DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a potem wrzucisz to na inne wątki, albo na demoty - "pozdrowienia od spotów łódzkich"
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 a potem wrzucisz to na inne wątki, albo na demoty - "pozdrowienia od spotów łódzkich" :polew:
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a potem wrzucisz to na inne wątki, albo na demoty - "pozdrowienia od spotów łódzkich" :good: :good: :good:
sebastian_marat Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Chętnie bym wziął kabel ale nie będzie mnie dzisiaj na spocie a i pewnie już mnie nie zobaczycie w tej furmance na spocie bo w tym tygodniu idzie na handel
Panton Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Chętnie bym wziął kabel ale nie będzie mnie dzisiaj na spocie a i pewnie już mnie nie zobaczycie w tej furmance na spocie bo w tym tygodniu idzie na handel kolego czyli jest szansa, że przytulisz 1.8T w Q?
sebastian_marat Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no jak najbardziej jak się uda to może tą http://otomoto.pl/audi-a4-quatro-4x4-lub-zamiana-C17617666.html
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no jak najbardziej jak się uda to może tą http://otomoto.pl/audi-a4-quatro-4x4-lub-zamiana-C17617666.html Osz w d*pę jeża, fajna sztuka :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:01_________________________________________________Ale automat :thumbdown: :thumbdown:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:02_________________________________________________190 koni, Quattro i popsuć to automatem
sebastian_marat Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Kimi, właśnie fajnie że automat zmienisz u siebie bieg w 0,5s? Nie a automat zmieni Jak jeżdżę ojca A6 to coraz bardziej się nakręcam na automat
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Kimi, właśnie fajnie że automat zmienisz u siebie bieg w 0,5s? Nie a automat zmieni Jak jeżdżę ojca A6 to coraz bardziej się nakręcam na automat Oj tam, oj tam Nie będziemy się tu wdawać w dywagacje, co lepsze Ja jestem zwolennikiem tradycji: manual, benzyna bez gazu ( LPG :sick3: ) i tym podobne :kox: Ale szanuję zdanie innych i ich preferencje - dlatego napiszę tylko: ważne, byś TY był zadowolony :good:
bartek1605 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ja dorzuce tylko 3 grosze od siebie 1. tam jest TIP (prawie bezawaryjny) 2. niska cena (coś mi śmierdzi) 3. ja zmieniam szybciej bieg niż 0,5s moge zabrać ze sobą VAG-a :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 :polew: ja też gazu nie zakładam bo robię ok 15kkm rocznie to mi się nie opłaca [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:34_________________________________________________pojedzie się do serwisu na przegląd przed kupny to się okaże czy coś śmierdzi
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 :polew: ja też gazu nie zakładam bo robię ok 15kkm rocznie to mi się nie opłaca Ja bym nie założył nawet, jakbym robił więcej. Gaz to jest do kuchenek, a nie do silników. Silnik to ma śmierdzieć benzyną i olejem, a nie jakimś gazem :sick3: :sick3: Ja wiem, wiem... oszczędności.
bartek1605 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 jedź lepiej do ogarniętego mechesa :gwizdanie: kolega chciał ostatnio sprawe zakładać ASO za sprawdzenie auta
sebastian_marat Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Zobaczymy ale gościu do rzeczy gada, chce się zamienić na coś większego w dieslu bo a4 za małe ale może mu wcisnę moją w końcu avant to większy sam to ściągał ze stanów i w dowodzie mu wbili 2004r a po vinie jest 2005, bo niby jakiś znajomy celnik mu powiedział żeby tak zrobic to nie będzie problemów
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Popieram automacik i 1,8Q jak najbardziej Jak jeździsz C6, to zapewne tęsknisz za tym komfortem i stąd chęć zmiany;D
Panton Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no jak najbardziej jak się uda to może tą http://otomoto.pl/audi-a4-quatro-4x4-lub-zamiana-C17617666.html Osz w d*pę jeża, fajna sztuka :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:01_________________________________________________Ale automat :thumbdown: :thumbdown:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:02_________________________________________________190 koni, Quattro i popsuć to automatem Oj Kimi... Kimi.... widać, że nie latałeś mocnym autem w TIPie.... na S-porcie to wtedy byś zmienił zdanie. Takie B6 1.8T + Q +TIP to za***iste połączenie i w cholerę frajdy z jazdy... a jak latasz trochę po kraju np. 800km lub 1000km dziennie to byś się przekonał co to znaczy mocne auto w automacie... ja kiedyś też wajchowałem aż mnie noga od wciskania sprzęgła bolała i myślałem, że jest super do momentu, kiedy nie pojeździłem autem z mocnym silnikiem w automacie. Podsumowując to na wiosnę jak się wybierzemy na tor w Lublinie to Cię przewiozę automatem i wtedy sam się przekonasz jak można zapier*** fajnie..., jaka jest zabawa z łopatkami.... i może skończysz pitolić jak dziadek, który się wychował na polonezach. Co do auta to super ale tak jak Bartek zauważył: 1. Cena jest bardzo niska jeżeli sprzęt jest OK. 2. Na ASO bym nie polegał.. lepiej weź DJ z VAGiem i podjedź do mechaniora co by go podnieść, pooglądać, poszarpać, poobczajać. 3. Auto z USA więc jest jeden duży PLUS - sprawdź po VIN na CARFAX (co by się nie okazało, że ktoś auto ściągną do PL po dobrym dzwonie)
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Seba - jak będziesz potrzebował, to oblookamy go na podnośniku i na kompie - w razie czego, powiem Ci, co było robione
Rekomendowane odpowiedzi