Kimi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 om miejsce nie jest ciekawe bo powstają tam naprężenia ale mimo wszystko jakiś porządnym, dwuskładnikowym można by spróbować... (distal jak dobrze pamiętam) - to jak zaschnie jest dosłownie jak plastik...cholernie mocne No to ja bym tak ładnie poprosił, jak ktoś posiada taki dwuskłądnikowy klej, żeby może zabrał go ze sobą na spota [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 11:57_________________________________________________ coś w tym jest.... niestety.... a ja nie mam nic takiego by się podzieli... Seba, a masz trochę poxiliny jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dokładnie... przecież na tę ramkę tego pójdzie malutko więc faktycznie bez sensu jest to kupować tylko na ramkę, gdzie później reszta będzie leżała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dokładnie... przecież na tę ramkę tego pójdzie malutko więc faktycznie bez sensu jest to kupować tylko na ramkę, gdzie później reszta będzie leżała... Wiesz, w sumie nie jest to jakiś dramat też, ale jakoś mnie razi ten odstający narożnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem1k Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 uu... no niestety... ja dopiero dzisiaj przeczytałem wszystko. mam spore latency. kimi odczuwam spory niesmak. nie rozumiem po co była duża część twojego tekstu... na prawdę... po co było to sugerowanie pseudo personalnych wycieczek z naszej strony i kokieteria połączona z unoszeniem. ehhh... nie będę cytował tego co pisałeś i odnosił się do tego co cytowałeś z mojego tekstu - mam wrażenie, że strasznie upierasz się przy swoim i będiesz o to walczył do zdarcia pazurów (ten komentarz też nie ma mieć pejoratwnego wydźwięku), a ja nie mam ochoty po prostu dywagować w tym tonie. mam takie wrażenie, może mylne, że się sam nakręciłeś i nie do końca chciałeś mnie/nas zrozumieć skupiając się na emocjach. powtarzam to jest tylko moje zdanie. jest mi przykro, że jak ktoś ma inną opinię to ty rozpoczynasz jakąś prywatną krucjatę zamiast w czilałcie napisać o co chodzi. niestety ja NIE jestem z tych co zgodzą się dla świętego spokoju, więc nie widzę innego sposobu jak już nic więcej w temacie nie pisać żeby nie zaogniać sytuacji. generalnie wpadam tutaj raczej periodycznie, więc czytanie wykładów nie bardzo mnie bawi, bo robię to, zapewne jak większość tutaj, dla przyjemniści i w swoim wolnym czasie i wolę się dobrze bawić niż nawet dobrze nakręcać przeciw sobie. z mojej strony temat uważam za zamknięty. przepraszam innych, że odsłaniam ranę sprzed dwóch dni bodajrze ale nie miałem wcześniej możliwości się ustosunkować. obiecuję za to że nic więcej w temacie nie napiszę ani nie skomentuję nawet sprowokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 ja Ci powiem co Ci pomoze poksylina uforuj sobie z niej zaczep taki jaki byl i po sprawie na bank bedzie trzymac i predzej peknie cala ramka niz ten zaczep [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 11:55_________________________________________________mowie powaznie ja juz robilem kilka zaczepow z tego i wszystko trzyma pomijajac ze sklepilem suport do ramy na poksyline i juz chyba z 6 rok i nawet nie drgnie Seba ma racje też tak uzupełniam różne ubytki tylko że poxipolem szarym [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 12:23_________________________________________________ No to ja bym tak ładnie poprosił, jak ktoś posiada taki dwuskłądnikowy klej, żeby może zabrał go ze sobą na spota Lecę dziś do Opoczna jutro będę wracał jak zdążę na spota to wezmę poxipol bo jeszcze trochę powinienem mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Kimi mam poxyline w warszawie wezme na nastepny weekend jak jeszcze wytrzymasz z jednej paczki juz tyle skleilem i jeszcze ja mam przed wczoraj kleilem zatrzask do klapki na trojkat bo mi sie zepsul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Na mnie już czas lecę .......narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Na mnie już czas lecę .......narka szerokości !! :>[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 13:18_________________________________________________jak chodzę na pakupki to mijam na parkingu A4 B6 1.8T (szara, kawowa) z naklejką a 4club.eu .... to pewnie nie nasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 uu... no niestety... ja dopiero dzisiaj przeczytałem wszystko. mam spore latency. kimi odczuwam spory niesmak. nie rozumiem po co była duża część twojego tekstu... na prawdę... po co było to sugerowanie pseudo personalnych wycieczek z naszej strony i kokieteria połączona z unoszeniem. ehhh... nie będę cytował tego co pisałeś i odnosił się do tego co cytowałeś z mojego tekstu - mam wrażenie, że strasznie upierasz się przy swoim i będiesz o to walczył do zdarcia pazurów (ten komentarz też nie ma mieć pejoratwnego wydźwięku), a ja nie mam ochoty po prostu dywagować w tym tonie. mam takie wrażenie, może mylne, że się sam nakręciłeś i nie do końca chciałeś mnie/nas zrozumieć skupiając się na emocjach. powtarzam to jest tylko moje zdanie. jest mi przykro, że jak ktoś ma inną opinię to ty rozpoczynasz jakąś prywatną krucjatę zamiast w czilałcie napisać o co chodzi. niestety ja NIE jestem z tych co zgodzą się dla świętego spokoju, więc nie widzę innego sposobu jak już nic więcej w temacie nie pisać żeby nie zaogniać sytuacji. generalnie wpadam tutaj raczej periodycznie, więc czytanie wykładów nie bardzo mnie bawi, bo robię to, zapewne jak większość tutaj, dla przyjemniści i w swoim wolnym czasie i wolę się dobrze bawić niż nawet dobrze nakręcać przeciw sobie. z mojej strony temat uważam za zamknięty. przepraszam innych, że odsłaniam ranę sprzed dwóch dni bodajrze ale nie miałem wcześniej możliwości się ustosunkować. obiecuję za to że nic więcej w temacie nie napiszę ani nie skomentuję nawet sprowokowany To w takim razie żeby raz na zawsze zakończyc temat, pora i na mnie. Szanowni Koledzy Panton oraz rem1k Sytuacja, jaka zaistniała z powodu mojego postu dwa dni temu nie powinna mieć miejsca i należą Wam się z mojej strony przeprosiny, co tez niniejszym czynię. Nie wiem, dlaczego odebrałem Wasze wypowiedzi w taki, a nie inny sposób. Wynika to po części z ograniczeń, jakie niosą za sobą yyyy... internetowe środki przekazu (często brak możliwości odczytania prawdziwych intencji z suchego tekstu, nawet biorąc pod uwagę wspomagacze w postaci emotek itp.), z drugiej strony odezwał się mój no przyznaję bez bicia, "charakterek" oraz urażona duma, że ktoś może nie wierzyć w to, co napisałem/powiedziałem. Niemniej jednak nic nie usprawiedliwia tego, co napisałem, czy było to pod wpływem emocji, czy nie. Jestem tylko człowiekiem, i jak każdy, popełniam błędy. To był właśnie taki błąd. Wyraziliście swoje zdanie w taki a nie inny sposób, ja to odebrałem inaczej, a dokładnie, że była to ironia pod adresem moich zapewnień o możliwości osiągnięcia takiego a nie innego spalania w S4. I po prostu się uniosłem. Żałuję tych przykrych słów, które napisałem pod Waszym adresem, bo zarówno reakcja Pantona, jak i Twoja, rem1k, dobitnie wskauzje na to, że się pomyliłem (co do Waszych intencji), i z tego miejsca, jeszcze raz, serdecznie Was obu za to przepraszam Liczę na Waszą wyrozumiałość i naprawdę zależy mi na tym, by incydent ten nie wpłynął na naszą nieco kiepsko rozpoczętą znajomość (z mojej winy), ze swojej strony obiecując, że podobna sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy i będziemy mogli nadal w miłej atmosferze spotykać się zarówno tutaj, na forum, jak i na spotach. Pozostałych, którzy byli świadkami tej niezbyt miłej z mojej strony kontry pod adresem Pantona oraz rem1ka i musieli czytać te wypociny również przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 a 4club.eu to zlo to szatan :evil: i powinines zakleic albo zamazac to pozatym oni juz nie istnieja tzn istnieja ale nie maja loga ani nic umieraja tak czy siak Kimi Ponton rem1k powinnisci sie umowic na jakas dobra :drunk: hyhyhyhy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 a 4club.eu to zlo to szatan :evil: i powinines zakleic albo zamazac to pozatym oni juz nie istnieja tzn istnieja ale nie maja loga ani nic umieraja tak czy siak Kimi Ponton rem1k powinnisci sie umowic na jakas dobra :drunk: hyhyhyhy :decayed: hehe.... spoko domyślałem się, że to samo zło.... może bym mu wieczorem z tyłu na szybkę nakleił "łdz banda" :polew: nie no żartowałem... szkoda mi naklejki, którą dostałem od rem1ka Kimi luzik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 hehehe wizytowki powinienes miec kurde ja zostawilem w warszawie przywioze ich troche na za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Kto jutro ze mną jedzie mierzyć znak? zaznaczam, że trzeba do tego jakiejś drabiny, czy coś oraz fotografa;D Znak, który mnie zaatakował, to niestety wbrew moim podejrzeniom znak "P", ale niewiele to zmienia;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 siema Bart co gdzie jak kiedy konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 witam ja tylko na chwile bo zaraz zaliczenie do zobaczenia w niedziele na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 siema Bart co gdzie jak kiedy konkretnie To mi się podoba;p Może być na przykład jutro przed/po spocie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dobrze by to zrobić jak jest widno... przed/po spocie jest już ciemnawo.... dobrze zrobić fotostory a to też za dnia lepiej... ps: przeczytałem właśnie 102 strony Układ Hamulcowy (Moderator: adadur) > Wątek: [ALL B6/B7] Upgrade hamulców w naszych A4 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dobrze by to zrobić jak jest widno... przed/po spocie jest już ciemnawo.... dobrze zrobić fotostory a to też za dnia lepiej... ps: przeczytałem właśnie 102 strony Układ Hamulcowy (Moderator: adadur) > Wątek: [ALL B6/B7] Upgrade hamulców w naszych A4 :> :polew: Nie uwierzysz, ale też to dzisiaj czytałem Mam smaka na swapa na tarcze 312mm z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dobrze by to zrobić jak jest widno... przed/po spocie jest już ciemnawo.... dobrze zrobić fotostory a to też za dnia lepiej... ps: przeczytałem właśnie 102 strony Układ Hamulcowy (Moderator: adadur) > Wątek: [ALL B6/B7] Upgrade hamulców w naszych A4 :> :polew: Nie uwierzysz, ale też to dzisiaj czytałem Mam smaka na swapa na tarcze 312mm z przodu I bardzo dobrze Kimi myślisz... uważam, że to jest za***isty mod... a zabaw w zderzaki i inne pierdoły zawsze można zostawić na później... ja u siebie w serii mam 321mm/288mm i hamulce są za***iste więc nic nie modzę ale tak chciałem poczytać by wiedzieć co nieco więcej na ten temat. Mam zamiar wymienić płyn hamulcowy - świeży na pewno dobrze zrobi dla układu + przewody z oplotem. Już wiem jakie klocki/tarcze są OK (klocki są ok ale za jakiś czas będą do wymiany więc już wiem co i jak...) Podsumowując to kawał wiedzy tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 I bardzo dobrze Kimi myślisz... good uważam, że to jest za***isty mod... a zabaw w zderzaki i inne pierdoły zawsze można zostawić na później... Dokładnie tego mam zamiar się trzymać - upiększanie zostaje na koniec, najpierw zawieszenie, potem hamulce, potem silnik i dopiero wygląd Oczywiście w międzyczasie bieżąca obsługa i nie dopuszczanie do jakiś problemów technicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi