klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kacha to chyba musiscie wy wziasc tego krokodyla bo DJ sie nic nie odzywa ale zaraz mu sms-a napisze czy bedzie co i jak on robi
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ej a to robimy tego grilla ?? i jak każdy dla siebie czy poprostu ktos kupi i potem zrzuta tak jak ostatnio ?
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ej a to robimy tego grilla ?? i jak każdy dla siebie czy poprostu ktos kupi i potem zrzuta tak jak ostatnio ? chyba kazdy sobie rzepke skrobie
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no to juz jak wolicie hehe ja tylko pytam bo ostatnio było wspólnie
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no to juz jak wolicie hehe ja tylko pytam bo ostatnio było wspólnie ale tam to chyba nie bedzie sklepu zadnego :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 kurde wlasnie sie kapnalem ze mam nienaladowana bateryjke w aparacie :wallbash:
Kimi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kasia, Kimi przypominam się o zdjęciach :gwizdanie: Mam już spakowane :good: Sebastiana koniecznie zgarnij, przecież on już "prawie nasz"
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kasia, Kimi przypominam się o zdjęciach :gwizdanie: Mam już spakowane :good: Sebastiana koniecznie zgarnij, przecież on już "prawie nasz" dzwoniłem do Seby, jedzie ze mną :naughty:
Kimi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 kurde wlasnie sie kapnalem ze mam nienaladowana bateryjke w aparacie :wallbash: Ja ładuję, zabieram swój jakby co :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 13:42_________________________________________________Szamek, wysłałem lukaserze sms-a, więc jak coś to powinien się z Tobą kontaktować
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 znowu zdjęcia? Łukasz już wie o której i gdzie zaczynamy ma być ok. 18 bo jedzie z Kaska na jakieś zakupy
Kimi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 d*py jakies po drodze zabierzcie Ja zabieram jedną, ale nieletnią :polew: :polew:
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 d*py jakies po drodze zabierzcie w ldz są fajne laski, więc możesz coś zabrać u nas już przechodzony towar
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 d*py jakies po drodze zabierzcie Ja zabieram jedną, ale nieletnią :polew: :polew: nie no nie letnich my nie dotykamy [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 13:52_________________________________________________my tylko gorace [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 13:52_________________________________________________Mariano wlaimy cos
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kachna mówiła że mariusz dobra, spadam się ogarnąc i walę do Was :naughty:
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kachna mówiła że mariusz dobra, spadam się ogarnąc i walę do Was :naughty:
MarianekZg Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 d*py jakies po drodze zabierzcie Ja zabieram jedną, ale nieletnią :polew: :polew: nie no nie letnich my nie dotykamy [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 13:52_________________________________________________my tylko gorace [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 13:52_________________________________________________Mariano wlaimy cos klysiu zapewne coś PYKniemy :wink4:
Kimi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 d*py jakies po drodze zabierzcie Ja zabieram jedną, ale nieletnią :polew: :polew: nie no nie letnich my nie dotykamy [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 13:52_________________________________________________my tylko gorace [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 13:52_________________________________________________Mariano wlaimy cos klysiu zapewne coś PYKniemy :wink4: To ja symbolicznie z Wami Leszka Free ;(
Rekomendowane odpowiedzi