Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Aha, coś ktoś ostatnio gadał, że 2.7 BiT AGB w S4 żre jak smok i nie chciał mi uwierzyć na słowo, że pali przy spokojnej jeździe tyle, co ADR. A, to chyba nawet rem1k i Panton na ostatnim spocie, tak? To proszę bardzo: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160106.msg2128248#msg2128248 I co, zatkao kakao? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat_man Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 gość po prostu wyjmuje radio, idzie na 5-10 min do tajemniczego pomieszczenia, ty w tym czasie jarasz fajke albo co, potem przychodzi montuje radio, wpisuje kod i daje ci go na kartce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 boszszszsz....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 vin nie da rady ale nr. skrzynki jest taki: AUZ2Z3A1773947 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 vin nie da rady ale nr. skrzynki jest taki: AUZ2Z3A1773947 Audi GAMMA CC - nie mam tego w bazie... nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 a skad Ty to wiesz co ?? przypucuj sie ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 :slina: :slina: :jerk: :jerk: :yeah: pieknaaaa sprawa....[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:10_________________________________________________tylko pewni gupia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 :slina: :slina: :jerk: :jerk: :yeah: pieknaaaa sprawa....[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:10_________________________________________________tylko pewni gupia :polew: Seba, nie uwierzę, że by Ci to akurat przeszkadzało :wink4: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:11_________________________________________________Mnie na pewno nie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 hyhyhyhy zalezy do czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 hyhyhyhy zalezy do czego A co, zaprosiłbyś ją do opery? Albo porozmawiał o malarstwie epoki renesansu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 hyhyhyhy zalezy do czego A co, zaprosiłbyś ją do opery? Albo porozmawiał o malarstwie epoki renesansu? Ja bym ją zaprosił do stawu na Tomka działce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 hyhyhyhy zalezy do czego A co, zaprosiłbyś ją do opery? Albo porozmawiał o malarstwie epoki renesansu? Ja bym ją zaprosił do stawu na Tomka działce :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 nie ciesz sie tak Kimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wiedziałem, że opony TOYO to dobry wybór :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:23_________________________________________________ [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:25_________________________________________________Łoooo :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wiedziałem, że opony TOYO to dobry wybór :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:23_________________________________________________ Nie wiedziałem że na przód też produkują :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 no ostatnia kox nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Potrzebuje zwiększyć zasieg i stabilność połączenia WiFi w lapku-najtańszym kosztem czy coś takiego poprawi parametry http://www.komputronik.pl/index.php/product/66440/Sprzet_komputerowy/Sieci_i_komunikacja/TP_Link_karta_Wi_Fi_USB_54Mb-s_RP_SMA_TL_WN422G.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 hmmm a czemu w lapku ?? czemu od tej strony a nie od rutera ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 hmmm a czemu w lapku ?? czemu od tej strony a nie od rutera ??? bo do sąsiada routera nie ma dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi