puuuuupkę jeeeżaa.... :slina: :slina: :slina: Także tego..... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: za to jest jeszcze paragraf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Na przykład Kasia na "ZAPRASZAMY", a Madzia na "W KAŻDĄ NIEDZIELĘ O 18" ?? Albo na odwrót? :kox: :kox: [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 19:51_________________________________________________ no to macie Oszszszsz w puuuuupkę jeeeżaa.... :slina: :slina: :slina: Także tego..... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: za to jest jeszcze paragraf Za leżenie na stole bilardowym? Od kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 może od nowego roku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja sie już pożegnam bo na dzisiaj mam dosyć idę dogorywać w łóżeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 chyba łykne jakieś lekarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja sie już pożegnam bo na dzisiaj mam dosyć idę dogorywać w łóżeczku Do jutra chyba łykne jakieś lekarstwo Ja łykam już drugie PYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 no to chlup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 no to chlup [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 20:13_________________________________________________nie daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ale bym się piwa napił... chyba jestem bardziej zmęczony, przez to, że nie piłem, niż Wy od kaca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tom dziabniesz i ci przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 no to chlup [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 20:13_________________________________________________nie daje rady :polew: :polew: ale bym się piwa napił... chyba jestem bardziej zmęczony, przez to, że nie piłem, niż Wy od kaca... Iiii tam, ja nie mam kaca. Dlatego teraz na miękko wciągam sobie browarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ale mam banie na kabarety :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Huuuuuurrrrrraaaaaa, znaleźliśmy jeszcze jedną flaszkę :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: w zamrażalce była :> no dobra, macie jeszcze jedno, ale ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 lo kurde grubo tam sie dzieje widze :D :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 bossska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie pijcie już więcej.... te schody są bardzo twarde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 heheheh na bogato nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Qrde, może Wam prezes płaci od każdego posta?? Hugo, podaj stawkę, to zacznę zbierać na "prawdziwe" b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Qrde, może Wam prezes płaci od każdego posta?? Hugo, podaj stawkę, to zacznę zbierać na "prawdziwe" b7 Za późno, nie ma już wolnych etatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 normalny, przeciętny telewizor odświeża obraz sto razy na sekundę...co ile mam odświeżać forum w dziale "łódzkie", żeby być na czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi