klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a ja ide w kimono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ehh... chyba musze nicka zmienic bo mnie teraz zlicznuja :gwizdanie: Ja jestem z Tobą jakby coś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sorry, Kimi, ale jak sam słyszałeś na materiale filmowym, jak nie wypiję, to mi się ręce trzęsą;D Seba - nie chcę nic sugerować, ale chyba trzeba pyknąć za szczęśliwą podróż do Wawy Ja już wypykałem Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Jaja se robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ponton musisz nabić 100 postów w technicznym i złożyć wniosek z trzema zdjęciami do rozpatrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Klubowicze płacą składki co roku i biorąc przykład z innych klubów postanowilismy wprowadzić takie zróżnicowanie Zobaczymy co z tego wyjdzie Bartuś i nikt nie jedzie do rodziny. Bukowina bedzie już 3 raz z rzędu i nigdy nie było problemów Hugo a a komu i ile sianka trzeba zapłacić (te składki czy jak tam to się zwie)? Jestem nowy i pewnie na Bukowinę nie dam rady ale chciałbym tę kwestię uregulować by było wszystko OK. Nic nie musisz płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Jaja se robicie? Kimi ja jak chcialem cos wyslac to w ogole sie zawiesilo wiec spoko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a ja ide w kimono Panton: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=28150.0 [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:55_________________________________________________ Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Jaja se robicie? Kimi ja jak chcialem cos wyslac to w ogole sie zawiesilo wiec spoko;) No normalnie jedno zdanie napisze i już jest: "3 nowe, 4 nowe, chcesz przejrzeć? " :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie ma kosztow rocznych chyba duzo ludzi na forum bo nic wyslac nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jest chyba 5 dyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ponton musisz nabić 100 postów w technicznym i złożyć wniosek z trzema zdjęciami do rozpatrzenia Zdjęcia mają być Valentiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jest chyba 5 dyszek Ale to dla klubowiczów. Pozostali nie płacą nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Seba, żyjesz? PYK'asz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Seba, żyjesz? PYK'asz? Hhahahah , Wy to powinniście założyć klub pykacze.pl :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ponton musisz nabić 100 postów w technicznym i złożyć wniosek z trzema zdjęciami do rozpatrzenia Zdjęcia mają być Valentiny? mogą być, dostaniesz odrazu VIPa jest chyba 5 dyszek Ale to dla klubowiczów. Pozostali nie płacą nic o tym też pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Seba, żyjesz? PYK'asz? Hhahahah , Wy to powinniście założyć klub pykacze.pl :polew: No no , i koniecznie dupeczki.com :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jestem kurna nadrabialem spoko zaraz pykne czekaj ide po whiskey Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? kuwa dwa zdania napisalem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no ale moze nowy kolega chce byc wyzej w hierarchi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No to w końcu kto się zapisał i jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? kuwa dwa zdania napisalem !!! Pamiętam jak kilku artystów odchodziło z klubu i była zadyma , to zanim zdążyło się cos napisać to przybywało po 2,3 strony :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi