Panton Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 na korku jak i na zbiorniczku jest G002000 ... Only mineral fluid..... tej normy obecnie już nie ma (nie jest wykorzystywana) i teraz jest G004000M2 ...i wszystko jasne. Więc pozostaje jutro udać się do Idczaka i kupić butelkę.... a może nawet dwie butelki by jedną zrobić płukanko.... ehhh... jak wlałem ten czerwony (półsyntetyk) to mam nadzieję, że nic się "nie urodzi"....
bartek1605 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 tu znalazłem coś takiego http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=4907
Kimi Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Panowie, ja się będę żegnał już Dobrej nocki
bartek1605 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 najważniejsze aby było tłuste, a jak się zdecydujesz na właściwy płyn to nie powinno nic się stać
Panton Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 tu znalazłem coś takiego http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=4907 już to czytam Bartek.... nom też tak myślę, że się nic nie stanie.... teraz sprawdzałem to kasza się nie zrobiła...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 doleciałam chciała nie chciala, mus to mus dzięki za spocika ludziska, Kimi za transport, i przepraszam że sie nie pożegnałam z niektórymi ale wpadłam w panikę jak zobaczyłam jak już późno :gwizdanie: Krzyś, jutro przejrze swoje zasoby i puszcze Ci na pw parę linków spadam zakopać się w liściach, bo padam na twarz bajo ! Dziękujemy, że nas odwiedziłaś i przede wszystkim za to, że Ci się chciało
Panton Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Generalnie zamierzam jutro to coś wyciągnąć strzykawką ile się da... a resztę wypompować (machając kierownicą na wyłączonym silniku) przez odpięty gumowy przewód od zbiorniczka.... Nie zakładam, że się coś rozpuściło, lub "zepsuło" i myślę, że wycieków nie powinno być... Jutro już nie będę nim jeździł ani zapalał tylko wypuszczę to co mam.... i zaleję nowym z ASO... polatam z 2-5dni i ponownie wymienię (myślę, że takie płukanko nie zaszkodzi). Taki mam plan. Bartek przeczytałem tego linka co podałeś.... myślisz, że mogło się coś takiego zrobić...? jakoś rozszczelnić... hmmm... i nowym płynem miałbym mu zaszkodzić.... (?) co o tym myślicie panowie (Bartek & DJ)
bartek1605 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 przelać (przepłukać) tylko płynem i już tam nie ma prawa nic się ropuścić dobra uciekam norki
Panton Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 doleciałam chciała nie chciala, mus to mus dzięki za spocika ludziska, Kimi za transport, i przepraszam że sie nie pożegnałam z niektórymi ale wpadłam w panikę jak zobaczyłam jak już późno :gwizdanie: Krzyś, jutro przejrze swoje zasoby i puszcze Ci na pw parę linków spadam zakopać się w liściach, bo padam na twarz bajo ! spoko... jesteś rozgrzeszona.... A za to, że wpadłaś to masz szacun [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 23:33_________________________________________________ przelać (przepłukać) tylko płynem i już tam nie ma prawa nic się ropuścić dobra uciekam norki płynem... masz na myśli oczywiście płynem do wspomagania z ASO (1 buteleczka) a druga zostanie już w autku na dłużej... :>
chriss Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 doleciałam chciała nie chciala, mus to mus dzięki za spocika ludziska, Kimi za transport, i przepraszam że sie nie pożegnałam z niektórymi ale wpadłam w panikę jak zobaczyłam jak już późno :gwizdanie: Krzyś, jutro przejrze swoje zasoby i puszcze Ci na pw parę linków spadam zakopać się w liściach, bo padam na twarz bajo ! Fajnie że do nas zajrzałaś Basiu jak będziesz miała chwilkę to możesz jakiegoś ciekawego linka puścić w sumie to najważniejsze już pozałatwiane Szkoda że sie nie zgadaliśmy to bym też sie zjawił na tych targach
chriss Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 o ślubnych mówisz? pewnie tak.... potwierdzam
MarianekZg Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 siemanko wszystkim I od nowa cały tydzień roboty :wallbash:
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Powitać No niestety, Mario, taki lajf Miłego dnia wszystkim i też spadam do pracy
Adrenalina Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pogoda praca poniedziałek zapowiada się uroczy tydzień [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 07:55_________________________________________________ o ślubnych mówisz? no, no... tylko że ja służbowo, a Krzyś wygląda na to że nie
MarianekZg Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Siemka Basia, siemka Kimi :hi: , spadam do pracuni - do popołudnia :wink4:
zlota1977 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 siemanko wszystkim I od nowa cały tydzień roboty :wallbash: a ja ostatni tydzień luzu :gwizdanie: a potem tylko arbeiten machen i tak przez pół roku i po 11 godzin dziennie ale może się opłaci??? uzbiera sie na B7??? Witam Łódz i nie tylko
Bartas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ja nie moge po dlugim wekendzie dojsc do siebie. walnalem kawe czego nigdy nie robi i nic ale jeszcze 6h
Rekomendowane odpowiedzi