skrab Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 koledzy nie grzeją mi stołki co to morze być Tak wo gule to witam wszystkich
MarianekZg Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 siemka skrab Panton będzie za kilka minetek może pomoże jak przysiądzie
skrab Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 koledzy nie grzeją mi stołki co to morze być Tak wo gule to witam wszystkich A możne mata się :?: przerwała[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ siemka skrab Panton będzie za kilka minetek może pomoże jak przysiądzie Witaj mariuszzgierz jak tam po pracy
MarianekZg Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 było lepiej niż wczoraj ale gorzej niż jutro :wink4:
skrab Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ale mi dzisiaj ten strup muli Aja sobie siedzę w domku i się bycze od miesiąca :polew:
MarianekZg Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ale mi dzisiaj ten strup muli Aja sobie siedzę w domku i się bycze od miesiąca :polew: kto zabroni bogatemu poleżeć w domu :polew: :polew:
skrab Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ale mi dzisiaj ten strup muli Aja sobie siedzę w domku i się bycze od miesiąca :polew: kto zabroni bogatemu poleżeć w domu :polew: :polew: Ale mi dzisiaj ten strup muli Aja sobie siedzę w domku i się bycze od miesiąca :polew: kto zabroni bogatemu poleżeć w domu :polew: :polew: Nie żartuj sobie z poważnych ludzi :polew: mam już dosyć ale trochę od poniedziałku płytek złapałem 100 m W piwnicy u gościa takiego i będzie zajęcie
MarianekZg Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie żartuję - broń boże ja sobie nie wyobrażam siedzenia w domu dłużej niż tydzień :kox:
Adrenalina Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Co tam słychać w wielkim świecie?
MarianekZg Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Siema z wieczora :> [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 20:35_________________________________________________ Co tam słychać w wielkim świecie? Co tam słychać w wielkim świecie? wzieła i poleciała dalej :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 20:36_________________________________________________a już takie sprawozdanie miałem przygotowane :cool1:
chriss Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Co tam słychać w wielkim świecie? zależy gdzie sie ucho przystawi a dziura na dziurze dziurą przykryta
skrab Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Co tam słychać w wielkim świecie? zależy gdzie sie ucho przystawi a dziura na dziurze dziurą przykryta I na dodatek niemiła pogoda
Rekomendowane odpowiedzi