klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dobra, ja się będę żegnał, nie spałem prawie całą noc, jeszcze miałem przewalone w robocie dzisiaj i padam na twarz Dobrej nocki wszystkim kierownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dobra, ja się będę żegnał, nie spałem prawie całą noc, jeszcze miałem przewalone w robocie dzisiaj i padam na twarz Dobrej nocki wszystkim Kimszczak mam nadzieje ze juz jutro to normalnie sniadanko i tunczyk i zulik pozdro Masz jak w banku :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dobra, ja się będę żegnał, nie spałem prawie całą noc, jeszcze miałem przewalone w robocie dzisiaj i padam na twarz Dobrej nocki wszystkim Kimszczak mam nadzieje ze juz jutro to normalnie sniadanko i tunczyk i zulik pozdro Masz jak w banku :naughty: no to ja zrobie poranek z czarnulka jakas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dobrej Kimi :wink4: i tak na dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 njtaniej znalzlem tu http://www.sibinski.com.pl/kursy_prawa_jazdy.php ale wiecie jak ma sie jakiegos znajmoego to zawsze mozna jakos papirzaki sybciej podbic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 njtaniej znalzlem tu http://www.sibinski.com.pl/kursy_prawa_jazdy.php ale wiecie jak ma sie jakiegos znajmoego to zawsze mozna jakos papirzaki sybciej podbic :gwizdanie: klysiu ty się naumiej jeździć dużym a nie będziesz papiurki podbijał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 njtaniej znalzlem tu http://www.sibinski.com.pl/kursy_prawa_jazdy.php ale wiecie jak ma sie jakiegos znajmoego to zawsze mozna jakos papirzaki sybciej podbic :gwizdanie: klysiu ty się naumiej jeździć dużym a nie będziesz papiurki podbijał :polew: ale Mariano mi chodzi w razie cego o ta teorie zebym mogol isc i zaczac juz jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 njtaniej znalzlem tu http://www.sibinski.com.pl/kursy_prawa_jazdy.php ale wiecie jak ma sie jakiegos znajmoego to zawsze mozna jakos papirzaki sybciej podbic :gwizdanie: klysiu ty się naumiej jeździć dużym a nie będziesz papiurki podbijał :polew: śmieszne ale prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 njtaniej znalzlem tu http://www.sibinski.com.pl/kursy_prawa_jazdy.php ale wiecie jak ma sie jakiegos znajmoego to zawsze mozna jakos papirzaki sybciej podbic :gwizdanie: klysiu ty się naumiej jeździć dużym a nie będziesz papiurki podbijał :polew: ale Mariano mi chodzi w razie cego o ta teorie zebym mogol isc i zaczac juz jazdy :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Koledzy mam takie pytanie ma ktoś może płytę do nawigacji do mojego dodam nawi jest w zegarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Koledzy mam takie pytanie ma ktoś może płytę do nawigacji do mojego dodam nawi jest w zegarach loo jak to w zegarach ??? :shocked: a na torrentach nie ma ?? tam wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Koledzy mam takie pytanie ma ktoś może płytę do nawigacji do mojego dodam nawi jest w zegarach loo jak to w zegarach ??? :shocked: a na torrentach nie ma ?? tam wszystko jest tego nie ma :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Koledzy mam takie pytanie ma ktoś może płytę do nawigacji do mojego dodam nawi jest w zegarach loo jak to w zegarach ??? :shocked: a na torrentach nie ma ?? tam wszystko jest to jest wersja dla Rydzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Koledzy mam takie pytanie ma ktoś może płytę do nawigacji do mojego dodam nawi jest w zegarach loo jak to w zegarach ??? :shocked: a na torrentach nie ma ?? tam wszystko jest normalnie z przody miedzy zegar tak jak b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 dobra panie,panowie czas zamknac oczeta w kokonie do juterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 na tym malym ekraniku ??? i to wygodne jest ??? hyhyhy nieslyszalem jeszcze o takim rozwiazaniu [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 22:50_________________________________________________buzka Tom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Koledzy mam takie pytanie ma ktoś może płytę do nawigacji do mojego dodam nawi jest w zegarach loo jak to w zegarach ??? :shocked: tak dla Rydzyka a na torrentach nie ma ?? tam wszystko jest to jest wersja dla Rydzyka :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 22:50_________________________________________________ na tym malym ekraniku ??? i to wygodne jest ??? hyhyhy nieslyszalem jeszcze o takim rozwiazaniu [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 22:50_________________________________________________buzka Tom według mnie jest git oczywiście jak jest pełny fis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dobra Pany ja również zawijam :hi: do juterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 na tym malym ekraniku ??? i to wygodne jest ??? hyhyhy nieslyszalem jeszcze o takim rozwiazaniu [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 22:50_________________________________________________buzka Tom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 i ja też sie zawijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi