Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja tez sie zastanowie nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 B4rt4s, nie unoś się tak, oni wszyscy placą co roku składki, pewnie dlatego mają te dwie dychy taniej. Szkoda bicia piany. [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:31_________________________________________________ No, sami Ci to potwierdzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wlasnie tez tak myslalem ze stad ta roznica Kimi jak jakos tego filmu z dzisiaj ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 prosze Cie... nie bije piany bo 20 ziko akurat mnie ziebi, ale sam fakt nigdy nie bylo czegos takiego poza tym raczej na pewno organizatorzy jada za friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Klubowicze płacą składki co roku i biorąc przykład z innych klubów postanowilismy wprowadzić takie zróżnicowanie Zobaczymy co z tego wyjdzie Bartuś i nikt nie jedzie do rodziny. Bukowina bedzie już 3 raz z rzędu i nigdy nie było problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 luks prezesie, az zajzalem do regulaminu ;p i nie bije piany do cholery grzecznie sie zapytalem skad roznica, mozna chyba prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 I od razu mówię , że ja płacę normalnie. Żeby nie było , że jade za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Klubowicze płacą składki co roku i biorąc przykład z innych klubów postanowilismy wprowadzić takie zróżnicowanie Zobaczymy co z tego wyjdzie Bartuś i nikt nie jedzie do rodziny. Bukowina bedzie już 3 raz z rzędu i nigdy nie było problemów sadze ze awantury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 luks prezesie, az zajzalem do regulaminu ;p i nie bije piany do cholery grzecznie sie zapytalem skad roznica, mozna chyba prawda ? Bartuś , ale ja nigdzie nie napisałem , że bijesz pianę tylko kulturalnie odpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ehh... chyba musze nicka zmienic bo mnie teraz zlicznuja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 prosze Cie... nie bije piany bo 20 ziko akurat mnie ziebi, ale sam fakt nigdy nie bylo czegos takiego poza tym raczej na pewno organizatorzy jada za friko Ok, ale to oni są organizatorami. A wydaje mi się, że organizacja takiego zlotu to nie jest pięć minut, więc nawet jeśli jadą za darmo, to im się należy. Nie uważasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 zaczną się spory i przepychanki, zawsze jeździłem, było bez podziałów i był super klimat teraz , może być smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Klubowicze płacą składki co roku i biorąc przykład z innych klubów postanowilismy wprowadzić takie zróżnicowanie Zobaczymy co z tego wyjdzie Bartuś i nikt nie jedzie do rodziny. Bukowina bedzie już 3 raz z rzędu i nigdy nie było problemów sadze ze awantury Przewaliłem trochę for i dymów nie widziałem. Może u nich od początku było , że klubowicze płaca mniej :gwizdanie: Pierwszy lepszy przykład z brzegu http://www.mb.slask.pl/forum/viewtopic.php?t=8650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 k**wa, zanim to napisałem trzasnęliście 6 postów i sens poszedł się jebać Seba, uploaduje się drugi z trzech. Jakość niestety nie powala, bo DeeJay na przykład kręcił głównie glebę, a nie nas :naughty: Generalnie materiał amatorski przez duże A Ale może coś tam zmontujesz. Jak się wszystkie wrzucą, podeślę Ci linki. Ja jebe, następne dwie. Dajcie mi szansę k**wa :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 kuzwa wyslac nie moge... ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 zaczną się spory i przepychanki, zawsze jeździłem, było bez podziałów i był super klimat teraz , może być smutno Pożyjemy i zobaczymy jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 zobaczymy co bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sorry, Kimi, ale jak sam słyszałeś na materiale filmowym, jak nie wypiję, to mi się ręce trzęsą;D Seba - nie chcę nic sugerować, ale chyba trzeba pyknąć za szczęśliwą podróż do Wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a ja nie mam problemu co do wyjazdu bo już się rozwiązał a po piwko sobie poszedłem na stacje i mogę PYK-nąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Klubowicze płacą składki co roku i biorąc przykład z innych klubów postanowilismy wprowadzić takie zróżnicowanie Zobaczymy co z tego wyjdzie Bartuś i nikt nie jedzie do rodziny. Bukowina bedzie już 3 raz z rzędu i nigdy nie było problemów Hugo a a komu i ile sianka trzeba zapłacić (te składki czy jak tam to się zwie)? Jestem nowy i pewnie na Bukowinę nie dam rady ale chciałbym tę kwestię uregulować by było wszystko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi