Gość SpongeBob Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 mam chroma co bylo trzeba sciagac zeby ten irc dzialal bo nie moge tego znalesc a dzis mi przestal dzialac i nie chce zaskoczyc
chriss Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 mam chroma co bylo trzeba sciagac zeby ten irc dzialal bo nie moge tego znalesc a dzis mi przestal dzialac i nie chce zaskoczyc np.mIRC
Panton Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 mam chroma co bylo trzeba sciagac zeby ten irc dzialal bo nie moge tego znalesc a dzis mi przestal dzialac i nie chce zaskoczyc Opere http://www.opera.com/download/
Bartas Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Kimi rozporka robiona, jutro ja na prasie dojade, i potem bedzie trzeba przymiezyc gdzie dziury. 10 minut roboty taka rureczka. niestety jestem tylko pod gg bo nie mam kompa jutro z pracy sie odezwe ;P
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 bylem wlasnie sobie w sklepie po piwko chociaz nie moge pic ale bylem no i przeszedlem sie do iczaka i mojej furmanki nie ma juz na blacharni tylko poszla na lakiernie wiec juz chyba niedlugo i bede mogl znowu smigac
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 to co może do niedzieli już będzie zrobione auto ?
MarianekZg Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 to co może do niedzieli już będzie zrobione auto ? chyba nie ogarną do niedzieli :no:
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 to co może do niedzieli już będzie zrobione auto ? no zobaczymy ale watpe
MarianekZg Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Kamil jak tam znaczek - trzyma się :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Trzeba wierzyć że ogarną No jak narazie to jeszcze się trzyma ale na myjni nie byłem jeszcze:)
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nie wiem kiedy na lakiernie poszedl ale obstawiam poniedzialek wtorek odbior ale jutro bede znal szczegoly bo pogadam z tym co mi sprawe prowadzi
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 może niech jakieś orurowanie walną tak dla bezpieczeństwa bo coś nie masz szczęscia do tego auta tak słyszałem
MarianekZg Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 trzymamy kciuki oby jak najszybciej Ci oddali :good:
Kimi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Siemanko z wieczora :hi: rkwon :notworthy: :notworthy: Krystal is back !!! :kox: :kox: B4rt4s Wyrazy współczucia z powodu Audiczki , trzeba będzie uważać teraz, bo faktycznie, zrobiło się ciepło, sucho i niektórym przypomniało się, że "umią" jeździć :disgust: Jak Ci się uda na spota rozpórki przywieźć, to możemy na żywca przymierzyć, jakby co :mysli:
MarianekZg Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Kimi mogę spytać o jakich rozpórkach rozmawiacie :mysli: :mysli:
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 a ja moge spytać po co Wam te rozpórki?
Rekomendowane odpowiedzi