Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja napisalem do jaro ale nie wiem czy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Update listy zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Qrde, Hugo...jesteś moją nadzieją - wykupię taką domenę - wypijznami.pl i będą kosił niezłą kasę - jak ktoś nie będzie miał z kim popić, to popije z aktywnymi userami i napisze coś w shoutboxie;D Mam pomysł na biznes XXI wieku!!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ty sie lepiej zapisuj na spota.... Kimi dziecka nie bierzesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hahhahahh dobre. Płacisz 1,22+VAT za kolejkę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Seba, żyjesz? PYK'asz? Hhahahah , Wy to powinniście założyć klub pykacze.pl :polew: No no , i koniecznie dupeczki.com :naughty: :naughty: Domena zajęta ;( ale jest wolna dupeczko-ldz.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ty sie lepiej zapisuj na spota.... Kimi dziecka nie bierzesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Seba, żyjesz? PYK'asz? Hhahahah , Wy to powinniście założyć klub pykacze.pl :polew: No no , i koniecznie dupeczki.com :naughty: :naughty: Domena zajęta ;( ale jest wolna dupeczko-ldz.com dupeńka.pl jest wolny. Wszystkie inne dupeczki zajęte :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 drin na wieczor pieeekna sprawa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra koledzy jak pykacie to pykajcie dalej ja spadam jutro kurs do wolomina wiec sie zegnam, Narq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hahhahahh dobre. Płacisz 1,22+VAT za kolejkę :polew: przy obecnej stawce 1,23 zł;D Co, jak co, ale jakby mi takie prawa autorskie narzucił, to bym cały rok na stratach jechał;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ehhh, miło się siedzi, ale jutro trza do roboty :wallbash: :wallbash: Ale tylko 3 dni ( mam nadzieję, że szefo nic nie wymyśli na 7-go ) Dobra, czas się żegnać. Miłej, udanej nocki i do jutra Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no ale moze nowy kolega chce byc wyzej w hierarchi jeżeli chodziło o mnie to wali mnie hierarchia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jutro mozesz sie nie odnalezc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 23:28 i już wszyscy spać poszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 czekajcie wytlumaczcie mi kto jest kto byl na spocie bo sie zgubilem ktory to Pyton a ktory Teo ?[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:27_________________________________________________jak poszli jak poszli cyborgi sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ponton byl w czapce bez auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 obaj byli bez czapki a nie zwrocilem uwagi kto wsiadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 obaj byli bez czapki a nie zwrocilem uwagi kto wsiadal Sebek.... Panton to był ten co powiedział (jestem nieśmiały).. i ten co porównał ekipę ŁDZ do ekipy z dyskoteki rosyjskiej w lesie.... już pewnie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 obaj byli bez czapki a nie zwrocilem uwagi kto wsiadal Sebek.... Panton to był ten co powiedział (jestem nieśmiały).. i ten co porównał ekipę ŁDZ do ekipy z dyskoteki rosyjskiej w lesie.... już pewnie wiesz qr** padłem :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi