Gość osetti Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 troche już czasu upłyneło spoty się kręcą?
Gość osetti Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 kręcą i to elegancko Kiler jeździ na spoty? Halo Kiler! Zgłoś się
klysek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Siema, No ja słyszałem, że dużo się w Łodzi dzieje ale doj**aliście do pieca http://w193.wrzuta.pl/audio/aW70XqLB2Ig/klub_a4_banda_lodzka_song :polew: kozak nuta :good:
bartek1605 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale akcje miałem przed chwilą Mały a ja ciebie dzisiał nie słyszałem na Dąbrowie
klysek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale akcje miałem przed chwilą Mały a ja ciebie dzisiał nie słyszałem na Dąbrowie
Kimi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Siema, No ja słyszałem, że dużo się w Łodzi dzieje ale doj**aliście do pieca http://w193.wrzuta.pl/audio/aW70XqLB2Ig/klub_a4_banda_lodzka_song :polew: Zapraszamy następnym razem Zobaczysz na żywo, jak się bawi ŁDZ Banda :naughty: :naughty:
kfiat_man Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 witam wlasnie przeprowadzilem operacje na otwartym sercu, czyli wymiane plynu do wspomagania :> dzieki, bartek za kilka porad wszystko poszlo sprawnie, zamiast kombiniwac przy spuszczaniu mozna na pare sek. odpalic auto, niech kolega kreci kiera i wszystko ladnie wypluwa wezykiem powrotnym potem tylko zalanie swiezaka i wspomaganie smiga az milo. z odpowietrzaniem wiaza sie pewne legendy, ale wystarczy na wylaczonym silniku krecic kiera i wymusic obieg plynu az przestanie sie pienic w zbiorniczku i gotowe jak cos to sluze pomoca
bartek1605 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 dodam tylko małą uwage: aby dobrze odpowietrzyć trzeba odpalić silnik i dopiero kręcić sterem, też się pięknie odpowietrza
kfiat_man Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 masz racje, tylko na odpalonym pompa buczy bo w oliwie sa pecherzyki powietrza. ja odpalilem i krecilem kiera dopiero wtedy jak krecenie na zgaszonym nie dawalo juz babelkow. na zagaszonym jak krecisz to wymuszasz obieg bez pracy pompy
Kimi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 masz racje, tylko na odpalonym pompa buczy bo w oliwie sa pecherzyki powietrza. ja odpalilem i krecilem kiera dopiero wtedy jak krecenie na zgaszonym nie dawalo juz babelkow. na zagaszonym jak krecisz to wymuszasz obieg bez pracy pompy Kfiatu wbijaj na irca to pogadamy normalnie a nie ciągle F5 i F5
Panton Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 nie pitol... kontakty się ożywiły ładnie.... Poznań siedzi na kanale... Warszawka się pojawia... [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 20:33_________________________________________________ Siemka for all
Rekomendowane odpowiedzi