Kimi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: :hi: Kamil-Teo, no podpis w stopce zobowiązuje - jeszcze do tego "Tuby ryk, felgi blask, pozostaje tylko wcisnąć gaz" powinieneś dopisać " i laska zaraz orgazm ma" :polew: :polew: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 na radio z dvd kazda na to leci:P Ja po to rezam bluetooth'a
bartek1605 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kolega opowiada koledze: - Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie. - Zażyłeś ten środek? - Zażyłem. - I co, kaszlesz? - Nie mam odwagi...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kolega opowiada koledze: - Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie. - Zażyłeś ten środek? - Zażyłem. - I co, kaszlesz? - Nie mam odwagi... :polew: :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Co mają wspólnego UFO i inteligentna blondynka? - Ciągle o nich słyszysz, ale nigdy nie widziałeś. :> :>
chriss Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 z wieciera No i wyrezaliśmy krzyśkowe tuleje w tylnej belce;) Nawet filmik jest Wstawię później :> potwierdzam tuleje wyrezane ściągacz wytoczony dzięki DJ
bartek1605 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze: - Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi: - Chyba ku*** w koszyk...
Kimi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: DJ, szacun, jaka narracja, normalnie jak Lucjan Szałajski :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kimi nie Szałajski tylko Szołajski Ale fakt narrator :good:
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Krzysiu sobie przypomniał stare czasy i warsztaty tokarskie, a ja, który znał to tylko z punktu obserwatora, też sobie trochę potoczyłem;] Przyrząd dał radę, a to najważniejsze
chriss Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 zgadza się ważne ze daliśmy rade a tuleje wychodziły i wchodziły jak w masełko
Panton Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Krzysiu sobie przypomniał stare czasy i warsztaty tokarskie, a ja, który znał to tylko z punktu obserwatora, też sobie trochę potoczyłem;] Przyrząd dał radę, a to najważniejsze elegancko jednym słowem..... :oklaski:
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mariusz juz wszystkim powiedzialem ze pracujesz dla idczaka i ze z mojego auta polowe czesci zabrales [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 21:10_________________________________________________ide meczyk obejrzec
Bartas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja widze Dj ze musze teraz ja przyjechac i znajdziesz mi wycieki oleju
MarianekZg Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mariusz juz wszystkim powiedzialem ze pracujesz dla idczaka i ze z mojego auta polowe czesci zabrales [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 21:10_________________________________________________ide meczyk obejrzec :mysli: :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :disgust:
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja widze Dj ze musze teraz ja przyjechac i znajdziesz mi wycieki oleju Podpowiem Ci... Szukaj w przegrodzie silnika. Ten trop wydaje się być słuszny
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mariusz juz wszystkim powiedzialem ze pracujesz dla idczaka i ze z mojego auta polowe czesci zabrales [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 21:10_________________________________________________ide meczyk obejrzec :mysli: :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :disgust: chodzi mi o to ze kolo idczaka Cie spotkalem i sobie zartuje
Rekomendowane odpowiedzi