DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 wstawiam ostatni i spadam na jakiś czas;) Trzeba w końcu ten sprzęt z sali zabrać... Amerykańscy turyści wybrali się na spacer do rosyjskiego lasu. Spotykają niedźwiedzia. Wrzask, panika, rzucają się do ucieczki. Niedźwiedź za nimi. Nieopodal, na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk, wódeczka, zakąska, flaszeczki chłodzą się w strumyku. Pełna kultura, nie wadzą nikomu. Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez środek pikniku. Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! Więc Rosjanie gonią intruzów i spuszczają wszystkim wp***dol. Już trochę uspokojeni wracają na miejsce imprezy. Jeden zauważa mimochodem: - Ten w futrze to nawet nieźle się napierdalał ...
chriss Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 :polew: no to i coś ode mnie Pech chciał, że kobieta w ciąży (z trojaczkami) poszła do banku w dniu napadu. Dostała 3 kule w brzuch. Po przewiezieniu do szpitala lekarz mówi: - Ma pani niezwykłe szczęście, wszystkie dzieci przeżyją. Niestety nie możemy wyjąć pocisków, dzieci muszą się z nimi urodzić. Kobieta posłuchała lekarza i urodziła 2 dziewczynki i chłopca bez wyjmowania kul. Pewnego dnia, po 12 latach, jedna z dziewczynek przychodzi do mamy, trzymając coś w ręku: - Co się stało córeczko? - Mamo, robiłam siusiu i coś takiego mi wypadło. - To tylko kamień córciu. Wszyscy ludzie tak mają, ale już więcej to się nie stanie. Za chwilę do mamy przychodzi druga córka: - Mamo, zobacz, robiłam siku i coś takiego mi wypadło. - Nie martw się córeczko, każdy kiedyś tak ma, ale już więcej nie będzie wypadać. Nagle słychać krzyk z pokoju. Mama otwiera drzwi i widzi syna z penisem w ręku. - Co Jasiu, chciałeś zrobić siku i kamień wyleciał? - Nie mamo. Waliłem konia i psa zastrzeliłem!
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 :polew: no to i coś ode mnie Pech chciał, że kobieta w ciąży (z trojaczkami) poszła do banku w dniu napadu. Dostała 3 kule w brzuch. Po przewiezieniu do szpitala lekarz mówi: - Ma pani niezwykłe szczęście, wszystkie dzieci przeżyją. Niestety nie możemy wyjąć pocisków, dzieci muszą się z nimi urodzić. Kobieta posłuchała lekarza i urodziła 2 dziewczynki i chłopca bez wyjmowania kul. Pewnego dnia, po 12 latach, jedna z dziewczynek przychodzi do mamy, trzymając coś w ręku: - Co się stało córeczko? - Mamo, robiłam siusiu i coś takiego mi wypadło. - To tylko kamień córciu. Wszyscy ludzie tak mają, ale już więcej to się nie stanie. Za chwilę do mamy przychodzi druga córka: - Mamo, zobacz, robiłam siku i coś takiego mi wypadło. - Nie martw się córeczko, każdy kiedyś tak ma, ale już więcej nie będzie wypadać. Nagle słychać krzyk z pokoju. Mama otwiera drzwi i widzi syna z penisem w ręku. - Co Jasiu, chciałeś zrobić siku i kamień wyleciał? - Nie mamo. Waliłem konia i psa zastrzeliłem! :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 :hi: nareszcie mamy neta, coś nam porządnie wywaliło my już z Anią-Złota 1977 kończymy "złotą gorzką" :evil: zdjęcia będą będą, jak nam neta nie wywali i proszę znowu Anka polewa
chriss Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no to jeszcze jeden Idzie ślepy Żyd do lasu na grzyby. Zrywa jednego, liże i "O maślaczek". Zrywa następnego "O borowiczek". Bierze w rękę kolejnego, liże i "O gówno", dobrze że nie wdepnąłem.
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 :polew: dobre :polew: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 12:43_________________________________________________ a pro'po bonerka, dlaczego mnie jeszcze tam nie ma ???????????????????????
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no siemka siemka :drunk: :drunk: :drunk:
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 i żeby nie było................ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 :polew: no to i coś ode mnie Pech chciał, że kobieta w ciąży (z trojaczkami) poszła do banku w dniu napadu. Dostała 3 kule w brzuch. Po przewiezieniu do szpitala lekarz mówi: - Ma pani niezwykłe szczęście, wszystkie dzieci przeżyją. Niestety nie możemy wyjąć pocisków, dzieci muszą się z nimi urodzić. Kobieta posłuchała lekarza i urodziła 2 dziewczynki i chłopca bez wyjmowania kul. Pewnego dnia, po 12 latach, jedna z dziewczynek przychodzi do mamy, trzymając coś w ręku: - Co się stało córeczko? - Mamo, robiłam siusiu i coś takiego mi wypadło. - To tylko kamień córciu. Wszyscy ludzie tak mają, ale już więcej to się nie stanie. Za chwilę do mamy przychodzi druga córka: - Mamo, zobacz, robiłam siku i coś takiego mi wypadło. - Nie martw się córeczko, każdy kiedyś tak ma, ale już więcej nie będzie wypadać. Nagle słychać krzyk z pokoju. Mama otwiera drzwi i widzi syna z penisem w ręku. - Co Jasiu, chciałeś zrobić siku i kamień wyleciał? - Nie mamo. Waliłem konia i psa zastrzeliłem! ten najlepszy:D :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 i żeby nie było................ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to z dzisiaj ?? to na bogato sie szampanem tam raczycie od poludnia [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 13:17_________________________________________________szczesliwego
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 heheh grubo to tyludniowej destylacji Mario bedzie 4 dni trzezwial
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdzie jesteś :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 jedziemy dzisiaj do Bacowki :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no dzisiaj to już prawie nie pije
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 hehehe dzisiaj lajtowo tylko don perinion albo cristal
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 najpierw red bull a teraz już:
Rekomendowane odpowiedzi