Kimi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jak dla mnie to kandydatka Seby :good: zgadzam się z Kasią :good:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 08:09_________________________________________________ale Seba pewnie się modli żeby nie wygrała, bo by miał za dużo dłubania z wycinaniem włosków hehehhe kurde powiem Ci Basia ze dopiero dzisiaj rano yyyy popatrzylem troche dalej niz srodek tego zdjecia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no bedzie masakara ... Ale laska jest warta poświęcenia jej trochę pracy :naughty: :naughty:
Adrenalina Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jak dla mnie to kandydatka Seby :good: zgadzam się z Kasią :good:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 08:09_________________________________________________ale Seba pewnie się modli żeby nie wygrała, bo by miał za dużo dłubania z wycinaniem włosków hehehhe kurde powiem Ci Basia ze dopiero dzisiaj rano yyyy popatrzylem troche dalej niz srodek tego zdjecia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no bedzie masakara ...
Seba_LDZ Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 jak dla mnie to kandydatka Seby :good: zgadzam się z Kasią :good:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 08:09_________________________________________________ale Seba pewnie się modli żeby nie wygrała, bo by miał za dużo dłubania z wycinaniem włosków hehehhe kurde powiem Ci Basia ze dopiero dzisiaj rano yyyy popatrzylem troche dalej niz srodek tego zdjecia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no bedzie masakara ... :evil: [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 08:34_________________________________________________a ja siedze i mysle jakie by tu mody jeszcze zrobic jakies nie kosmicznie inwazyjne jakies propozycje ??
Panton Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 08:34_________________________________________________a ja siedze i mysle jakie by tu mody jeszcze zrobic jakies nie kosmicznie inwazyjne jakies propozycje ?? Sportowa, trzyramienna, skórzana kierownica multifunkcja. RNS-E
Seba_LDZ Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 kurde no niby tak tyle ze hmmm rnse e wychodzi na podobnym poziomie cenowym co kierownica sporo jest roboty przy jednym i drugim co do rnse jakos mi nie zalezy tzn fajnie jakby sie dalo filmy ogladac ale do tego tez trzeba cos jeszcze dokupic takze nie wiem oprocz tego nowy kosz pilowanie climatronika a mi brakuje tylko mp3 jak juz to kupilbym cos nieseryjnego jakiegos fajnego jvc z dotykowym ekranem co do kiery hmm no niby spoko ale tez do mnie sporo roboty z tasmami i innymi pierdami
Panton Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Co do kiery to roboty nie jest wcale dużo.... max 30min i wymieniona... wiem bo sam niedawno wymieniałem. moduł, taśma, kiera, poducha (myślę, że w 1000zł można by się zamknąć - mam na myśli zwykłą kierę a nie S4/RS4 bo tutaj już kaska leci) + 30min pracy z kodowaniem (koszt 0zł) O RNS-E myślałem w sensie navi + muza + poprawa wnętrza (do oglądania filmów średnio to się nadaje no i filmy nie ogląda się w aucie tylko w łóżku z dziewczyną )
bartek1605 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 mam ochote coś dziabnąć :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Chyba nie zglosze jej do kandydatek, ale co tam...wkleje;D free image hosting
Panton Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 mam ochote coś dziabnąć :gwizdanie: nie Ty jeden....
bartek1605 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 to robimy coś na weekend :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 to robimy coś na weekend :gwizdanie: nooooo , tylko nas chyba żaden kierowca już nie będzie chciał zabrać
Rekomendowane odpowiedzi