chriss Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 jestem na etapie a mówiłem nie mieszaj :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 heeh oj tam to mnie nei rusza po prostu za duzo
kachnazgierz Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 no hhheeelllooołłłłł ludziska ale nas dzisiaj udupili, do 13-stej nie mieliśmy prądu, głucho , ciemno, zimno i w ogóle a teraz ogień w domu, obowiązki poszły w ruch i zapanował inny duch a wieczorkiem ... do znajomych i mamy naszego poczciwego kierowcę :naughty: z klubuA4 :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 uuaa no to ostra sobota bedzie elegancko klub a4 rzadzi klub a4 radzi klub a4 nigdy Cie nie zdradzi
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 :hi: [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 15:59_________________________________________________Mario jak kola ?? :mysli: beda ?? :decayed:
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 jestem na etapie widzę że też Ci sie nie podoba ta panna z banerka :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 jestem na etapie widzę że też Ci sie nie podoba ta panna z banerka :polew: siemka to nie przez nia wczoraj bylem na takim ala pepkowym polaczonym z pokerem no i sie poniszczylem
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 :hi: [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 15:59_________________________________________________Mario jak kola ?? :mysli: beda ?? :decayed: koła :no: za to są już relingi Black Power :dance: :dance: tzn są już w garażu - czekają na ładniejszy dzionek i wtedy rezanko :naughty: [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 16:26_________________________________________________podziękowania dla Pepina z Poznania :hi: podrzucił mi je do Zgierza :cool1: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 no to elegancko tam przegladalem troche z tymi relingami jest rezania ale co kol rozumiem nie kupujesz jednak tamtych ??
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 nie odpuszczam na razie :gwizdanie: zobaczymy co czas pokaże :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 16:45_________________________________________________Seba a co z twoim BOSE :naughty: ????
Kimi Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 W wątku o kalendarzu na 2012 jest info, że będzie więcej aut w nim - 3 lub 4 na miesiąc. Będzie więc większa szansa na "wejście". Może postaramy sie, by znalazło się w nim choć jedno nasze auto, co? Fotografów mamy, auta też - tylko cykać
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Mario no ja czekam na przesylke bo nie dojechala w piatek wiec pewnie jest juz w warszawie a jak nie to bedzie w poniedzialek musze jeszcze pogadac z DJ ustalic szczegoly jakie kable co ile jak gdzie i kiedy Kimi mozemy probowac czemu nie
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 W wątku o kalendarzu na 2012 jest info, że będzie więcej aut w nim - 3 lub 4 na miesiąc. Będzie więc większa szansa na "wejście". Może postaramy sie, by znalazło się w nim choć jedno nasze auto, co? Fotografów mamy, auta też - tylko cykać Jak najbardziej trzeba :good: Mario no ja czekam na przesylke bo nie dojechala w piatek wiec pewnie jest juz w warszawie a jak nie to bedzie w poniedzialek musze jeszcze pogadac z DJ ustalic szczegoly jakie kable co ile jak gdzie i kiedy Kimi mozemy probowac czemu nie Seba MUSIMY próbować :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Spoko spoko - Bose wyrezamy na pewno:) Wracam do nauki
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Spoko spoko - Bose wyrezamy na pewno:) Wracam do nauki patrz no i czuwa caly czas tylko sie o nim wspomni i juz jest :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi