Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 i znowu nie będzie mnie w niedzielę ;( dopiero zobaczę Was 29 ? Mnie też teraz w niedzielę nie będzie Odbijemy sobie w sobotę za tydzień :naughty: :naughty: A na wiosnę i latem, jak będzie ciepło, robimy jakieś "plenery" ? Typu disco w lesie do muzyki z aut + grill i te sprawy? :naughty: juz jeden taki open party bylo A ja nie mogłem :disgust: Ale teraz nie ma bata :naughty:
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 i znowu nie będzie mnie w niedzielę ;( dopiero zobaczę Was 29 ? Mnie też teraz w niedzielę nie będzie Odbijemy sobie w sobotę za tydzień :naughty: :naughty: A na wiosnę i latem, jak będzie ciepło, robimy jakieś "plenery" ? Typu disco w lesie do muzyki z aut + grill i te sprawy? :naughty: juz jeden taki open party bylo A ja nie mogłem :disgust: Ale teraz nie ma bata :naughty: jestem za nawet chocby dzisiaj ognicho itp.
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Seba, jutro masz imieniny ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: yyyy... MArio jak z ta wycieraczka gra warta swieczki ?? gdzie jakies zdjecia kurde :bicz3:
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 :drunk:Dzieki może się kiedyś napijemy Qrde, teraz tak patrze, a te Dubidze to w pytke misia daleko E tam kiedyś pracowałem w Łodzi a dokładnie w Galerii
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 może jakaś majówka prosze wpisac mnie na liste
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Latem fajnie byłoby się wybrać gdzieś całą ekipą np. nad Jeziorsko na cały weekend, z dzieciakami (kto ma ), poopalac się, popić, wieczorem ognicho, kiełbaski, potem dżampreza, i w niedziele po obiedzie powrót do LDZ :rolleyes: Co Wy na to? Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Ejj, dajcie szansę !!!
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 skrab - nie możesz mieć pretensji - w profilu nie ma imienia :no: Ale z całego serducha dla Ciebie Mariuszu :boobs: wsiocho dobracho :boobs: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Oky ddzeki
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak to niedlugo ?? Mario II wszystkiego naj naj wpisz imie w profil to bedziemy wiedzieli Mario Mario jakie koszta wycieraczki ?? i jak z montazem latwiotko ?? 140 pln-ów tyle co Tomek na mandaty do MPK :polew: troszkę roboty jest, chyba, że schodzi stare ramię bez problemu to wtedy 15 minetek :tongue4:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 no ja mam majowke obstawiona juz teraz juz nawet mamy zarezerwowane miejsce :/ [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 21:40_________________________________________________Mario to kiedy robimy u mnie ???
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ale dla mnie bez porównania widoczność do tyłu :good: Seba co tu fotografować - troszkę inne ramię i tyle :cool1: efekty wewnątrz auta ja ktoś używa tylnej wycieraczki sa :good:
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Latem fajnie byłoby się wybrać gdzieś całą ekipą np. nad Jeziorsko na cały weekend, z dzieciakami (kto ma ), poopalac się, popić, wieczorem ognicho, kiełbaski, potem dżampreza, i w niedziele po obiedzie powrót do LDZ :rolleyes: Co Wy na to? Kimi, koniecznie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 ale dla mnie bez porównania widoczność do tyłu :good: Seba co tu fotografować - troszkę inne ramię i tyle :cool1: efekty wewnątrz auta ja ktoś używa tylnej wycieraczki sa :good: mhm no ale co wyzsza nie jest bo sie w pionie nie zmiesci wiec hmmmm
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 no ja mam majowke obstawiona juz teraz juz nawet mamy zarezerwowane miejsce :/ [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 21:40_________________________________________________Mario to kiedy robimy u mnie ??? daj cynę to zamówię komplecik i już - ja czekałem kilka dzionków bo nie było kompletu w Polsce
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Seba, co z Twoją majówką ? gadaj szybko :!:
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ale dla mnie bez porównania widoczność do tyłu :good: Seba co tu fotografować - troszkę inne ramię i tyle :cool1: efekty wewnątrz auta ja ktoś używa tylnej wycieraczki sa :good: mhm no ale co wyzsza nie jest bo sie w pionie nie zmiesci wiec hmmmm :doh1: :doh1: :doh1: Seba wszystko jest gitez majonez :good:
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 8 osób przeglądających wątek szok
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 IDE się kąpać a potem nara :polew: :polew: :polew: W sumie to ja niedługo to samo :naughty: :naughty:
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 IDE się kąpać a potem nara najpierw a potem się wykąp :polew:
Rekomendowane odpowiedzi