Seba_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Mariano to jest takie cudo http://allegro.pl/sterownik-komputer-wzmacniacz-audi-nr-8e9035223-i1397614769.html a nazwa handlowa obecnie jest taka 8E9035382D http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-A4-AVANT-LOUDSPEAKER-AMPLIFIER-8E9035382D-/200538981953 ja to mam w garazu w razie co
Seba_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 A tak z ciekawości tego znaku tam już NIE MA. Jechałem o 17:23 i w miejscu w którym stał znak - już go nie ma. (znam miejsce z fotek, które z Sebkiem, rem1kie i innymi osobami robiliśmy....) co za pedaly usuneli ten znak ?? kuzwa dobrze ze mamy zdjecia hmmm chyba mamy DJ chyba ma
Kimi Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 A tak z ciekawości tego znaku tam już NIE MA. Jechałem o 17:23 i w miejscu w którym stał znak - już go nie ma. (znam miejsce z fotek, które z Sebkiem, rem1kie i innymi osobami robiliśmy....) co za pedaly usuneli ten znak ?? kuzwa dobrze ze mamy zdjecia hmmm chyba mamy DJ chyba ma Znaczy się - są winni i "zacierają" ślady, zanim sprawa trafi do wyższej instancji. Polska, k**wa jego mać
chriss Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 A tak z ciekawości tego znaku tam już NIE MA. Jechałem o 17:23 i w miejscu w którym stał znak - już go nie ma. (znam miejsce z fotek, które z Sebkiem, rem1kie i innymi osobami robiliśmy....) co za pedaly usuneli ten znak ?? kuzwa dobrze ze mamy zdjecia hmmm chyba mamy DJ chyba ma hehehe no to nieżle dobrze ze jest dokumentacja fotograficzna [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 19:20_________________________________________________zdjęcia mamy przecież w galerii
Seba_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 aaa no widzisz zapomnialem jak mi sie uda to na nastepna niedziele bedzie niespodzianka dla Wszysktich
Seba_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 heheh nie nei nie powiem kuzwa i znwou te linki nie dzialaja no Pantona wkleilem i juz nie dziala ja jebie
Panton Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 A tak z ciekawości tego znaku tam już NIE MA. Jechałem o 17:23 i w miejscu w którym stał znak - już go nie ma. (znam miejsce z fotek, które z Sebkiem, rem1kie i innymi osobami robiliśmy....) co za pedaly usuneli ten znak ?? kuzwa dobrze ze mamy zdjecia hmmm chyba mamy DJ chyba ma Znaczy się - są winni i "zacierają" ślady, zanim sprawa trafi do wyższej instancji. Polska, ku***a jego mać ciekawe dlaczego zniknął? może dlatego, że był za blisko drogi, za blisko skrzyżowania... nie był wmurowany... :gwizdanie: Polska...
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 A ja sobie właśnie wróciłem z Bielska-Białej... Można się chyba było spodziewać takiego komentarza z mojej strony - Candy wymiata;D Znakomity kontakt z publicznością, pełno energii i do tego piękna, uśmiechnięta kobieta;) Jednak nie bez powodu mówi się o niej "pierwsza dama saksofonu";D ...Autograf też mam
MarianekZg Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 siemka z ranka :hi: [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 06:52_________________________________________________Seba znowu lasek nie widać tym razem Pantona ;( ;(
kachnazgierz Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 aaa no widzisz zapomnialem jak mi sie uda to na nastepna niedziele bedzie niespodzianka dla Wszysktich o taaak :slina: my już będziemy na pewno [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 07:38_________________________________________________ mój Misio pojechał właśnie na szkolenie do Koła ( ), wróci jutro wieczorem, mam nadzieję, że będzie grzeczny :evil:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 A ja sobie właśnie wróciłem z Bielska-Białej... Można się chyba było spodziewać takiego komentarza z mojej strony - Candy wymiata;D Znakomity kontakt z publicznością, pełno energii i do tego piękna, uśmiechnięta kobieta;) Jednak nie bez powodu mówi się o niej "pierwsza dama saksofonu";D ...Autograf też mam no pieknie pieknie i jeszcze autograf wylapales gdzies na cycku ????? :D aaa to Ty masz jej autograf ?? nie wiem jak wyglada teraz ale na niektorych zdjeciach to spoko lala [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 07:56_________________________________________________ czesc Basiula [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 07:57_________________________________________________i Kasiula i Misiek nie wiem co z tymi zdjeciami kurde u mnie one dzialaja
kachnazgierz Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jak dla mnie to kandydatka Seby :good:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 hyhyhyhy dawaj swoja propozycje
Adrenalina Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jak dla mnie to kandydatka Seby :good: zgadzam się z Kasią :good:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 08:09_________________________________________________ale Seba pewnie się modli żeby nie wygrała, bo by miał za dużo dłubania z wycinaniem włosków
Kimi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Siemanko z rana Czwartek. Jeszcze tylko dziś i piątunio
Seba_LDZ Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 jak dla mnie to kandydatka Seby :good: zgadzam się z Kasią :good:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 08:09_________________________________________________ale Seba pewnie się modli żeby nie wygrała, bo by miał za dużo dłubania z wycinaniem włosków hehehhe kurde powiem Ci Basia ze dopiero dzisiaj rano yyyy popatrzylem troche dalej niz srodek tego zdjecia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no bedzie masakara ...
Rekomendowane odpowiedzi