chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 mam oferte na ręczny hydrauliczny wciskacz/wyciskacz do łożysk tulei, jakbyś chciał :gwizdanie: nie wiem czy sie opłaca taki wyciskacz kupować jak sie będzie go używac raz na parę lat bardziej myślałem o skonstruowaniu czegoś na zasadzie ściągacza śrubowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak masz znajomego kumatego tokarza to można się pobawić[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________dla mnie problem jest odstawić auto chociaż na dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak masz znajomego kumatego tokarza to można się pobawić[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________dla mnie problem jest odstawić auto chociaż na dwa dni do pracy śmigasz czy co..., że taki ból Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak masz znajomego kumatego tokarza to można się pobawić[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________dla mnie problem jest odstawić auto chociaż na dwa dni ja mam zamiar zrobić to w jeden dzień i chciałem bez wyciągania belki poza auto - ale zobaczymy co z tego wyjdzie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:11_________________________________________________Panton a ty już ogarnąłeś te swoje szyby,bo w niedzielę będziemy oceniać efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 do pracy i po pracy, cały czas musi być na chodzie jak masz narzędzia to 3-4h i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak masz znajomego kumatego tokarza to można się pobawić[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________dla mnie problem jest odstawić auto chociaż na dwa dni ja mam zamiar zrobić to w jeden dzień i chciałem bez wyciągania belki poza auto - ale zobaczymy co z tego wyjdzie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:11_________________________________________________Panton a ty już ogarnąłeś te swoje szyby,bo w niedzielę będziemy oceniać efekty Te moje pęknięcie na przedniej szybie? Nie dotykałem się jeszcze do tego... wiem, że w ASO szyba tysiak z kawałeczkiem i wymiana 300zł niedaleko mnie ale jeszcze się do tego nie dotknąłem (ostatnio mam od cholery pracy w firmie i zero czasu) ale będę musiał się za to zabrać bo przegląd w lutym [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:16_________________________________________________ do pracy i po pracy, cały czas musi być na chodzie jak masz narzędzia to 3-4h i gotowe zgadzam się... auto musi być na chodzie (śmigane) bo jak stoi to chyba mu to źle służy... Moje jak postało tydzień (wtedy co ten check engine żółty wyskoczył i nie jeździłem zanim wyczyściłem przepustnicę) to jakoś tak dziwnie... chyba jej to stanie w garażu nie służyło... (takie mam odczucie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak masz znajomego kumatego tokarza to można się pobawić[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________dla mnie problem jest odstawić auto chociaż na dwa dni ja mam zamiar zrobić to w jeden dzień i chciałem bez wyciągania belki poza auto - ale zobaczymy co z tego wyjdzie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:11_________________________________________________Panton a ty już ogarnąłeś te swoje szyby,bo w niedzielę będziemy oceniać efekty Te moje pęknięcie na przedniej szybie? Nie dotykałem się jeszcze do tego... wiem, że w ASO szyba tysiak z kawałeczkiem i wymiana 300zł niedaleko mnie ale jeszcze się do tego nie dotknąłem (ostatnio mam od cholery pracy w firmie i zero czasu) ale będę musiał się za to zabrać bo przegląd w lutym ale coś wspominałeś o kodowaniu elektrycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak masz znajomego kumatego tokarza to można się pobawić[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________dla mnie problem jest odstawić auto chociaż na dwa dni ja mam zamiar zrobić to w jeden dzień i chciałem bez wyciągania belki poza auto - ale zobaczymy co z tego wyjdzie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:11_________________________________________________Panton a ty już ogarnąłeś te swoje szyby,bo w niedzielę będziemy oceniać efekty Te moje pęknięcie na przedniej szybie? Nie dotykałem się jeszcze do tego... wiem, że w ASO szyba tysiak z kawałeczkiem i wymiana 300zł niedaleko mnie ale jeszcze się do tego nie dotknąłem (ostatnio mam od cholery pracy w firmie i zero czasu) ale będę musiał się za to zabrać bo przegląd w lutym ale coś wspominałeś o kodowaniu elektrycznych to mam już przyczajone... czekam na spota (VAGa) i do przodu... (tylko nie wiem kiedy się pojawię bo mi się cholera wycieczki szykują... i to poza kraj więc zobaczę jak dam radę)[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:22_________________________________________________http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Comfort_System [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:25_________________________________________________Operating Windows and Sunroof with Remote (Note, the sunroof cannot be opened with the remote) You need to continuously hold the remote button for the function to operate. [select] [46 - Cent. Conv.] [Long Coding - 07] [Long Coding Helper] Click on each of the Byte numbers in step 3) and you'll see the selectable options below. Uncheck the box for "Comfort function power windows/sunroof via remote control inactive" Check the box for "Comfort opening power windows via remote control active" Check the box for "Comfort closing power windows via remote control active" Check the box for "Closing sunroof via remote control active" Close the Long Coding Helper by clicking the Windows X box on the top right of the screen or clicking the Exit button on the top left of the screen) will send your new Coding value back to the Coding screen. [Do It!] FOr my 06 I simply added 64 to the number that was in adaptation. I haven't tested on an 09 yet though. I'm curriouse to see if the remote start is built in but disabled. Would like to hear back from you if you figured this out or where you read that the remote start was an option to activate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak masz znajomego kumatego tokarza to można się pobawić[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________dla mnie problem jest odstawić auto chociaż na dwa dni ja mam zamiar zrobić to w jeden dzień i chciałem bez wyciągania belki poza auto - ale zobaczymy co z tego wyjdzie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:11_________________________________________________Panton a ty już ogarnąłeś te swoje szyby,bo w niedzielę będziemy oceniać efekty Te moje pęknięcie na przedniej szybie? Nie dotykałem się jeszcze do tego... wiem, że w ASO szyba tysiak z kawałeczkiem i wymiana 300zł niedaleko mnie ale jeszcze się do tego nie dotknąłem (ostatnio mam od cholery pracy w firmie i zero czasu) ale będę musiał się za to zabrać bo przegląd w lutym ale coś wspominałeś o kodowaniu elektrycznych to mam już przyczajone... czekam na spota (VAGa) i do przodu... (tylko nie wiem kiedy się pojawię bo mi się cholera wycieczki szykują... i to poza kraj więc zobaczę jak dam radę)[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:22_________________________________________________http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Comfort_System [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:25_________________________________________________Operating Windows and Sunroof with Remote (Note, the sunroof cannot be opened with the remote) You need to continuously hold the remote button for the function to operate. [select] [46 - Cent. Conv.] [Long Coding - 07] [Long Coding Helper] Click on each of the Byte numbers in step 3) and you'll see the selectable options below. Uncheck the box for "Comfort function power windows/sunroof via remote control inactive" Check the box for "Comfort opening power windows via remote control active" Check the box for "Comfort closing power windows via remote control active" Check the box for "Closing sunroof via remote control active" Close the Long Coding Helper by clicking the Windows X box on the top right of the screen or clicking the Exit button on the top left of the screen) will send your new Coding value back to the Coding screen. [Do It!] FOr my 06 I simply added 64 to the number that was in adaptation. I haven't tested on an 09 yet though. I'm curriouse to see if the remote start is built in but disabled. Would like to hear back from you if you figured this out or where you read that the remote start was an option to activate. niby nie wygląda to na skomplikowane [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 00:38_________________________________________________dobra zawijam sie do wyrka bo coś słaby jakiś jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 proste jak budowa cepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Siemanko wszystkim oby tradycji stało się zadość, Sebie też trzeba sprawić radość: Życzenia dla Ciebie: Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, Podkoc**j się skrycie, Kontroluj swe żądze, Zarabiaj pieniądze, Lekceważ pętaków, Unikaj cwaniaków, Przepisów przestrzegaj, Na sobie polegaj, Lecz przede wszystkim Pokaż im wszystkim! Miśki :good: :good: :kwiatek: :kwiatek: :radocha: :radocha: :banan3: :banan3: :rose: :rose: :rose: :punk: :punk: :punk: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :thumbup: :thumbup: :boobs: :boobs: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: :rose: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Aloha ewryciało SEBASTIANIE, Z okazji imienin życzę Tobie zdrowia, kasy, mnóstwo :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed: oraz wszędzie wokół Ciebie same chętne :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: Wszystkiego najlepszego :good: :good: :good: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 07:53_________________________________________________ Lecę do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 hyhyhy podziekowal Panie i Pany :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 08:08_________________________________________________no to ja też Seba żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 dziekuje :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Sebek z okazji imienin życzę wszystkiego czego tylko sobie wymarzysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 :notworthy: podziekowal dajcie juz luz z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Dotarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Chyba dzisiaj jest mój szczęśliwy dzień Szefo w Wawie, kolega chory, parę dupereli do zrobienia, ale na spokojnie,bez sraczki. No chyba, że się coś urodzi w ciągu dnia [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 09:26_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi