Bartas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 oj chriss..... zobaczysz w kosciele.... czy ktos ma cos przeciwko temu slubowi..... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk :polew: :polew:
chriss Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 oj chriss..... zobaczysz w kosciele.... czy ktos ma cos przeciwko temu slubowi..... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk :polew: :polew: :polew:
kachnazgierz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 b4rt4s - kiedy kiedy ?????????????????????????????????????
chriss Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 to sie najwyżej podmieni pacjentki [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 12:39_________________________________________________ b4rt4s - kiedy kiedy ????????????????????????????????????? B4rt4s jeszcze jest nie zdecydowany
Bartas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kasia nie wiesz...mowil kiedy ja tam bym chcial ale wiesz.... jak jakas biba to nagle sie klubowicze powiekszaja poczekam az przyschna zeby mniej osob zapraszac
kachnazgierz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no mów kiedy bo muszę z tydzień wolnego wziąć i zakupić cytrynówkę, bo wiesz.... bez podkładu nie wypada iść (przykład: sobota) [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 12:46_________________________________________________ podkład mnie zabił
Bartas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 teraz musisz nastepna taka impreze zupelnie na trzezwo, no nic nie pobawilismy sie z Toba
kachnazgierz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 uuuuu na trzeźwo to też się nie pobawicie ze mną dobra, idę mamie obciąć paznokcie
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 uuuuu na trzeźwo to też się nie pobawicie ze mną dobra, idę mamie obciąć paznokcie :polew:
kanu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jako, że w najbliższych dniach stanę się posiadaczem autka z pod znaku to witam się też na lokalnym kąciku autko jedzie już do Polski, mam nadzieję dojedzie w całości oczywiście postaram się też pojawić na jakimś spociku jak już je ogarnę
kanu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jakoś auta w sedanie mi się nie podobają zbytnio poza tym rodzina się powiększa, więc avant jak znalazł
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no ale pow Ci ze nie jest to taki duzy avant ja mialem wczesniej avensis w kombi i jednak byl wiekszy od audi ale audi lepsze:)
kanu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie będę się chwalił tym hb co teraz jeżdżę ale przesiadka z poprzedniego do nadciągającej A4 będzie zmianą o kilka klas
kanu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 sam bez znajomości rynku i niemieckiego szukałem co najwyżej po sajtach niemieckich... ale w pewnym momencie natrafiłem na info w sieci i podparłem się firmą Automeritum (Koło, Kraków, Wawa). Ponieważ opinie mieli dobre to jakoś się dałem skusić i zaufałem, póki co wszystko jest OK. Dzisiaj jeszcze dostałem (ale nie od nich ) historię serwisową auta, więc trochę spokojniej śpię bo wygląda na to, że to co mi opisywali i podsyłali się zgadza z historią auta, autko jedzie z DE zobaczymy jak już obejrzę i sfinalizuję końcowo ofertę
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 sam bez znajomości rynku i niemieckiego szukałem co najwyżej po sajtach niemieckich... ale w pewnym momencie natrafiłem na info w sieci i podparłem się firmą Automeritum (Koło, Kraków, Wawa). Ponieważ opinie mieli dobre to jakoś się dałem skusić i zaufałem, póki co wszystko jest OK. Dzisiaj jeszcze dostałem (ale nie od nich ) historię serwisową auta, więc trochę spokojniej śpię bo wygląda na to, że to co mi opisywali i podsyłali się zgadza z historią auta, autko jedzie z DE zobaczymy jak już obejrzę i sfinalizuję końcowo ofertę siema zawszze mozesz podac VIN i sprawdzimy co i jak
kanu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 już sprawdziłem :> więc śpię spokojniej
Rekomendowane odpowiedzi