Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 hheehhe nie no za wielkei sa bo nie wiem jakie duze Ty chcesz jak oryginaly to troche beda wazyly z matrycy 16 mp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 takie, żeby tylko było widać, co najistotniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja spadam pod pierzyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 dobrej nocy, Panie Krzysiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 hmm no spoko daj mi chwile kurde ciekawe co z Kimiaszczem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Mario mówił, że rozmawiał z Nim i nie będzie go na spocie.... chyba sytuacja pod kontrolą chociaż z wcześniejszych wypowiedzi wynikało, że miał ochotę/zamiar wpaść na spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 nie no to ja wiem wiem ze Mario z nim gadal tylko czemu nagle zmiana decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 siła łagodnej perswazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 siła łagodnej perswazji Bartek może mieć sporo racji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 hyh no ciekawe sie wyjasni z rana pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 dziękuję Seba za foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 A ze spotu się jakimiś pochwalisz Sebek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja spadam w kimonko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja spadam w kimonko;) dobrej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://www.liveleak.com/view?i=8fe_1294763413 leże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja chyba tez polece buziaki Pany i Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 do jutra... tzn. dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi