Seba_LDZ Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 jak cos to wbijaj na irca ee nie dzięki, skonczyłem z nałogiem IRCa zdaje się w 2002 roku i od tamtej pory nie wracam, takie postanowienie heheh spoko nie naciskam masz 5 minut hehehhe :naughty:
Kimi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 kanu, pojawisz się w niedzielę na spocie? [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 09:26_________________________________________________Dobra, ja się przymaskuję na razie
kanu Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 kanu, pojawisz się w niedzielę na spocie? jeszcze nie bo auto nie ściągnięte jeszcze... dopiero opłacona faktura więc koło poniedziałku dostanę info kiedy będzie na koniec lutego powinno wszystko być (czeka mnie jeszcze parę opłat z rejestracją i ubezpieczeniem)
Panton Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 jak cos to wbijaj na irca ee nie dzięki, skonczyłem z nałogiem IRCa zdaje się w 2002 roku i od tamtej pory nie wracam, takie postanowienie Jakie masz jeszcze równie mądre postanowienia?
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 ja mam postanowienie ze bede cwiczyl bajsepsy
kanu Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 pamietaj że musisz wpie...ać inaczej nie urośniesz
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 pamietaj że musisz wpie...ać inaczej nie urośniesz hyhyhyhy no no szteki wiem wiem
Kimi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Kontrola kanu, nie pitol, ja na pierwszy spot przyjechałem tramwajem, a Panton na swój pierwszy pojechał ze mną, a wracał z B4rt4sem chyba
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 a jak przyjmujemy zasade ze co piatek nowa
chriss Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 13:51_________________________________________________to moze naszemu koledze dupeczek zabraknąć [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 13:53_________________________________________________hehehe ale dupeczek nieocenzurowano
kfiat_man Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 to chyba nie jest ta krystal cos tam nie ? ale generalnie wyjsciowa
Kimi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 to chyba nie jest ta krystal cos tam nie ? ale generalnie wyjsciowa "krystal coś tam" ? :blink: Wypraszam sobie A dupeczek nie zabraknie, spokojna Wasza rozczochrana
Rekomendowane odpowiedzi