Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Seba_LDZ

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiu ja w majowke zawsze od kilku dobrych lat jezdze z jedna paczka :)

ostatnio bylo 29 osob :D i wszyscy w moich koszulkach :D

image.jpg[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:01_________________________________________________chyba kogos przoczylem :)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Przecież wiosna i lato nie trwa tylko od 1 do 3 maja :cool1:

Zdąży i Seba pojechać na majówkę, i my zrobić grilla albo weekendowy wypad nad wodę, nie? :wink4:

kurfa :P ale wy macie same 24-25-26 lat ja mam tylko 19 :((

nie ma mlodszych osob :rolleyes: ? neiswojo bede sie czul w takim gronie :hi:

jak cos to ja www.lovevietnam.fotka.pl :decayed: :decayed:

Ja mam 37 latek :naughty: :hi:Dobra lecę na :sexinbed: jak mówiłem do jutra :polew: :polew: :polew:

4 lata mniej niz moi rodzice :gwizdanie:

To od dzis mówisz mi TATO :polew: :polew: :polew: :polew:

albo dziadku :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________

Przecież wiosna i lato nie trwa tylko od 1 do 3 maja :cool1:

Zdąży i Seba pojechać na majówkę, i my zrobić grilla albo weekendowy wypad nad wodę, nie? :wink4:

:good: :good:

ja jak coś mam działkę pod brzezinami ale jeziora to tam nie ma, ale gdzie pić to jest, sąsiedzi w sumie mam zawsze ich w d*pie i impreza zawsze jest jak jade

ja jak coś mam działkę pod brzezinami ale jeziora to tam nie ma, ale gdzie pić to jest, sąsiedzi w sumie mam zawsze ich w pupie i impreza zawsze jest jak jade

:good: :oklaski: :thumbup::dance:

nie no jasna sprawa sie zrobi :D tylko zebysmy pojechali przynajmniej na 3 dni :D zeby wszyscy popili :D i bedzie wypasik :D koszulki okazyjne jak cos to ja moge zrobic :D

nie no jasna sprawa sie zrobi :D tylko zebysmy pojechali przynajmniej na 3 dni :D zeby wszyscy popili :D i bedzie wypasik :D koszulki okazyjne jak cos to ja moge zrobic :D

:good:

koszulki to podstawa :D ja proponować Borki albo okolice :cool1:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:12_________________________________________________las,woda i duży parking :good:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:13_________________________________________________albo Sielpia :good:

no od mojej dzialy jakies 3km jest staw ale nie proponuje do niego wchodzic:P kiedys tam bylo pogotowie seksualne :polew: :polew: :polew: przyjezdzaly takie panie i kto tylko chcial to sobie chodzil je odwiedzac

no od mojej dzialy jakies 3km jest staw ale nie proponuje do niego wchodzic:P kiedys tam bylo pogotowie seksualne :polew: :polew: :polew: przyjezdzaly takie panie i kto tylko chcial to sobie chodzil je odwiedzac

:polew: :polew: :polew: :polew:

oj Seba ale one dopiero latem są znaczy nie wiem jak w w tamtym roku to byłem na działce może ze dwa razy i jak zajeżdżałem to już czekało wszystko na stole wiec się piło

pomysł gitez majonez :good: :good:

no mówię jak nie będzie pomysłu gdzie jechać to działka stoi otworem dom jest jak coś można gdzie się kimnąć, miejsce na grila czy na ognicho jest dużo i autka też będzie gdzie postawić jakieś 100m jest pub ze stołem bilardowym:D

no mówię jak nie będzie pomysłu gdzie jechać to działka stoi otworem dom jest jak coś można gdzie się kimnąć, miejsce na grila czy na ognicho jest dużo i autka też będzie gdzie postawić jakieś 100m jest pub ze stołem bilardowym:D

Tomek, a co jak by zjechało 10 aut i 20 osób :mysli: :mysli: :gwizdanie: :gwizdanie:

hyhyhy no czaje czaje :) nie no ja to grzeczny jestem :P:decayed::naughty:

Seba ja też tylko jak już stoi na stole to...................... :slina: :slina: :slina::polew: :polew: :polew:

hyhyhy to tak jak ja :P:D