Panda z Teksasu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 a no to wielkie dzięki za podpowiedź
Adrenalina Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 yyyy.... tylko że nie wiem czy o takim samym logo mówimy bo spamu nie nadrabiałam
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 takie mosiezne [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 16:56_________________________________________________o co chodzi z tymi wiadomościami co sie w profilu wyświetlają ?? ze mam tylko 5 i jestem nowicjuszem ?? to co mam komuś spamować privy zeby miec wiecej :>
MarianekZg Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 takie mosiezne [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 16:56_________________________________________________o co chodzi z tymi wiadomościami co sie w profilu wyświetlają ?? ze mam tylko 5 i jestem nowicjuszem ?? to co mam komuś spamować privy zeby miec wiecej :> Kamil chodzi o wypowiedzi na forum technicznym - wtedy leci licznik wiadomości
Rafal1988Lodz Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 pisz w innych dzialach bo tutaj w spotach postysie nie licza
MarianekZg Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 No i wreszcie doleciały :slina: :dance: :> :> :> :> :> :>
klysek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 17:09_________________________________________________ No i wreszcie doleciały :slina: :dance: :> :> :> :> :> :> :good: :good:
MarianekZg Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siemka klysiu i w ogóle wszystkim bo się w sumie nawet nie przywitałem :hi: :hi: :hi:
klysek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i d*pa Mariano nie mam kierowcy na wieczor ;( wszyscy chca tylko chlac i nikt nie ma dla mnie czasu wieczorkiem
MarianekZg Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i pupa Mariano nie mam kierowcy na wieczor ;( wszyscy chca tylko chlac i nikt nie ma dla mnie czasu wieczorkiem ja ze względu na fakt, że nie wypaliło w Zgierzu lecę na Widzew do znajomych na :drunk: :drunk:
klysek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i pupa Mariano nie mam kierowcy na wieczor ;( wszyscy chca tylko chlac i nikt nie ma dla mnie czasu wieczorkiem ja ze względu na fakt, że nie wypaliło w Zgierzu lecę na Widzew do znajomych na :drunk: :drunk:
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 a co ja moge w innym dziale napisać lol :D:D
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 jakby tak pomyslec to kompletnie nie
Adrenalina Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 takie mosiezne yyyhyyy... to ja mam inne
Panton Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 No i wreszcie doleciały :slina: :dance: :> :> :> :> :> :> oponki :good: :good: :good:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 fajne oponki będzie miał misiek :> Ja tam mogę o takich pomarzyć;p
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 ja chyba tez takie wezme oponki ale dopiero jak bede mial juz zakladac na stale bo wczesniej mi sie nie chce z nimi bawic
Kimi Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Siemanko No i nam się Nikola rozchorowała :wallbash: :wallbash: Aż żal patrzeć, jak dziecko tak kaszle i się męczy Antybiotyk, inhalacje, syropy - ehhh, kiedy to się skończy. Dwa lata już z tym jej kaszlem walczymy i d*pa No ale przynajmniej tym razem obyło się bez szpitala
Rekomendowane odpowiedzi