Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 witami Kimi musialem pare stron nadrobi No ja Cię widziałem juz wcześniej na tym pasku, kto przegląda, więc się przywitałem pierwszy Siema Kłysiu No to jest to Megan Fox, czy nie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 10:01_________________________________________________ witam, spalem, spalem i jeszcze nie odespalem Powitać [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 10:01_________________________________________________ Witam Prezesa [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 10:09_________________________________________________ Ponieważ zaraz muszę wyjść, a Seby jeszcze nie ma, to żeby nie było, że zapomniałem o pranku z Valentiną :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no teraz to widać że forum żyje hehe ja właśnie skończyłem montować kondensator ale coś z nim jeszcze jest nie tak musze zamienić kable na radiu jeszcze żeby było podtrzymanie pamięci chyba jednak z tym podjade do znawców bo w takich rzeczach to jestem kompletnie ciemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no teraz to widać że forum żyje hehe ja właśnie skończyłem montować kondensator ale coś z nim jeszcze jest nie tak musze zamienić kable na radiu jeszcze żeby było podtrzymanie pamięci chyba jednak z tym podjade do znawców bo w takich rzeczach to jestem kompletnie ciemny Jak na spocie będzie DeeJay_Kill, zagadaj z nim, to jest magik po prostu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hehe no spoko jak poznam to moze i zagadam nawet :D:D a dzisiaj też jakieś genialne akcje będą? bo ostatno był kulig a pogoda dzisiaj całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hehe no spoko jak poznam to moze i zagadam nawet :D:D a dzisiaj też jakieś genialne akcje będą? bo ostatno był kulig a pogoda dzisiaj całkiem całkiem Zobaczymy, co wyjdzie w praniu Dobra, ja na razie spadam, odezwę sie po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Siema ludziska Kimi pewnie ze to Megan z filmu soundrack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no teraz to widać że forum żyje hehe ja właśnie skończyłem montować kondensator ale coś z nim jeszcze jest nie tak musze zamienić kable na radiu jeszcze żeby było podtrzymanie pamięci chyba jednak z tym podjade do znawców bo w takich rzeczach to jestem kompletnie ciemny Zamień żółty kabel (stałe zasilanie radia+pamięć) z czerwonym (plus po stacyjce) i gotowe:) A tak na marginesie - Dzień Dobry;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 kurde Panton ja myslalem ze jak spie 4-5 godzin to spie malo a Ty mnie bijesz chyba na glowe spisz wogole ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 kurde Panton ja myslalem ze jak spie 4-5 godzin to spie malo a Ty mnie bijesz chyba na glowe spisz wogole ??? Ja generalnie śpię 3-5h i mi tyle spokojnie wystarcza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hyh grubo ja mam podobnie myslalem ze tylko ja jestem cyborgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zamień żółty kabel (stałe zasilanie radia+pamięć) z czerwonym (plus po stacyjce) i gotowe:) A tak na marginesie - Dzień Dobry;) wiem czytałem o tym co nie zmienia faktu ze wyjołem radio i ujrzałem te wszystkie kable i stwierdziłe że się nie dotykam bo przy moim szczęściu spaliłbym całe auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pracownik wysyła SMS-a do szefa: "Możesz pensję, którą mi płacisz, wsadzić sobie w d*pę! Ja jestem wart milion baksów!" Szef zdziwiony odpowiada: "Kto ci to powiedział?" I dostaje rychłą odpowiedź: "Somalijscy piraci!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobry Pracownik wysyła SMS-a do szefa: "Możesz pensję, którą mi płacisz, wsadzić sobie w d*pę! Ja jestem wart milion baksów!" Szef zdziwiony odpowiada: "Kto ci to powiedział?" I dostaje rychłą odpowiedź: "Somalijscy piraci!" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hyh grubo ja mam podobnie myslalem ze tylko ja jestem cyborgiem To już chyba kwestia indywidualna organizmu.... A kawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Skoro jesteśmy przy kawałach... Jasio się żeni. Chrzestny przychodzi i mówi: -Co chcesz na prezent? -Nic nie chce... -Mów co chcesz to przecież mój obowiązek! -No mówie ci że nic nie chce! -Gadaj co chcesz to ci kupie!!! -No dobra jak chcesz to kup mi 2 jajka. -A na chu* ci te jajka? -No wiesz, na komunie mi chu** dałeś więc teraz bym miał komplet..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hahahaha Bart avatar Mistrz hehehe kawal tez dobry :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi