Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Normalnie nie nadążam odświerzać strony, tak się rozgadaliście dzisiaj
klysek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ema Kłyś no czesc piekne sloneczko co tam slychac :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ema Kłyś no czesc piekne sloneczko co tam slychac :gwizdanie: aaaaa.... leci kabarecik
MarianekZg Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 :gwizdanie: "Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeee zagaśnie, nigdy nnnnnnnnniiiiiiiiiiiiieeeeeeeee zagaśnie a kto z TOBĄ nie wypije niech pod stołem zaśnie" :gwizdanie: Wsiocho dobrocho Seba :wink4: :thumbup: :kwiatek: :boobs: :banan2: :friends:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 :gwizdanie: "Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeee zagaśnie, nigdy nnnnnnnnniiiiiiiiiiiiieeeeeeeee zagaśnie a kto z TOBĄ nie wypije niech pod stołem zaśnie" :gwizdanie: Wsiocho dobrocho Seba :wink4: :thumbup: :kwiatek: :boobs: :banan2: :friends: hehhe dzieki Mario bedziemy pic 29 i za moje urodziny i za moje imieniny i za Twoje imieniny i za kimiego imieniny i wogole czuje ze bedzie moc
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 i za kimiego imieniny urodziny :gwizdanie: fafnaste szczerbelnaste
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 sorka Kimi pomylilem sie Wybaczam Ci, bo masz dzisiaj urodziny
Panton Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 sorka Kimi pomylilem sie Wybaczam Ci, bo masz dzisiaj urodziny
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 sorka Kimi pomylilem sie Wybaczam Ci, bo masz dzisiaj urodziny :decayed:
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ej, ludzie, dzisiaj jest "Dzień bez forum", czy jak? :mysli:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja zawijam do lodzi odezwe sie jak dolece buzka Kimi
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja zawijam do lodzi odezwe sie jak dolece buzka Kimi Oki, szerokości.
Panton Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja zawijam do lodzi odezwe sie jak dolece buzka Kimi szerokości... przyczepności...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie no skromnie dzisiaj szybko przeleciałem stronki:)
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie no skromnie dzisiaj szybko przeleciałem stronki:) No widzisz, a ja siedzę sam jak ten cieć przy chałdzie żwiru
Rekomendowane odpowiedzi