Gość SpongeBob Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 oj dajcie jej spokoj kobita nie je gotowanego i jak swieta spedzi
bartek1605 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 plakatówki, pędzel i do przodu
Panton Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 A ja zacząłem studiować dokumentację ZF.... i już wiem, że do mojej skrzyni wchodzi 9l oleju... więc nie wiem jak Sopa chce zrobić dynamiczną wymianę mając 7l....
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 A ja zacząłem studiować dokumentację ZF.... i już wiem, że do mojej skrzyni wchodzi 9l oleju... więc nie wiem jak Sopa chce zrobić dynamiczną wymianę mając 7l.... po malu chyba zaczynam sie cieszyc ze nie wzialem automatu a mialem taka propozycje
Panton Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie wiesz co piszesz.... tutaj nie jest problem w skrzyni tylko w Polskich realiach dotyczących serwisowania auta, gdzie bardzo mało osób jest w temacie a naprawia i to często, gęsto za chore pieniądze... Jakbyś polatał na tipie (tylko z mocnym silnikiem co byś nie jeździł jak autobusem podmiejskim, że każdy bieg czuć...) to byś nie chciał niczego innego... uwierz mi.
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no calkiem mozliwe ale wlasnie przerazalo mnie serwisowanie tej skrzyni. Proponowali mi ja do 2,0tdi i w budzie b8 no ale na jak widac jest b7
Panton Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Słuchaj znam ludzi, którzy do tych skrzyń nie dotykali się przez całe użytkowanie... aż miała awarię przy ogromnym przebiegu i wieku 15lat. Ja wiem, że część osób nie zaleca/nie zmienia oleju w ATF... ja zmienię ponieważ producent zaleca wymianę co 120 000km lub 8lat. Teraz jak ją przyserwisuję to będę miał na kolejnych kilka lat spokój... nie wspominając o tym, że świeży olejek i nowy filtr pozwoli jej długo bezawaryjne pracować..., może za kilka lat będę sprzedawał bo będzie mnie stać na coś nowszego/fajniejszego to z czystym sumieniem będę mógł oddać... Oczywiście można jeździć i mieć wszystko w duupie aż stanie na drodze tylko szkoda sprzętu. :gwizdanie:
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
Seba_LDZ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 eee Kimi dziwna jakas taka ze skrajnosci w skrajnosc wczoraj niebo dzisiaj ziemia
Kimi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 eee Kimi dziwna jakas taka ze skrajnosci w skrajnosc wczoraj niebo dzisiaj ziemia Dobra, usuwam, może to dlatego, że tak rano jest Spadam do roboty.
Panton Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Była i zniknęła.... a Kimi ma bardzo szeroki wachlarz upodobań......
Seba_LDZ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 heheheh no ale ta jakas dziwna nie Ponton ??
Panton Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 heheheh no ale ta jakas dziwna nie Ponton ?? zgadzam się w całości....
Seba_LDZ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 nie no musze przestac mowic Ponton bo sie obrazisz Luk Skywalker
Seba_LDZ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 heheh no wlasnie tak pomyslalem juz nie bede obiecuje [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 08:21_________________________________________________Ty no Panie Lukaszu Pan sie nie obraza no :polew:
Panton Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 troszkę mnie praca z rana wciągnęła...
Rekomendowane odpowiedzi