Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 DeeJay, ale co Ci powiem, to Ci powiem - Twój avatar wymiata :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 o qrde pic mi sie wlasnie zachcialo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 To jak Seba doleci do Wawy, to co by mu smutno nie było : [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:40_________________________________________________ [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:42_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kimi... Co Ci powiem, to Ci powiem, ale... Fotoszopem zrobisz wszystko, a znaleźć dziewczynę tego pokroju i bez tony tapety na ulicy, to niestety ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jestem Kimi pierwsza klasa nie ma co zaraz spam nadrobie tylko zdjecia zlukamy z sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobry Uwaga mam komunikat. Za chwilę pojawią się zapisy do Bukowiny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobry Uwaga mam komunikat. Za chwilę pojawią się zapisy do Bukowiny :gwizdanie: Hugo, a można seryjnie zapisać, bo Miśki są na innej planecie teraz pewnie, to im zarezerwuję miejsca, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kimi pisz pw do Jarko bo to On zarządza zapisami http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177841.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak On o nas dba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jestem Kimi pierwsza klasa nie ma co zaraz spam nadrobie tylko zdjecia zlukamy z sylwestra Espeszaly for ju :naughty: :naughty: DeeJay, wierz mi, ona "live" wygląda naprawdę minimalnie tylko gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a od czego za przeproszeniem jest roznica pomiedzy klubowiczem a nowicjuszem czy poczatkujacym nie wliczajac 20 zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja się zastanawiam, czy pojechać... Tylko qrde z kim? (to jest właśnie przekaz podprogowy, znaczący dokładnie tyle, że jak są na forum jakieś fajne wolne dziewczyny w wieku ~20 lat, to mogę na takowy spot zabrać w charakterze osoby towarzyszącej:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a od czego za przeproszeniem jest roznica pomiedzy klubowiczem a nowicjuszem czy poczatkujacym nie wliczajac 20 zl ? no właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kimi zapisujesz wszystkuch czy oddzielnie ? i czemu przy tylu osobach ktore jada jest po 70 zl spanie ?? znowu do czyjejs rodziny sie jedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no to ja odpadam mam szkole w ten weekend i egzaminy bardzo wazne pies to tentegowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak On o nas dba :gwizdanie: Ktoś musi :naughty: B4rt4s, nie da się chyba, na razie napisałem do jarko na pw, czy mogę zapisać oprócz siebie też innych, ale widzę po wątku, że numer "Kimi+15" nie przejdzie :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hahaah dziwia mnie te ceny tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 He he w wątku spotowym 3/4 ludzi przeglądających wątek to ŁDZ Banda :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dopra napisalem zobaczymy czy sie zdecydujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi